Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 896
  • 517
  •   1
Отговори
# 75
Ама вие не знаете пръднята каква важна роля има...След коремна операция ,какво казват докторите-" Пръдни и ти махам гадната сонда от носа" .Когато Ви боли корем , ако не пръцкате,това означава ,че работата е за болница! Така,че няма нищо страшно и фатално като си пръдне човек Peace. Значи е здрав
така си е Laughingмоят мъж казва в такъв случай-хубав човек , лоши работи не държи

Как лоши работи бе?
Ние мъжете като пръцнем ухае на Шанел #5  Joy

# 76
....................дори когато го стрелна с поглед има изработено едно такова невинно , леко тъповато и насрано изражение , казващо " Моля те, прости ми".
Обикновено ми става смешно. А смехът, казват е не по-малък гарант за семейното щастие от страстта.

hahaha hahaha hahahaа моят  допълва,  "Просташки, но олеква"

# 77
  • в очите на дъщеря ми
Мдаааам!!! Sadдаже и прякор съм му измислила Пръдльофан I  Party
И да викам, и да говоря и да се сърдя Sick

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 21:24 от усмивка08

# 78
Четвърта опция..Като му кажа да бяга в тоалетната, го обръща на смях-вика, че било заря в моя чест  Joy Joy
Не му се сърдя..лежала съм за преплитане на черва и там лафа на лекаря е: " Пръцни и ще оцелееш"

# 79
това ми прилича на"плякат ли ви шундите"? Joy
   Ама че се изрази кое е общото newsm78
ok

# 80
Четвърта опция..Като му кажа да бяга в тоалетната, го обръща на смях-вика, че било заря в моя чест  Joy Joy

Страхотно оправдание  hahaha

# 81
# 82
  • Linz
Да, въпреки, че знае, че се дразня. Оправданието е, че "чист човек мръсни неща не държи" и това било "върхът на интимността между двама души" Tired

# 83
Случва се само когато заспи на дивана вечер, докато аз се ровя из нета. Интересното е, че се стряска сам от собсвеното си звучене и се оглежда доста смешно и глуповато  hahaha

# 84
Той винаги е бил един тих, но присъствен човек  Laughing

# 85
Да и се кара на някое от децата, което е по-близо- "Е, бе тате, защо така правиш?-!А те като бяха по-малки как го гледаха милите и не сварват да се оправдават Joy.

# 86
  • при Arctic Monkeys
ее, моят ли се оказва най-възпитан?
може би не смее, защото знае каква ще е реакцията от моя страна. Sick

# 87
Чувала съм, че жените пърдят по-малко, щот приказват повече, т.е. изкарват въздуха и не може да се създаде необходимото налягане.

Е, кво ся горките мъже, хем да мълчат, хем да не пърдят! Амчи не може, де!

# 88
като магаре е! smile3516! понякога даже ми е неудобно!

# 89
нее,досега не се е слу4вало

Общи условия

Активация на акаунт