Писмо до Дядо Коледа,писма и желания за надеждата и очакваните чудеса!

• 33 015
  • 208
  •   1
Отговори
# 150
Мили Дядо Коледа,
миналата година написах писмо до теб. По отношение на мен, желанието ми не се сбъдна, но много от момичетата в списъчето видяха двете чертички и някои от тях вече гушкат бебчета.  Heart Eyes
Тази година няма да пиша, но ти предлагам сделка.  Mr. Green
Аз ще продължавам да пращам писма до моето момиче от твое име ( защото ти си много зает  Wink ),
а ти ще изпълниш моето желание. А именно, да дариш с най-прекрасния подарък всяка една от списъчето в онази тема, ти знаеш коя.  Mr. Green Включително и мен. Praynig

# 151
Мили Дядо Коледа,
  По принцип си пожелавам желания на Нова година и до сега се сбъдват, сега ти се моля за коледно чудо. Пожелавам си детенце и искам също тази радост да бъде коледен подарък и за момичетата тук  Praynig.

# 152
Мили, Дядо Коледа  santa2,
С теб си имам история. Спомняш ли си когато преди много години те намерих да се криеш в коридора на блока, след като беше оставил подаръци пред вратата ? Баща ми тогава ти беше дал неговите пантофи, за да не ти е студено Mr. Green . След тази среща не съм те молила за нищо, въпреки, че ти винаги успяваше да разбереш, какво ми се иска и в повечето случаи го получавах.
Сега искам да те помоля, от цялата си душа и сърце - Дядо Коледа, моля ти се , дари мен и моя приятел с детенце. Ние ще се грижим за него, ще го обичаме, дори когато ни ядосва, ще го научим на всичко, което знаем за живота, ще поддържаме жив коледния дух и като щастливо семейство ще те чакаме с бисквитки  и чаша мляко всяка година и ако някога пак имаш нужда от пантофи или нещо друго - разчитай на нашето семейство, винаги ще ти помогнем Close-mas:.

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 13:51 от rendence

# 153
Тази тема ме връща в едни не много стари времена, когато не вярвах в Дядо Коледа, и не вярвах в чудеса.Все пак писах писмо до него с най-съкровената си мечта....и, ето тази Коледа за втори път ще празнувам, прегърнала малкото си момиченце, и ще погледна към небето, за да кажа:"Благодаря, вече вярвам в чудеса!!!".
Мили Дядо Коледа, аз знам, че една добра силичка пълни подаръците в твоето чувалче, моля те, донеси много здраве и щастие за сбъднатите ни мечти,нашите малки дечица, и във всеки дом, където няма бебенце, остави по едно пухкаво вързопче.Догодина, повече момичета ще вярват в чудеса.
Късмет на всички!

# 154
Мили Дядо Коледа, вече трета година те моля за едно и също, вярвам, че просто не ние бил дошъл редът, защото си зарадвал много други двоики от списъчето. Моля се вече да е наш ред и да ни донесеш най-желания подарък  Praynig Вярвам в чудеса !

# 155
И аз отправям своята молба към Дядо Коледа:
"Моля те, Дядо Коледа, имаме нужда от твоя подарък"

# 156
  • София
Мили Дядо Коледа,

Много те моля да донесеш здраве и късмет на мен, моето семейство, момичетата от списъка, който Аничка ти изпрати и на всички добри хора. Моля те също така да помогнеш на малките човечета, които вече са в коремите на бъдещите си мами да се развиват добре и да останат там колкото трябва. Моля те да се погрижиш и всички вече родени бебоци да са много щастливи и да носят много радост на хората около тях. Моля те догодина по това време всички от списъка да сме вече мами.  Praynig Praynig Praynig

Мили Дядо Коледа,

Благодаря ти за Калоян и подновявам останалата част от молбата си - нека има повече щастливи дечица, намерили своите мами  Praynig

# 157
  • UK
 Мили Дядо Коледа, не съм ти писала от може би 5 години когато жадувах моето детенце. Благодаря ти, че тогава сбъдна моята мечта. Сега съм тук с малко по-различна молба от последната ми. Моля те мили стар Дядо отнеми сълзите на майчетата които се борят за светлинката бляскаща в детските очички. Стопли сърцата им и ги дари с най-жадуваната мечта. Дари всички със здраве и късмет и много сили за да се преборят с голямото и мъчително чакане.

Мили момичета, не можах да прочета всичките писма и желания (още на първото се разплаках). Имайте вяра, Коледа е на всякъде около нас. Чудото е вътре в душите ни.

Сили и кураж  Hug  bouquet

Моята мечта е жадувана колкото и първия път, но аз ще почакам докато не се сбъднат вашите   Hug

# 158
Мили Дядо Коледа,
Тази година бях много послушна. Е, добре де, може би не много, ама все пак се постарах и продължавам да се старая. Ще съм много щастлива, ако в началото на следващата година видя две чертички (две не са много, не искам 3, 4, 5) на моето тестче за бременност, а пък в края на годината дундуркам и един бебок. Да не говорим, че от баницата с късметите миналата година ми се падна бебе, т.е. имам едно неизпълнено късметче от миналата година!
Освен това подари две чертички на всички момичета в този форум и в ''Проблемно забременяване", моля! И на всички много, много, много здраве!

Ужас! Тази година пак трябва да пиша писмо ooooh! Този път ще си преформулирам пожеланието, че явно на Дядо Коледа не му е станало много ясно какво точно искам.

Мили Дядо Коледа, освен че искам положителен тест за бременност, искам бременност, траеща 40 седмици, а не само 22 седмици (сори, не са достатъчни!), искам следващия път всичко да бъде наред и да гушна живо и здраво бебе! Помогни ми да бъда здрава, да преодолея това, което се случи, и ми дай сили да посрещна това, което предстои следващата година. Донеси здраве и късмет за моето семейство, приятели и колеги, без чиято помощ и подкрепа нямаше да мога да се справя. Вярно е, че това, което не ни убива, ни прави по-силни, ама ми омръзна да бъда силна!

# 159
  • Варна
Мили Дядо Коледа, тази година не беше от най-хубавите ми, но се моля за най-хубавия подарък, който се надявам ти да ми донесеш! Моля те, нека всички около мен да са живи и здрави, нека и всички момичета от форума видим двете чертички, а след това да износим и родим живи и здрави бебенца, и моля те, не допускай  очите ни да блестят от мъка и сълзи!

# 160
Скъпи Дядо Коледа, до сега не съм си пожелавала нищо ... за това тази година най-искрено искам да си пожелая да имам живо и здраво детенце, което ще обичам с цялото си сърце!!! А ... и ако може здраве за мен и всички мои близки!

# 161
Мили Дядо Коледа, моля те тази година да ми донесеш така желаните 2 чертички.
 baby_neutral  EFP

# 162
 Мили Дядо Коледа,
моля те да видя тази година двете чертички и да износя до края на 9 месец едно живо и здраво бебче, което да родя лесно и да му се радваме всички Praynig
Моля те също всички мечтаещи и молещи ти се момичета да станат мами на здрави и жизнени дечица  Praynig
Моля се и за здраве за нас бъдещите мами и за хората, които обичаме  Praynig

# 163
Мили дядо Коледа,
Пише ти едно порастнало дете
 с непорастнали желания.
 Искам догодина да имаме едно  ангелче, което да запали коледната звезда у дома, да посипе звезден прашец по пътя си, така че нито един лош човек, страшна болест или дори лоша мисъл, да не могат да доближат дома ни и да докоснат обитателите му...
Искам добрите хора да са тук дълго, а не да си тръгват първи...
Искам състраданието да се раздава в аптеките срещу рецепта, подпечатана с целувка...
Искам майките да плачат само от радост, а камбаните да бият само за празник...
Искам бонбоните да са пълни с крем Щастие, а цветята никога да не увяхват...
Аз много слушах, дядо Коледа! И искам...

# 164
Аз тъкмо днес си помислих дали ако за първи път в живота си напша такова писмо има къде да го направя , а то цяла тема имало. Мерси Фейт  Hug

Мили ми белобрад старецо. Тази година беше много тежка и емоционална за мен и моето семейство. От цялото си сърце те моля следващата да е наситена само с хубави емоции, със здраве за моето семейство и да можем да прегърнем нашето така чакано и желано дете. Нямам по-голямо желание от това да имам здраво дете и семейството ми да е здраво и сплутено!

Общи условия

Активация на акаунт