Писмо до Дядо Коледа,писма и желания за надеждата и очакваните чудеса!

• 33 024
  • 208
  •   1
Отговори
# 195
  • Gone with the wind
Мамче, прекрасна тема   bouquet

Мили Дядо Коледа, и аз като останалите момичета пиша за едно вързопче, което да обърне света ми на 180 градуса, да плаче и папка, да раздава усмивки и да стопля душите на мен и моите близки.
Нека обаче вързопчето не е едно едничко, защото тук сме се събрали много кандидат мами - нека всяка една да получи такова, за да има щастие за всяка, за да сме щастливи мами всички.

Четири години по-късно се радвам на моето вързопче  Heart Eyes
Но пък искам да поръчам по едно такова на всяка една, желаеща да стане мама. И, Дядо Коледа, моля - не ги карай да чакат толкова, колкото чаках аз  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 196
  • Варна
Мамче, прекрасна тема   bouquet

Мили Дядо Коледа, и аз като останалите момичета пиша за едно вързопче, което да обърне света ми на 180 градуса, да плаче и папка, да раздава усмивки и да стопля душите на мен и моите близки.
Нека обаче вързопчето не е едно едничко, защото тук сме се събрали много кандидат мами - нека всяка една да получи такова, за да има щастие за всяка, за да сме щастливи мами всички.

Четири години по-късно се радвам на моето вързопче  Heart Eyes
Но пък искам да поръчам по едно такова на всяка една, желаеща да стане мама. И, Дядо Коледа, моля - не ги карай да чакат толкова, колкото чаках аз  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Благодаря  Hug

# 197
  • Пловдив
Мили Дядо Коледа от сърце искам вечер като се прибирам още от вратата да усещам мирис на малко бебче.И после водена от тази толкова нежна миризма, да отворя вратата на детската стая и да го видя как все още не заспива защото не съм му казала ''Лека нощ,обичам те..''
[/quote
Малко ми остана да сбъдна тази моя мечта...но е на път..
Благодаря ти Hug Hug

# 198
  • Пловдив
Мили Дядо Коледа от сърце искам вечер като се прибирам още от вратата да усещам мирис на малко бебче.И после водена от тази толкова нежна миризма, да отворя вратата на детската стая и да го видя как все още не заспива защото не съм му казала ''Лека нощ,обичам те..''
Малко ми остана да сбъдна тази моя мечта...но е на път..
Благодаря ти от сърце Hug Hug

# 199
Мили Дядо Коледа,
пише ти едно попораснало дете, което е запазило духа на Коледа в сърцето си, което вярва в коледните вълшебства.
Аз и моят съпруг искаме да намерим под елхата един подарък  EFP, а след 9 месеца   ylinfant . Ако пък тоооолкова много сме слушали и двамата през изминалата година, може и още подаръци да донесеш. Ние няма да ги върнем  newsm44 newsm44 newsm44

Мили Дядо Коледа,
Благодатим ти от все сърце за изпълнения подарък! Миналата година не съм ти писала писмо, затова тази година ще чакам два подаръка  Mr. Green Нека Новата година донесе на мен и семейството ми много здраве и късмет и реализирани мечти. Може и някоя много приятна изненада, която знам , че тайно си подготвил за мен Simple Smile)))

П.С.: " И тази година ще те чака у дома най-красивата елха и коледния дух ще бъде при нас. Обещавам да изчистя покрива за Рудолф  Laughing "

# 200
  • В къщурката на хълма на феите
Мили дядо Коледа,
когато бях малка всяка година сядахме с мама пишехме писмо до теб и го оставях на перваза на прозореца, за да може най-ярката звезда на небето, да ти го посочи и от там ти да го получиш и да ми доносеш най-желания от мен подарък, после изведнъж се наложи да порасна сблъсквай се със злоба, мъка, болести и смъртта, но онзи най-светла звезда, която огряваше писмата ми до теб, не спря да ме води и ето ме днес, вече зряла и самостоятелна жена, но въпреки това съхранила детето в себе си, аз пак ти пиша и те моля да ме направиш цяла - липсва ми само едно парченце, за да бъда завършена и това парченце е моето детенце, за което се боря вече цяла година, моля те Дядо Коледа, спомни си за малкото дете с пуловера на еленчета, което всяка коледа стоеше на прозореца и чакаше да види шейната ти да спре пред вратата и при всеки шум тичаше да види дали подаръците вече не са под елхата ..

Благодаря ти Дядо Коледа за детето ми, което сега спи в кошарката си Hug Hug

Моля те направи също така завършени и всички останали момичета, които с трепет в сърцата си очакват твоята магия! Two Hearts

# 201
Скъпи Дядо Коледа, до сега не съм си пожелавала нищо ... за това тази година най-искрено искам да си пожелая да имам живо и здраво детенце, което ще обичам с цялото си сърце!!! А ... и ако може здраве за мен и всички мои близки!

Благодаря ти Дядо Коледа, че сбъдна и моята мечта  Heart Eyes
Като чета назад и виждам на колко момичета си изпълнил желанията ми става много хубаво. Дано не си забравил и другите, които още нямат своя коледен подарък и нека дойде техния ред  Praynig

# 202
Виждам, че много от пишещите тук вече имат, или са на път да прегърнат своят коледен подарък, за което съм много щастлива.

p.s. Моля те,  Дядо Коледа, сбъдни мечтите и на всички останали момичета, които все още чакат този така желан подарък! Praynig

# 203
Мамче  Hug
Дядо Коледа,
пиша ти с надежда и вяра, че ще има време да прочтеш всички писма до теб и да ни донесеш така мечтаните подаръци.   Hug
Аз искам да сме здрави и щастливи с моето момче, да се обичаме и да се роди плода на нашата любов в скоро време.  Praynig
Бъди благословен и не ни забравяй.  Heart Eyes

благодаря за получения подарък, който в момента изпълва къщата ни с радост и щастие. търпението си заслужаваше и наистина само голямата любов и вярата ни помогнаха да станем родители на прекрасна принцеса.
пожелавам всички да прегърнат своите мечти и да има много здрави и пухкави вързопчета.

# 204
Мили Дядо Коледа моля те сбъдни мечтата ми да си имам още едно детенце! Аз обещавам да съм добра и всеотдайна майка.

# 205
Мили Дядо Коледа,
Тази година бях много послушна. Е, добре де, може би не много, ама все пак се постарах и продължавам да се старая. Ще съм много щастлива, ако в началото на следващата година видя две чертички (две не са много, не искам 3, 4, 5) на моето тестче за бременност, а пък в края на годината дундуркам и един бебок. Да не говорим, че от баницата с късметите миналата година ми се падна бебе, т.е. имам едно неизпълнено късметче от миналата година!
Освен това подари две чертички на всички момичета в този форум и в ''Проблемно забременяване", моля! И на всички много, много, много здраве!

Ужас! Тази година пак трябва да пиша писмо ooooh! Този път ще си преформулирам пожеланието, че явно на Дядо Коледа не му е станало много ясно какво точно искам.

Мили Дядо Коледа, освен че искам положителен тест за бременност, искам бременност, траеща 40 седмици, а не само 22 седмици (сори, не са достатъчни!), искам следващия път всичко да бъде наред и да гушна живо и здраво бебе! Помогни ми да бъда здрава, да преодолея това, което се случи, и ми дай сили да посрещна това, което предстои следващата година. Донеси здраве и късмет за моето  семейство, приятели и колеги, без чиято помощ и подкрепа нямаше да мога да се справя. Вярно е, че това, което не ни убива, ни прави по-силни, ама ми омръзна да бъда силна!

Скъпи Дядо Коледа,

Надали мога да ти кажа колко ти благодаря за прекрасния подарък, който получих преди една година и три месеца без два дни. Затова тази година ще си пожелая само здраве - за мен и моето семейство, за всички приятели. А за момичетата от този форум - освен здраве, много сбъднати мечти и сили, с които да постигнат тези мечти!

# 206
Дядо Коледа,благодаря ти за най-прекрасния подарък който ми донесе.Бъди добричък и занеси във всеки дом дечица,много любов и щастие.

...момичета прекрасни писма,пожелавам ви незабравима Коледа с най-близките ви хора   bouquet

# 207
Мили Дядо Коледа, забелязвам че рано или късно чуваш нашите молби и ни даряваш с най-мечтаните подаръци  Hug затова реших и аз да те помоля - моля те, дари всички нас, чакащите своето малко, ревящо чудо, първо с по едно положително тестче, което да усетим като тупкащо сърце под нашето, а после да се превърне в едно голямо ритащо тумбаче и накрая в едно живо и здраво детенце, нашето сбъднато чудо  Heart Eyes и тъй като ние сме едни много мили и симпатични момичета искаме да ти кажем да не се притесняваш ако не успееш точно за Коледа, няма да се разсърдим ако си получим подаръците и в някой от следващите месеци...да знаеш, че не е нужно да чакаш до другата Коледа  Laughing Heart Eyes Hug

♥Mam4e♥, имах нужда точно от нещо такова, благодаря ти, почувствах се страхотно   bouquet  bouquet  bouquet

# 208
Мили Дядо Коледа,
Любимо мое старче,трета Коледа пиша писмо,в което има едно единствено желание- семейството ни да се увеличи с още един ,а защо не и двама члена Hug
Е няма да се разсърдя,ако забавиш с месец,два подаръка  Naughty,само се моля тази година да прочетеш внимателно писмото ми  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт