Писмо до Дядо Коледа,писма и желания за надеждата и очакваните чудеса!

• 33 016
  • 208
  •   1
Отговори
# 120
Дядо Коледа
това е най-тъжната тема във форумата. Тук там примесена с малко радост. Не е честно дядо...Направи нещо по въпроса

# 121
Дядо Коледа
това е най-тъжната тема във форумата. Тук там примесена с малко радост. Не е честно дядо...Направи нещо по въпроса

И аз това му казвам, какво толкова искаме - просто едно човече  Joy

# 122
Здравей, Белобради Дядо...всяка година ти говоря ,но тази и ще ти напиша.
За тази Коледа си пожелавам , да успеем аз и моето момче да станем мама и татко.
Да имаме търпение един към друг и да се обичаме все толкова много.
Обещавам да науча малкото човече , когато се появи да ти пише и да вярва в теб така, както аз вярвам.
Целувам те и не забравяй мамите , които така силно искат да имат бебета, та  нали това е най - хубавото нещо на света. Heart Eyes

# 123
  • В къщурката на хълма на феите
Мили дядо Коледа,
когато бях малка всяка година сядахме с мама пишехме писмо до теб и го оставях на перваза на прозореца, за да може най-ярката звезда на небето, да ти го посочи и от там ти да го получиш и да ми доносеш най-желания от мен подарък, после изведнъж се наложи да порасна сблъсквай се със злоба, мъка, болести и смъртта, но онзи най светла звезда, която огряваше писмата ми до теб, не спря да ме води и ето ме днес, вече зряла и самостоятелна жена, но въпреки това съхранила детето в себе си, аз пак ти пиша и те моля да ме направиш цяла - липсва ми само едно парченце, за да бъда завършена и това парченце е моето детенце, за което се боря вече цяла година, моля те Дядо Коледа, спомни си за малкото дете с пулове на еленчета, което всяка коледа стоеше на прозореца и чакаше да види шейната ти да спре пред вратата и при всеки шум тичаше да види дали подаръците вече не са под елхата ..

# 124
здравейте на всички, реших да пиша на дядо коледа и да го помоля да стана мама ,защото и аз и мажа ми го искаме от все сърце !!!!!!!!!!!!

# 125
  • София
преди две Коледи написахме писмо да Дядо Коледа с молба за едно чудо - и то стана, както съм писала и тук в миналогодишното си писмо Peace
искам отново да ти благодаря Дядо Коледа от цялото си сърце, а то сега е огроооомно. започнахме да се борим и за второто си чудо, дано скоро и то ни споходи  Praynig Praynig Praynig искам да те помоля за здраве и вяра Praynig Praynig Praynig за нас и за всички които се борят за своите чудеса. Любов имаме и обещавам да я пазя с цената на всичко - тя е безценен дар, надеждата е винаги с нас и ако някой случайно започне да я губи по пътя всички тук му помагат да си я върне - това пък е магията на форума, на приятелството Peace Hug Praynig а вярата тя прави чудеса, но напоследък имам чувството, че се сещаме да вярваме в тях само по Коледа Rolling Eyes моля те помогни ни да съхраним Коледния дух и дано другата година тази тема има още многооооо благодарствени писма за сбъднати чудеса, много майчини прегръдки да са пълни с усмихнати слънца, и в много домове да прелива щастие Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig желая ти усмихнат и весел ден и лека работа Wink Hug Peace Praynig Hug

# 126
na6eto semeistvo iska da imame edno koledno 4udo ot dve 4erti4ki ,leka bremenost,zdrave, lubov i da gu6nem edno ili dvete ni bebeta baby_neutral

# 127
mili dqdo koleda neka i nie da usetim kolednoto 4udo  da vlezne  prez na6ata vrata  Molqte Sad

# 128
Мили Дядо Коледа ,
вече за трети път пиша и трия .
Моля те вече толкова време за ония две черти които ще осмислят живота ни занапред .
Моля те и за търпение, защото в последно време хич го няма при мен .Станала съм ужасна и тормозя всички наред .Дай ми душевен мир и спокойствие , за да мога да продължа напред .
И не на последно място искам здраве, най вече на мъжа ми защото в момента има много нужда от него .

# 129
  • София
Дядо Коледа , ще помоля и аз за подарък,синът ми вече написа писмото си до теб. Аз искам да помоля  преди всичко за здраве на малкото ми момченце. Миналата година по коледа разбрах, че чакам втората си рожба, но бе за кратко. Със сина ми също разбрах по Коледа, че го очаквам. Благодаран съм за него, той е моят най-безценен дар в живота. Искам да помоля за още един такъв подарък, защото малчо иска да  си има другарче.

# 130
Мили Дядо Коледа,
За първи път от толкова години сядам отново да пиша писмо до теб. През цялата година цялото  ми семейство слушахме много, и сега искаме да помолим за още здраве и още един малък член да прибавим към нашето семейството. Искаме да ни по-пълна къщата, искаме повече детски глъч и смях - защото с времето и опита ни  оценихме, че децата са чудото на живота ни, а ние се учим от тях!
Дядо Коледа,и в тази мила, тъжна и искренна тема - изпълни и по едно Коледно желание и на моите онлайн приятелки писали тук. Трябват ни повече дечица в България  bouquet

Благодаря ти искренно за всичко Hug

P.S. На масата както всяка година, ще те чакат меденки и чаша мляко

Весели празници мои приятели и много коледни чудеса!

# 131
  • Варна
Мили Дядо Коледа, преди малко повече от 3 години и половина получих тъй желаните две чертички, който пораснаха и се превърнаха в малко сладко, пухкаво бебче. Вече цели 3 години имам възможността да милвам малаката главица, да бърша сълзите от детските очички, да усещам устничките му по лицето ми, да чувам "Аз много бичам, мама!", но това не е достатъчно да се чувствам пълноценна. Моля те нека да получа отново две чертички, които отново да пораснат и да се превърнат в още едно прекрасно детенце. Нека моето Слънчице да има другарче в игрите.

# 132
Здравейте на всички желаещи да имат онова, за което са мечтали още от малки,още от момента в който са държали куклата си в ръка и са искали да бъдат МАМИ още от тогава.
Аз съм нова тук,и както всички вас също искам да стана мама , но за 2-ри път.Имам прекрасна дъщеричка която дълго чаках и много плаках.Помолих Господ да ми даде дар небесен за коледа,помолих и Дядо Коледа.И го получих Heart Eyes
През 2005г декември месец разбрах,че чудото е станало.И моята мечта се е сбъднала.
Пожелавам на всички да се сбъднат мечтите си и скоро да държат своята рожбичка в ръце Praynig Praynig Praynig.

Дядо Коледа моля те,подари на моето семейство здраве,късмет,любов,и семейно щастие. Praynig
Моля те подари ни най-чаканият подарък, едно малко създание което да топли сърцата на кака,мама и тати.Да ни се усмихва нежно,да протяга ръчички и крачета да ни гледа и много да ни радва, през следващите дълги години.Аз вярвам ,че на коледа стават чудеса,и се моля и нашето чудо след толкова чакане да възтержетвува и да станем още по сплутено семейство. Praynig Praynig Praynig

НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛА КОЛЕДА , ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА Simple Smile
И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ... НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА Simple Smile
НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖДА И ВЯРВАЙТЕ В МЕЧТИТЕ СИ Simple Smile
КЪСМЕТ Praynig

# 133
Mili diado Koleda  Hug molia te da ni donesesh \na nasheto semeistvo\ zdrave v torbata, i tarpenie, da dochakame voliata na Gospod, da ni dari s bebche!!! Drugo ne iskame za sega  Wink skromni sme i te Obichame ot malki  Hug

# 134
Мили Дядо Коледа, този месец с нашия тати взехме решение да създадем още едно детенце. Много ще се радваме, ако ни донесеш догодина едно братче или сестриче на нашата малка принцеса. Ще го чакаме с толкова нетърпение и любов, колкото и чакахме нашата малка дъщеричка.  Praynig  Дано повече семейства имат пълни къщи с детски смях и повече да са стоплените от детски усмивки сърца!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт