Писмо до Дядо Коледа,писма и желания за надеждата и очакваните чудеса!

• 33 026
  • 208
  •   1
Отговори
# 15
Мам4е,темата е страхотна!
Аника,благодаря и на теб от сърце!

Мили Дядо Коледа пиша ти с вълнение и много надежда,моля те с цялото си сърце да сме здрави,да пазиш хората,които обичаме и тази година да ни донесеш едно/всъщност ако са и две няма да е зле...../здраво бебче....
Знам,че си доста зает и с други желания,но аз ще бъда послушна и ще те чакам!Не ме забравяй любими Дядо Коледа!
Изпрати подаръци и на всички мили дами,които също са слушали през годината!
А аз обещавам да бъда позитивна,търпелива и силна!

С много обич-Ideqiliana

# 16
  • Севлиево
Дядо Коледа, здравей!
Искам и в нашия дом нов член да заживей!
Да бъдем истинско семейство,
това ще бъде най-голямото богатство!

С какво в живота съм сгрешила,
че не мога да бъда щастлива?
На никого не съм навредила,
а мъката в сърцето ми се излива!
Здрави да бъдем от сега нататък,
любовта ни да НЕ е миг кратък!
Да продължаваме да се обичаме
да бъдем заедно да се вричаме!
Бебче сладко да си направим,
усмивка,а не сълзи на лицата си да прибавим!

# 17
  • София
Mam4е   Hug Hug Hug Hug Hug страхотна тема! и аз ще се включа!
миналата Коледа с мъжчето написахме най - голямото си желание и мечта и оставихме писмото под елхата! още на следващия месец получих първата доза подарък Wink двучертичков.  в края на септември пристигна цялата пратка Party Party Party и тази Коледа в къщи ще е по - празнично от всякога, по пълно и многооо по усмихнато - не спирайте да вярвате в чудеса!!!
'' мили дядо Коледа,
искам да ти благодаря от цялото си сърце, за подаръка и искам да те помоля, нека всяка мечтаеща и жадуваща двойка получи най -големия и най - хубав подарък на света - пълни прегръдки, много усмивки и сълзи от истинско щастие! няма човек, който да не заслужава това! моля те помогни им да бъдат силни, да се борят и вярват и нека скоро слънцето изгрее и в техните домове!!! благодаря ти и ти желая лека и весела работа Hug Praynig Peace''

# 18
  • Gone with the wind
Мамче, прекрасна тема   bouquet

Мили Дядо Коледа, и аз като останалите момичета пиша за едно вързопче, което да обърне света ми на 180 градуса, да плаче и папка, да раздава усмивки и да стопля душите на мен и моите близки.
Нека обаче вързопчето не е едно едничко, защото тук сме се събрали много кандидат мами - нека всяка една да получи такова, за да има щастие за всяка, за да сме щастливи мами всички.

# 19
  • София
Мили Дядо Коледа здравей Heart Eyes

Пиша ти с огромна мъка и надежда.....Нека в Коледната нощ под моето сърце тупти още едно Heart Eyes и нека това сърце тупти за цял живот Praynig

Дари ни всички с тази радост Praynig

# 20
  • в сърцето на моето Слънце
Скъпи Дядо Коледа,
пиша ти и тази година със същата молба като миналата. Моля ти се от сърце и от душа, донеси ни така желаната рожба! Прости ми, Дядо Коледа, ако не съм била послушна. Не е било нарочно! Обещавам през следващата година да слушкам още повече от колкото през изминалата! Моля те, от сърце и от душа, донеси ми така желаната рожба!

# 21
Мамче благодаря ти за темичката Hug

Аника разплака ме  Heart Eyes

Дядо Коледа. Много добре знаеш, че съм по-малката ти сестричка - Снежанка.Вярно е че сега съм по-скоро Ледената царица..., но спомни си как заедно събирахме парички за зестри на бедните момичета, спомни си как заедно отивахме под Северната звезда и молехме Бог за дечица за всички просещи мами. Понеже нито ти дядо Коледа, нито,аз - Снежанка сме достойни да ни се молят. Ние сме само пощальони на радост, предвестници на Рождество... Спомни си как с любов заедно приготвяхме подаръците и ги разнасяхме от врата до врата. Е, ти понякога влизаше и през комина...

Сега аз твоята помошница те моля за помощ. Кажи там на Когото трябва, че прося живи подаръчета за всички чакащи мами. Нека идващата година бъде преломна за тях.
Аз мили ми приятелю не искам подаръци. Нямам сили да ги отворя, нямам дори желание за това. За това те моля ДАЙ МИ ЖЕЛАНИЕ...
В  замяна ти обещавам догодина да се върна на работа и ще водя с себе си и едно сладко джудже или пък джуджанка....

# 22
СКЪПИ ДЯДО КОЛЕДА,
пиша ти това писмо, защото имам една голяма молба до теб.
Моля те да дариш всички самотни семейства поне с по едно малко бебче да ги радва,че какво друго му остава на човек в този лош свят.
Аз тази коледа ще празнувам с моето бебче под сърцето ми и ще се моля най-късно до другата коледа, всички,които толкова силно желаят да си имат свое бебче, да се сбъднат техните желания.
П.С. На миналата нова година от баницата с късмети ми се падна бебе (което много исках).
Вече знам,че на Коледа стават чудеса.Пожелавам моят късмет на всички!!!
Дядо Коледа,благодарим за шанса да си изкажем желанията!!!

# 23

Дядо КОЛЕДА,изпрати вест,
днес да правим секс.
в коледната нощ,да приготвим..изненадите в кош.
тест с положителни 4ерти4ки,
да греят с новогодишните свещи4ки.
....под сърцето женско истинско,сърде4но,
то4ка бебешка------тупти горещо.  bouquet

# 24
  • София
мили дядо Коледа,
не съм ти писала писма от около 20 г., когато ... разбрах че дядото с бялата брада и червения костюм всъщност е татко. Но сега и татко вече го няма, за да те замества, затова от цялото си сърце те моля: ела ни на гости и ми прошепни, че догодина ще ставам мама  Hug Аз в замяна ти обещавам, че ще си изяждам цялата си закуската, а няма да я давам на кучето Grinning
Прошепни дългоочакваната вест и в ушенцата на всички момичета от форума, те наистина я заслужават    bouquet

# 25
Мили Дядо Коледа, пише ти едно послушно момиченце.
Моля те донеси ми едно малко коледно подаръче да расте в моето коремче и да пълни къщата ни със смях и радост Praynig
Знам че си добър и ще уважиш нашите желания, моето и на всички бъдещи майчици, които очакват с нетърпение да си имат рожбички Hug

Mam4е Благодаря Hug

# 26
Мамче  Hug
Дядо Коледа,
пиша ти с надежда и вяра, че ще има време да прочтеш всички писма до теб и да ни донесеш така мечтаните подаръци.   Hug
Аз искам да сме здрави и щастливи с моето момче, да се обичаме и да се роди плода на нашата любов в скоро време.  Praynig
Бъди благословен и не ни забравяй.  Heart Eyes

# 27
  • София
Мили Дядо Коледа,
надявам се тази година,като оставя писмото тук, а не в краката на Снежко, желанието ми да стигне вече до теб и да видя така очакваните  EFP , а следващата Коледа, до нашите подаръци под елхата,  да има и още един-този, за нашето бебче  Praynig
Моля те и за това,всяко семейство,което очаква своето Коледно чудо,да го гушне и да чуе плача и смеха му:pray:

Мамче,  bouquet

# 28
  • Видин
Мамче Hug Hug Hug

Скъпи, дядо Коледа, дари здраве на хората по-целя свят, дари усмивки на всяко разплакано дете, дари щастие на на нещастните, дари късмет на бедните, дари любов, спокойствие и топлина на моето семейство, като и на всяко друго, а лично на мен...върни ми надеждата, че на Коледа стават чудеса!!!

# 29
Мамче, благодаря ти ... Моята надежда разцъфтя с нови сили, след като прочетох темичката, сигурна съм - и за другите момичета е така Hug

Мили Дядо Коледа,
мисля, че бяхме много послушни тази година: обичаме се с цялото си сърце, помагаме си и сме помогнали с каквото можем на другите и ще продължаваме да го правим!
През изминалата година се оженихме и сме много щастливи, но липсва само едно нещо и аз те моля само за това - дари ни с щастието догодина да гушкаме плода на нашата любов, да го обичаме и да му се радваме! То ще бъде нашата надежда, ще го дарим с чакащата още майчина и бащина неугасваща любов и ще бъдем най-щастливото семейство на света!
Чуй молбата и стопли сърцето на всяка копнееща за това жена - върни ни вярата в коледното чудо! Не би могло тези молби да не трогнат сърцето ти, защото няма нищо по-истинско от тях!

Общи условия

Активация на акаунт