Писмо до Дядо Коледа,писма и желания за надеждата и очакваните чудеса!

• 33 013
  • 208
  •   1
Отговори
# 135
Дядо Коледа  Crossing Arms
Започвам да се ядосвам  Naughty Миналата година те помолих за чудо, не ми го сбъдна. Тази година те помолих, пак не ми го сбъдне. Моля те поне за именния ми ден (другия месец ) ми поднеси така желания подарък  Whistling

newsm20

# 136
Здравейте, всички!
Престраших се да се регистрирам днес и веднага искам да се помоля на всички светии и да се включа в общото писмо до Дядо Коледа:
"Скъпи, Дядо Коледа,
Моля те прати ни едно здраво, усмихнато и палаво хлапенце да стопли сърцата ни! Ще го обичаме повече от живота! То ще е живота Simple Smile

# 137
  • СОФИЯ
Още от малка не вярвах в Дядо Мраз/ по това време /, сега ще се включа в посланията към него с надежда и извинение за първи път да ме чуе Grinning Nas и аз като теб се ядосвам отдавна, че чудото все не става и не става, и аз искам за моят имен ден да ми донесе Дядо Коледа тъй желаният подарък / той ми е м.март /   ylinfant
ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 138
Мили Дядо Коледа, миналата година те помолих, сега отново ще те помоля за един единствен подарък:
В къщи да прозвучи детски смях и плач, малки крачета да тропат по пода като обикалят навсякъде, да имам следи от малки ръчички, които са пипали вещите ни, да се радвам на щастието да бъда Майка!
Моля те, много те моля да ми подариш точно този подарък!

# 139
ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички вас, мили момичета! Аз няма да пиша писмо до Дядо Коледа, но искам най-искрено да пожелая на всички ви онова коледно чудо, което толкова много искате, да се сбъдне! Имайте вяра и не се отчайвайте!

# 140
Понеже вече съм на Коледна вълна се сетих  за темичката и реших да я побутна  Blush

Мили, Дядо Коледа,
3 било за щастие, така че за 3-ти път те моля да ми донесеш най-хубавия и желан подарък Praynig Моля те, моля те, моляте  newsm20

А и да не забравя ........ и на всички други момичета да донесеш вързопчетааааа  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 22:34 от nas

# 141
Скъпи Дядо Коледа, радвам се, че прочете моето писмо и точно на връх най-хубавия празник очакваме нашето второ чудо.  Heart Eyes Ще те помоля да ни доставиш живо и здраво малкото вързопче и да донесеш много здраве на нашата "малка" кака и цялото ни семейство. Искам да те помоля и да зарадваш всички мами, които са в очакване на тяхното чудо, за да има все повече детски смях в нашите къщи!  Hug

# 142
  • Пловдив
Мили Дядо Коледа от сърце искам вечер като се прибирам още от вратата да усещам мирис на малко бебче.И после водена от тази толкова нежна миризма, да отворя вратата на детската стая и да го видя как все още не заспива защото не съм му казала ''Лека нощ,обичам те..''

# 143
Дядо Коледа чудех се с какво да отбележа такава хубава и запомняща се дата като днешната и реших това да бъде моята молба към теб за второ детенце което чакаме вече около година -моля те -сбъдни тази наша съкровена мечта Hug Heart Eyes

# 144
Мили,Дядо Коледа,благодаря от все сърце за подаръка преди 2г.Двете най-хубави чертички в живота ми.Сега искам моето сладко Ники да ми е живичко и здравичко само.
За себе си тази година няма да искам нищо,но моляте всички мой приятелки от темичката"Кюртаж и забременяване след това"" да се сдобият с детенце 2012г.Благодаря предварително и ще се радвам да им поднесеш на всички тестче с две чертички Hug

# 145
Мили Дядо Коледа, пожелавам си едно малко пухкаво baby_neutral

..... и моля те вземи си още джуджета, че не смогваш, я виж тук колко неизпълнени желания имаш Simple Smile

# 146
  • Пловдив
Тази тема е вълшебна.
Мили Дядо Коледа, благодаря ти от цялото си сърце за човека до мен и за двете чертички, които видях през август. През април 2012 г. Дядо Коледа си пожелавам да стана мама на едно здраво и сладко бебенце. Това е моето желание-бебчето ми да е живичко и здравичко
.

# 147
  • София
Дядо Коледа,моля те да дариш всички семейства без деца,но желаещи такива поне с по едно  бебче да ги радва  и да пълни сърцата им. Praynig

# 148
 Mr. Green Тая тема е като феникс.
По темата - вече в старчето не вярвам. Ще се помоля на лекарите  Rolling Eyes

# 149
Мили Дядо Коледа, моята едничка мечта е нашето семейство скоро да се радва на малка рожбичка.
От сърце те моля , това да е най-хубавата Коледа в живота на мен и съпругът ми. Много,много искаме малкото човече и вярвам, че по Коледа стават чудеса, дано тази Коледа чудото дойде при нас. Дано всички записали се тук, получат това за което се молят и което най-силно искат. EFP
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig   ylinfant

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 17:04 от сладко-кисела

Общи условия

Активация на акаунт