Коледа е... Вярвате ли в чудеса?

• 8 233
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Точно така е!Браво Маймуна! Peace smile3501 newsm10

# 31
Скъпа bobkas, съвсем случайно попаднах на тази тема... Живея в София и като като студентка често посещавах Руската Църква, за да оставя моето листче със съкровено желание. Когато човек иска нещо със сърцето си, винаги го получава. Моето желание се сбъдна, точно затова. Не само по Коледа, всеки ден се случват чудеса! Не мога да се съглася с тази показност за благотворителност, щом наближи Рождество Христово. Нима децата само тогава имат нужда от дом и топлина? Или само тогава има бедни, болни и тъжни хора?
А относно дядо Серафим /така е известен в богословските среди, а и не само/ пускам малко допълнителна информация.

http://www.dveri.bg/content/view/6398/172/

# 32
  • Пловдив
Вярвам и в чудесата, но вярвам и в това, че си имаш написана съдба. Винаги съм искала да си осиновя, но все съм си мислела, че първо ще си родя и след това ще осиновя. Както и да е. След среща с ДБМ - Пловдив по повод на една малка благотворителна инициатива, разбрах че може да осиновяват и самотни родители / нещо, което до този момент не знаех / . Срещата беше на 04.12.09 на 06.12.09 вече бях решила, че ще осиновя и ако е момче задължително ще го кръстя Николай по повод на деня, в който го реших. Първоначалната ми идея беше да започна процедурата към март месец, за да мога през това време да си сложа нещата в ред. До Коледа обаче една мисъл не ми даваше мира - моето дете може вече да е родено и да ме чака някъде, в някой дом, а аз се моткам. В първия работен ден на Новата година отидох да се срещна със социалните и започнах веднага със събирането на документите - всичко стана много бързо. Първоначалното ми желание беше за момиче поради ред причини. След като ме вписаха и започна чакането, започнах пак да разсъждавам, че може да ми е писано да имам момче, а аз с моето изискване за момиче само да забавям срещата ни. В една сряда реших, че в понеделник на следващата седмица ще отида да подам молба за промяна на изискването за пол, но не се стигна до там, защото в петък получих писмото за моето момченце. Просто се е чакало да се осъзная  Wink. В последствие се оказа се, че социалната ми е объркала изискванията ми за пол и в доклада е вписала, че искам момче, а не момиче. Николай е роден на 08.11.09, събрахме се окончателно на 16.07.10 и за мен си е Коледно чудо, но не само.

# 33
Вярвам в чудесата.Ние взехме моята малка принцеса на 22 12 2009г в къщи.Първо ни се обадиха за осиновяване и след няколко дни , че сме одобрени за инвитро. Аз имам едно неуспешно инвитро и се замислих ,дали ще мога още веднъж да преживея това и избрах осиновяването.И като я видях за първи път разбрах ,че не съм сгрешила ,че това е моето детенце.

# 34
аз принципно съм скептична за чудесата ... но и аз почвам да си мисля, че някой си има съдба ... само не знам, в тия случаи за кого е написаното, в смисъл, чия е силната съдба написана, която тегли събитията ... и аз като Самира, шашнах се впоследствие, когато се оказа, че сме започнали ударното подготвяне на документите, когато тя се е родила, входирали сме ги две седмици след раждането й; променили сме изискванията по същото време, когато тя пък е получила декларацията-съгласие от БМ ...

Общи условия

Активация на акаунт