Писмо до Дядо Коледа,писма и желания за надеждата и очакваните чудеса!

• 33 048
  • 208
  •   1
Отговори
# 30
Мамче много хубава темичка
Дядо Коледа моля те донеси много здраве щастие и успех на всички по света и най вече на тези които имат най много нужда.Нека за всички нас новата година да е по добра. Да се обичаме повече и да има по малко омраза по света... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31
каква хубава тема

искам и аз да се помоля на Дядо Коледа за всички нас, нека тези от нас които искат по едно малко съкровище да го имат през новата година  Praynig и тези от нас, който вече се сдобиха с малките си съкровища, да са им живи и здрави и много радост в домовете им да има  Praynig

Аника благодаря ти, че си ме включила в молитвата си  Heart Eyes

# 32
Със сълзи в очите си чета всички постове, виждам че вече има много писма с много молби. Дядо Коледа, доста години пропусках да ти пиша писма, но не за друго, а да можеш да осъществиш желанията на други и да си запазя ред да днес - когато искам да ти споделя, да те помоля от все сърце да сбъднеш и моята най-съкровенна мечта... EFP, да видя една малка туптяща точица, да дочакам този път на монитора в лекарския кабинет да шават мънички крачета и ръчички...и накрая да гушна нашето бебче..., ако аз не съм слушала и затова не се получи миналия път, то нека сега това да е подаръкът ми за моя прекрасен мъж, който толкова мечтае най-сетне да стане татко, за да не наднича с тъжен поглед в чуждите бебешки колички, а да гушка нашето собствено здравичко мъниче.

# 33
Скъпи дядо Коледа,
вярвам в теб, както вярвам в добротата и надеждата. Моля те да помогнеш на всички чакащи и и надяващи се момичета да имат своята сбъдната мечта - ДЕТЕ! Моля те в близко бъдеще и в моя дом да огрее щастието на очакването и отглеждането на рожба ( за мен - втора)!
Весела и щастлива Коледа за всички Hug!

# 34
  • Варна
Мамче, страхотна идея!!!  bouquet Heart Eyes Hug Едвам сдържам сълзите си, като чета желанията на момичетата!

Мили Дядо Коледа, вярвам в теб още от времето, когато беше Дядо Мраз Blush Дари с много здраве тримата ми любими мъже вкъщи - да са щастливи, обичащи и обичани! Praynig Нека бебето, което нося в себе си, този път види света и има възможност да му се радва, както и ние  на него! Heart Eyes  Дари с малко чудо и всички момичета, които мечтаят за него и го чакат! Hug А на най-послушните раздай по две чудеса! Simple Smile

# 35
Мамче благодаря за хубавата темичка   bouquet Hug
Аника на теб ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ, че си ме включила в твоето писмо.  Hug Hug Hug
Дано белобрадото старче ни донесе така очакваните подаръци за Коледа.  EFP newsm30  ylinfant

# 36
Дядо Коледа ще е дста зает тази година,толкова много бебенца трябва да подари.А моето желание към него и бременноста ми да е успешна,защото ми намерижа песачинки в бъбреците Sad но доно всичко е наред.Успех на всички.

# 37
Мили, дядо Коледа, аз никога не съм ти писала, но ето, че дойде време и за това. Моля както много други само едно...да стана Мама  baby_neutral Надявам се, писмото да стигне до теб, както и писмата на всички други писали преди мен ! Laughing Дай ни много,много бебчета, дядо Коледа.... Hug

# 38
  • Ботевград
Мамче наистина чудесна тема Hug
Изплаках си очите докато четях всяко едно писмо по отделно.Аз съм сигурна,че Дядо Коледа ще има място в чувала за всяко едно пожелано бебче.И аз миналата година си пожелах бебче,от баницата ми се падна"бебето" и ето вече съм на път да стана мама живот и здраве на 17.05.2010.Искам да вдъхна поне малко надежда на мамчетата и да им кажа,че "Чудеса наистина стават" и от все сърце се моля на Коледа да има за всяка една от вас по едно малко сладко бебче.
А моята молба към дядо коледа е да си износя успешно бременноста и всичко с мен и бебо да е наред.
НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!!!!!ИМАЙТЕ ВЯРА Hug Hug

# 39
Мили дядо Коледа!
И аз реших да ти напиша писмо с една единствена цел - Пожелавам си с цялото си сърце и същество най-скъпия за мен подарък - да си имам бебче. Помогни ми да стана МАМА! Аз вярвам в теб мили дядо Коледа и в чудесата, които сътворяваш.

# 40
Нека на всички, които чакат Дядо Коледа да им донесе  EFP да се сдобият с едно пухкаво и здраво бебче!!! Може да започне от мен  smile3503

# 41
Скъпи Дядо Коледа, моля те донеси на мен и моето семейство едно хубаво малко чакано бебче. Много бих искала тия дни да ми се наложи да си направя тест и видя  EFP дано всички мили хора бъдат щастливи Simple Smile

# 42
Мили Дядо Коледа, както всички момичета тук така и аз искам да ми подариш едно такова сладурче. От все сърце желая да стана МАМА и вярвам в теб  Hug
Моляте и за всички които така силно желаят и те да им се сбъдне мечтата  Praynig

# 43
Дядо Коледа,писна ми да ме разиграваш.
Искаше да съм послушна през годината – бях повече от послушна.
Искаше да спра да нося розовите очила-ей на,свалих ги.Не за друго,но розовото просто не ми отива.
Искаше да направя поне едно добро дело – за да си подсигуря успеха в тая задача,направих доста добри неща.
Искаше да бъда търпелива – Господ ми е свидетел колко всъщност бях търпелива.А неговата дума не можеш да я оспориш.
Не си ми поставял други задачи и затова с пълно право тази Коледа си искам подаръка.Обещавам,че ще се грижа до последния си дъх за него.Обещавам така да го възпитам,че да не ти засипва пощата с излишни желания,защото аз ще съм ги преизпълнила всичките.
Ако си толкова добър,търпелив и послушен,колкото бях аз – значи мислим в една посока и всички ще бъдем щастливи.

# 44
нямам спомен от кога не съм ти писала ...май от като беше Дядо Мраз  newsm78 ...напоследък ти пишат децата ми  Joy ....но след като изчетох тази тема не мога да се стърпя  Wink
Дядо Коледа, искам всички, които обичам да бъдат много здрави и аз също, за да ги обичам още повече  Praynig
Mоля те също на всички момичета, които мечтаят за най-хубавото в живота ни - рожбичка - да сбъднеш мечтите и надеждите им  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт