Писмо до Дядо Коледа,писма и желания за надеждата и очакваните чудеса!

• 33 019
  • 208
  •   1
Отговори
# 90
  Мили Дядо Коледа, благодаря ти, че ме дари с рожба!
  Тази година искам да те помоля да сбъднеш желанията и на другите момичета, за да изпитат и те радостта от това да станеш майка!
  Предварително ти благодаря и съм сигурна, че ще им направиш този подарък!

# 91
  • София
Мили Дядо Коледа,

Много те моля да донесеш здраве и късмет на мен, моето семейство, момичетата от списъка, който Аничка ти изпрати и на всички добри хора. Моля те също така да помогнеш на малките човечета, които вече са в коремите на бъдещите си мами да се развиват добре и да останат там колкото трябва. Моля те да се погрижиш и всички вече родени бебоци да са много щастливи и да носят много радост на хората около тях. Моля те догодина по това време всички от списъка да сме вече мами.  Praynig Praynig Praynig

# 92
  • Пловдив
Мили момичета, аз съм непозната за вас, но вие за мен не сте. Следя ви тайничко от много време. Ще се включа и аз в темичката с надежда, че съвсем скоро и аз ще успея да постигна мечтата си. На всички вас желая много късмет и ви стискам палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed съвсем скоро да сте горди мамчета на здравички и пухкави бебоци.

Мили Дядо Коледа,
от цялото си сърце и душа те моля възможно най-скоро да намеря своята половинка, с която много да се обичаме и уважаваме, с която да създадем едно истинско семейство, в което да цари мир и любов. Много искам бебенце Дядо Коледа, но много искам то да има истинско семейство. Нека стане чудо Дядо Коледа, моля те.

# 93
Дядо Коледа,
незнам дали съм слушкала през тази година, това ще решиш ти. Hug
Но въпреки това ти пиша. Mr. Green
И съвсем по детски, желанията ми ще бъдат много. Laughing
На първо място искам здраве, за всички около мен. Най-вече за Пакостинка. Praynig
После искам да видя положителния тест, ужасно много го искам, но не повече от първото.
И трето, но не на последно място, моля те, дари всички девойки от списъка на Аничка с рожба. Praynig
 Hug Hug Hug

# 94
    Мили Дядо Коледа, благодаря от все сърце, че сбъдна мечтата ми да стана мама. Вярно, че не гушкам бебе, но и голямата ми дъщеря е чудесна. Благодаря, че имам това чудесно семейство. За следващата година си пожелавам да сме живи и здрави. Моля те дай ми по-здрави нерви и повече търпение. Предварително благодаря.

# 95
Мили Дядо Коледа,
аз,един невероятен мъж и едно красиво момиченце те молим да ни дариш през следващата година с бебче.Това е най-голямата мечта и на трима ни.Моля те,Дядо Коледа!Моля те,направи ни щастливи!
Вярвам,че на Коледа ще ни донесеш най-желания подарък-двете чертички!
Вярвам,че ще зарадваш и всички други момичета,които мечтаят за рожбички и ще сбъднеш мечтите им!
Благодаря ти,Дядо Коледа!!!

# 96
Мили Дядо Коледа, не съм пожелавала нищо досега, но тази година ще пожелая да ми се сбъдне мечтата да стана майка, като получа и аз  EFP Да се радваме с мъжа ми на първата рожба  newsm17 newsm30 1stroller
И много здраве и щастие за всичките момичета!

# 97
Мили Дядо Коледа,

Вече 2 години си пожелавам само едно и то е да стана МАМА... това е най-съкровенната ми мечта! Моля те, дари ме с това щастие, т.к. много ще обичам това бебче. Заедно с моето момче ще го дарим с всичката любов, на която сме способни, ще му показваме колко прекрасен е светът и ще ни направи истински щастливи!
През изминалата година си писах и съпреживявах с много момичета, които също толкова силно мечтаят за бебче. Моля те Дядо Коледа, дари и тях с този най-прекрасен дар!! Те всички заслужават и са положили много усилия, за да постигнат тази мечта - дари ги с по едно, а може и с по две бебчета!
Моля те Дядо Коледа, нека другата Коледа всяка от нас да гушка по едно малко бебенце!!  Praynig   Hug

# 98
Аничка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Драги Дядо Коледа,
Не мидля да ти обяснявам колко съм слушкала, нито пък колко ще слушкам - само и само да сбъднеш желанието ми. И двамата знаем, че това няма как да стане  Mr. Green
Та затова напред с рогата и започвам да си искам:
1. Опази бебчетата на Пейотка и Магнитчето, помогни на kuester да остане възможно най-дълго 2в1, помогни им да сбъднат мечтите си!!!! Грижи се за останалите ни тумбачета - да растат и дебелеят и да ни носят най-прекрасните новинки!
2. Дари Ети с така изстраданата светлинка, а след нея, по ред на номерата и всички дИвойки от списъкът, приложен от Аничка. И да не пропуснеш някоя, понеже, защото после ще си имаш работа с мен  Laughing
Да не забравим и всички онези момичета, които по една или друга причина не пишат при нас - помогни на всички им, защото какво е Коледата без деца, на кой ще носиш подаръци тогава, кой ще се гушка в брадата ти и ще рови под елхата със затаен дъх?
Praynig Praynig Praynig

# 99

Моля те Дядо Коледа, нека другата Коледа всяка от нас да гушка по едно малко бебенце!!  Praynig   Hug
Всички май за това си мечтаем,пожелавам ви го от сърце!

# 100
  • София
Мили Дядо Коледа, благодаря, че сбъдна мечтата ми и сега гушкам едно прекрасно момиченце. Дай боже всекиму такава радост!

# 101
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig ти знаеш нашите мечти!!!

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 10:59 от viola2003

# 102
  • София
Мили Дядо Коледа,

Въпреки, че си знам, че тази година мнооого слушках, бих искала да те помоля само за едно! Минавайки през южните и топли страни, за да зарадваш и там добрите деца с подаръци, моля те  хвани под мишница някой щъркел, и ми го доведи най-накрая, защото вече достатъчно го чаках, пък той явно се  е заплеснал някъде по пътя към мен!  

Обещавам, че аз ще го посрещна добре, и след  това през цееелия си живот ще се грижа за подаръка, който ще ми оставите двамата!    Hug Hug

# 103
Мили Дядо Коледа,
Аз и моето любимо момче имаме една-единствена мечта и това е да си имаме бебче. Мисля, че бяхме послушни и добри през изминалата година, а ако не е така- ПРОСТИ НИ, обещавам да положим повече усилия през следващата година. Вярваме в чудесата, Дядо Коледа и се надяваме, че съвсем скоро ще се случи НАШЕТО ЧУДО Praynig  Обещаваме че, ако получим най-прекрасния подарък-бебче, ще го дарим с цялата си обич, топлота, грижи и внимание, ще бъдем най-добрите родители, ще станем още по-сплотени и щастливи. Моля те от сърце и душа, Дядо Коледа!!! Нямам повече сили да страдам, плача и да се надявам  Cry  Вярвам, че няма да ни забравиш  и следващата година по това време ще гушкаме нашето малко, пухкаво и сладко бебенце Praynig
Моля те, Дядо Коледа, да дариш и всички останали момичета, които като мен се борят за бебенце – не забравяй да сбъднеш и техните желания, моля те!!! Praynig Благодаря ти от сърце Heart Eyes

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 12:00 от ♥ Sweetheart ♥

# 104
Мили Дядо Коледа
настоявам за:
- нова работа
- дом
- бебета 2 броя

В краен случай може да намалиш подаръците до минимум и да пратиш 1 бебе  Laughing
Мноо да внимааш

Общи условия

Активация на акаунт