Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 963
  • 517
  •   1
Отговори
# 225
Тъкмо гледах любопитно из страниците дали няма да се намери някой да се заяде или да започне спор и в ТАЯ тема и то какво, изненадаааа  Laughing
Иначе не пръцка. Ама аз съм със синузит, така че и да пръцка много важно ...  Mr. Green

# 226
  • на брега на морето
Тъкмо гледах любопитно из страниците дали няма да се намери някой да се заяде или да започне спор и в ТАЯ тема и то какво, изненадаааа  Laughing

Никаква изненана нЕма, ами напълно логична реакция. Нали знаеш рекламите по телевизията - вечеряш и самолети прехвърчат, памперси се разтягат, клозетни чинии в ресторанти и т.н. Сменям канала - там същото, отърваване няма ooooh! Чета си кротко заглавията на темите и какво виждам - пърдят ли мъжете ви...

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 11:08 от Котьо Тръмп

# 227
Тъкмо гледах любопитно из страниците дали няма да се намери някой да се заяде или да започне спор и в ТАЯ тема и то какво, изненадаааа  Laughing

Никаква изненана нЕма, ами напълно логична реакция. Нали знаеш рекламите по телевизията - вечеряш и самолети прехвърчат, памперси се разтягат, клозетни чинии в ресторанти и т.н. Сменям канала - там същото, отърваване няма ooooh! Чета си кротко заглавията на темите и какво виждам - пърдят ли мъжете ви...

Joy Joy

# 228
Този въпрос периодично се появява във форума и най-добрия отговор от предишната дискусия беше:
"Ако не пръцка пред, теб ще пръцка пред друга"

Но аз си мисля че ако не пръцка са виновни Костов и Станишев Simple Smile

# 229
  • в страната на чудесата
16 стр. посветени на пръднята. невероятно!
 Joy

# 230
Всеки може да пръцка, но малко знаят кога да бягат навън (и кога в тоалетната).
Всеки може да се спре, но е изкуство да го поднесеш красиво - с финес, с доза хумор и в хармония.

# 231
Всеки може да пръцка, но малко знаят кога да бягат навън (и кога в тоалетната).
Всеки може да се спре, но е изкуство да го поднесеш красиво - с финес, с доза хумор и в хармония.
и да не се осереш!  smile3521Тая тема и на поезия избива. newsm62

# 232

Абе много префинена се пишеш,ама не ти се излиза от темата май,та не пропуксаш на всяко гърне да туриш похлупака.
Като си прочела заглавието що не го подмина,ами я изчете темата от А до Я?
Като вземете да се префърцунвате из форумите мярка нямате. Whistling

# 233
PURE ELIXIR те и префърцунените пръцкат  LaughingЧовешко си е,то иначе от стискане файда няма BlushОт скоро мъжа ми има ново занимание след като пръдне ,пръцне или се поотпусне леко-навежда се към задника си ,смее се и  констатира от коя манджа е зеления облак дим,който се носи от задника му JoyСега ми е смешно,ама вчера след чушките с боб не ми беше newsm77

# 234
  • някъде
PURE ELIXIR те и префърцунените пръцкат  LaughingЧовешко си е,то иначе от стискане файда няма BlushОт скоро мъжа ми има ново занимание след като пръдне ,пръцне или се поотпусне леко-навежда се към задника си ,смее се и  констатира от коя манджа е зеления облак дим,който се носи от задника му JoyСега ми е смешно,ама вчера след чушките с боб не ми беше newsm77
Мъжа ти трябва да е супер голям простак и това,което върши, хич не е за хвалба SickНезнам въобще как го намираш за смешно ooooh!

# 235
Виж сега ти не ми квалифицирай мъж какъв е StopАз  не го хваля,а констатирам дали изпуска газове в мое присъствие(мисля,че темата е такава Wink)Това,че малко съм си разкрасила поста..ами това си е в мой стил,пръднята в негов Mr. Green
п.с.ей една тема да има дето само глупости да се пишат..малко за разтоварване и все ще влезе някой "много специален и изтънчен"да ти развали кефа Tired

# 236
Макаронке, ти пък какво се вързваш на тия глупости? Я си представи, щом мъжът ти е простак, ти каква простакела си да го търпиш да се изпуска така!  Mr. Green

Хайде, едно мощно ррррррррррррррррррттттттт от мен, ВЕСЕЛА КОЛЕДА и много, много усмивки!

# 237
Макаронке, ти пък какво се вързваш на тия глупости? Я си представи, щом мъжът ти е простак, ти каква простакела си да го търпиш да се изпуска така!  Mr. Green

Хайде, едно мощно ррррррррррррррррррттттттт от мен, ВЕСЕЛА КОЛЕДА и много, много усмивки!

Хахахаах добре,че има още неприкрити просташки пръдли и пръдльовци по света,че Коледата да е толкова щастлива. Laughing Весела коледа!!!Здраве,щастие и много много весели моменти със семейството  bouquet

# 238

Весела Коледа!

# 239
  • Бургас
Joy Joy Joy
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ОТ НАС!
Олеее притесняваме се и се възмущаваме от естествен физиологичен процес, ама не се притесняваме да дадем квалификация на непознат мъж Mr. Green Mr. Green Mr. Green! Дааа макаронке как си могла да го вземеш такъв....!  Wink Laughing Споко по празниците стават чудеса, може да спре да пръцка hahaha hahaha hahaha HugМного щастие и късмет ти желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт