Писмо до Дядо Коледа,писма и желания за надеждата и очакваните чудеса!

• 33 022
  • 208
  •   1
Отговори
# 105
Мили дядо Коледа,миналата година по това време писах писмо до теб и те помолих за чудо.Януари тестчето с две чертички бе в ръцете ми,февруари чух найпрекрасния звук-сърчицето на мъничето в мен,март месец разбрах,че всичко с моето бебче е наред,април ехографа показа момченце-толкова идках момче Heart Eyes-,май усетих първите ритничета,юни моят малък сладур ми помаха,юли ми казаха да се готвя за голяяяямо бебе,август ми се усмихна от ехографа и на 30,09 в 8:45 СЕ ПОЯВИ ТОЙ.Най-големият ми подарък,сега го държа в ръцете си и искам да изкрещя "БЛАГОДАРЯ".

Тази година искам да те помоля за всички момичета,които чакат чудото да им изпратиш същия като моя подарък.Дари ги с най-голямата радост,нека всяка от тях прегърне своето детенце.

# 106
Скъпи ми Коледа,
Ти си знаеш моето най-голямо желание какво е.
Моля те, дай ми здраве да го изпълня.  Hug

# 107
Мамче,благодаря за темичката! Радвам се да те видя  Hug
Скъпи Дядо Коледа,
д-р Александров ми подари положителен тест за бременност за рожденния ми ден.Мисля, че с моето момче заслужаваме да бъдем родители.Искам най-силно тупкащото бебешко сърчице за Коледа и най-прекрасно развиващото се бебе.Искам всичко да е наред и ние да гушнем нашето бебче.
Знам,че ставам нахална,но също така искам много майчини усмивки,породени от усмивките на бебоците в ръцете им  Shocked
П.П. извинявам се за спама но...
Мили Дядо Коледа
настоявам за:
- нова работа
- дом
- бебета 2 броя

В краен случай може да намалиш подаръците до минимум и да пратиш 1 бебе  Laughing
Мноо да внимааш

hahaha Joy hahaha Joy

# 108
Мили Дядо Коледа,

Пиша ти отново с молба от моята дъщеря Алекс ... преди няколко дена тя гушна бебенцето на моя приятелка и много се развълнува ... иска и в къщи да си имаме бебенце, но уви от 3 г не става!
Молим те тази година за Коледа да получим този съкровен подърк!

Благодарим ти предварително!

# 109
Мили Дядо Коледа,

Моля те от сърце идната година да бъде най-щастливата година в моя живот и в живота на мъжа ми. Да ни донесе така желаното от нас бебче. Да сме здрави и щастливи и семейството ни да е здраво и сплотено!

# 110
Дядо Коледа, сетих се и за още едно желание - помогни на една от най-скъпите ми приятелки да се размине със секциото и да роди по естествен начин. Ако пък това е трудно за теб, нека поне секциото мине без проблеми и скоро да са четирима у дома.  baby_neutral

# 111
Мили Дядо Коледа,

много години посрещахме коледа с надежда към следващата година и се молехме тя да е последната, когато сме само двамата.  И сега те моля, нека следващата година е най-щастливата за нас и ни донесе така чаканото и желано бебче. Да сме живи и здрави!

Помогни и на всички момичета, кото се молят за това.
И нека сълзите в очите ни вече са само от радост.

# 112
Мили дядо Коледа,

Моята най-голяма молба е да изпълниш поверието, че по Коледа стават чудеса!

Моля те, нека моята любима приятелка се сдобие с така желаното от нея бебче!  baby_neutral Нека инсеминацията мине успешно, нека има лека и безпроблемна бременност и нека преди следващата Коледа гушка в обятията си най-хубавото и пухкаво сладурче! Heart Eyes

# 113
  • Пловдив
Мили Дядо Коледа,
преди всичко те моля за здравето на моите близки и познати. Дай ми сили да посрещам несгодите на живота, дай ми вяра да вярвам в чудеса.
Мили Дядо Коледа,
моля те тази година в нашето семейство да се появи още едно малко човече!
Моля те всяка жена, която иска да изпита майчиното чувство, да има тази възможност, защото това е най-прекрасното и най-красивото!

# 114
Мили дядо Коледа, миналата година в тази темичка се помолих за най-хубавия подарък, сега той хълца от преяждане Heart Eyes Моля те за всички момичета, копнеещи тази радост, нека звездичка от небето ги огрее и догодина да ти пишат с благодарност.
Момичета, късмет и сбъднати мечти ви желая, нека Бог да чуе молитвите и да напълни чувала на добрия старец с бебета!

# 115
Мили ,Дядо Коледа,
трудно ми е да започна това писмо...
В главата ми изникват много желания, но едно е толкова силно, че...то идва направо от сърцето ми...преди 6год. родих моята прекрасна дъщеря Моника и сега тя много иска да е кака, а аз отново мама, а съпругът ми тати,,, молим те изпрати ни едно сладко бебече,, ще се откажем от всички останали желания
и тримата много слушами, вършим само добрини и много се обичаме и ако ти прецениш, моля, помоги ни, на Коледа ще ти оставим най- вкусните курабийки и най-топлото и сладко мляко...
и последно, моля помогни и на други майки със същото желание...Благодаря!
Весели празници на всички и много сбъднати мечти!

# 116
  • София
Колко струва една щастлива Коледа,
че все ме мога да си я позволя?
И все се моля да дочакам щастие,
но сълзи и горчивина са ми в душата.
Дали към мен пътува моето щастие ,
или в гора от мъка се изгуби?
Изкоренено,празно и без мислено,
лишено от искрицата надежда...
Аз чакам Коледа и чакам чудеса,
едно едничко чудо и ми стига ,
за да повярвам,че дошла съм на света,
за да се радвам и да съм щастлива.

# 117
Мили дядо Коледа,
вече две Коледи посрещнахме без най-желания подарък. Тази година под моята елха отново има празно място за положително коледно тестче! Моля те, не подминавай нашата врата, помогни ни да бъдем щастливи и да дочакаме мечтаното бебе!!! Praynig Praynig Praynig

# 118
Мили Дядо Коледа,
Нека този път аз и мъжът ми да дочакаме здраво детенце, това е най - голямата ни мечта. Помогни и на всички останали момичета, които се борят за рожби. Да няма повече разплакани майки на този свят.

# 119
мили Дядо Коледа,
Мноооого искам 2 неща-
-да сме здрави
-да забременея най-накрая и да родя здраво и силно човече!
Много бях послушна тази година и обещавам да слушам още повече,ти само дай едно рамо с това забременяване... Wink

Общи условия

Активация на акаунт