Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 833
  • 517
  •   1
Отговори
# 60
Точно за нея   hahaha

# 61
 Каке пак сразяваш с твой разкази само така. А сега и аз да кажа -да пръцка си момчето ми ,ма кво сега да си разваля коремчето ли  айде бе Laughing.Виж аз не мога  Embarassed даже той ме кара да се надпръцкваме Joy Joy Joy.Та така де кво значи по нагоре четох -да не бил болен. Ми не е нужно да си болен та да изкараш малко газ ,я. Crossing Arms

# 62
 О, не ще пукна от смях! Не преброих колко пъти пръднах от хилеж докато четях. Embarassed
 На мъжът ми му се случва да пръдне като вдигне нещо тежко, от зор демек. Или пък ако съм влязла в стаята без да ме види, а той си мисли, че е сам. И в двата случая се извинява.

# 63
това ми прилича на"плякат ли ви шундите"? Joy

# 64
Нашите коли и двете за на метан .... ех ако можеше директно да си ги захранваме, с натурален метан    Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
Ама вие не знаете пръднята каква важна роля има...След коремна операция ,какво казват докторите-" Пръдни и ти махам гадната сонда от носа" .Когато Ви боли корем , ако не пръцкате,това означава ,че работата е за болница! Така,че няма нищо страшно и фатално като си пръдне човек Peace. Значи е здрав

# 66
това ми прилича на"плякат ли ви шундите"? Joy
   Ама че се изрази кое е общото newsm78

# 67
Ама вие не знаете пръднята каква важна роля има...След коремна операция ,какво казват докторите-" Пръдни и ти махам гадната сонда от носа" .Когато Ви боли корем , ако не пръцкате,това означава ,че работата е за болница! Така,че няма нищо страшно и фатално като си пръдне човек Peace. Значи е здрав
така си е Laughingмоят мъж казва в такъв случай-хубав човек , лоши работи не държи

# 68
Ех, нямат срам тия нашите мъже.
А аз си мислех, че само моят пърдони като кон.
Веднъж го гушкам, а той не е по тази част и ме заплашва: "махни се, че ще пръдна", а аз, наивницата, си мисля, че е невъзможно. Tired
Очите ми се насълзиха тогава от миризмата, а отрицателната емоция ме стегна за гърлото. Confused
Оттогава все с това ме заплашва, а чуя ли го, да заяви че ще го прави, бягам надалеч.

# 69
Ех, нямат срам тия нашите мъже.
А аз си мислех, че само моят пърдони като кон.
Веднъж го гушкам, а той не е по тази част и ме заплашва: "махни се, че ще пръдна", а аз, наивницата, си мисля, че е невъзможно. Tired
Очите ми се насълзиха тогава от миризмата, а отрицателната емоция ме стегна за гърлото. Confused
Оттогава все с това ме заплашва, а чуя ли го, да заяви че ще го прави, бягам надалеч.
  Joy Joyтой кат скункс а?

# 70
Най-веселата тема, но първо да ви прочета. 

# 71
  • София
Да, най-редовно!
Ето ви и едно весело клипче на тая тема - http://www.youtube.com/watch?v=kExf_Ji2Qkg

# 72
  • София
На мъжът ми му се случва да пръдне като вдигне нещо тежко, от зор демек.

То затова на състезание по вдигане на тежести се стои в отдалечените точки на залата  hahaha.

Много се смях на темичката. Супер е!   bouquet

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 23:35 от tania67

# 73
Когато се запознахме не бях забелязала, дори не се бях замисляла, че моят идеален мъж може да .. пръдне.
И как друго яче, това би го развенчало като мъжа-мечта, въплащението на всичките ми надежди за безоблачно бъдеще, за живот в щастие и рози докато смъртта ни раздели... Година си другарувахме преди да се оженим и нивгаш не усетих друго освен мъжествения аромат на неговия Tommy Hilfiger,  аромат, възпламеняващ страстите ...
Подписът, ах подписът ... той промени това. * емотикон на стрелящо човече.
Оказа се, че съпругът ми притежава богат репертоар  в отделянето на газовете - от пианиссимо, през плавно кресчендо до истерично форте - той е солист в хора. Признавам, че не винаги се съобразява, дори когато го стрелна с поглед има изработено едно такова невинно , леко тъповато и насрано изражение , казващо " Моля те, прости ми".
Обикновено ми става смешно. А смехът, казват е не по-малък гарант за семейното щастие от страстта.

# 74
Да ... особено , когато иска да ме дразни  Confused
Честно казано голямо конско му чета всеки път ... не помага  Confused
Даже скоро му виках , че просто такъв хубав мъж като него ,  не може да пърди така ... ама никой не ме слуша .
Как ли не съм го заплашвала , как ли не съм викала - не  Stop
Даже с колегите си се бяха оплаквали един на друг от жените си - не сме им били разрешавали в къщи да си пърдят ...
Оказало се , че съм от най - непримиримите . не , че ме топли нещо тази титла  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт