Писмо до Дядо Коледа,писма и желания за надеждата и очакваните чудеса!

• 33 020
  • 208
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Благодаря,Лоли!
Е,и аз ще те помоля Дядо Коледа за едно бебенце,защото само това ми трябва,за да сме щастливо семейство,имаме много голямо желание  Praynig

# 181
  • София
Скъпи Дядо Коледа, миналата година ti се мoлих за положителен тест за бременност и ти само това ми донесе (сърчицето на ембрито спря да бие на 8 седмици). Сега много ти се моля, от дъното на сърцето си, да стигнеш малко по-далеч, и да ни донесеш живо здраво бебче.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 16:04 от Sharky*

# 182
  • София
Мили Дядо Коледа, благодаря ти за това,че вече 4 пъти видях поисканите две чертички /грешката е моя,че не съм уточнила финала  Sad/ Hug ...и,понеже желанията се сбъдват,този път ще бъда смела   и максимално конкретна...Моля те, в идващата година да дариш с много здраве всички мои близки хора и мен и  да стигна до успешния финал на една спокойна бременност,след която да гушна две живи и здрави бебета /момче и момиче  Grinning/ Praynig Praynig Praynig

# 183
Мили Дядо Коледа,вече няколко години те моля за чудото да имам дете и да видя 2-те чертички.И сега те моле - направи така, че за Коледа да имам 2 черти,въпреки отрицателните досега.Знам че чудо става за Коледа.Умолявам те с цялото си сърце Praynig Praynig Praynig

# 184
Моля те Дядо Коледа, нека първо да оздравея напълно! Дано това да стане по-скоро, за да спра да пия тези гадни хапчета, да подновим опитите за бебе и след това да стана една здрава мама!

# 185
Мили Дядо Коледа не съм ти писала отдавна,но сега те моля да сбъднеш мечтата ми да си имаме едно здраво бебче идващата година  Praynig Praynig Praynig Hug

# 186
Мили Дядо Коледа, не съм ти писала много, много отдавна. Искам да те помоля през идващата година да видя отново положителен тест за бременност и този път всичко да е наред до края на бременността, за да си имаме  едничко или двечки пухкаво(и) бебче(та) в нашия дом. Моля те, помогни на нас и на всички момичета от форума да си имаме рожбички.

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 10:15 от Жълта Роза

# 187
  • София
Мили дядо Коледа нека през идващата 2012 година да стана една щастлива мама ... това е най-голямото ми желание! baby_neutral

# 188
Скъпи Дядо Коледа,
мисля, че никога не си получавал писма от мен. Не че не съм писала..., писала съм, но просто години по-късно ги намерих в една стара кутия за обувки... Може би мама не е намерила правилната пощенска кутия да ги пусне.
Сега искрено се надявам поне това писмо да стигне до теб, за да можеш да изпълниш най-истинското ми желание.
Моля те да ни донесеш здраве - на мен, семейството ми и най-близките ми хора.
Но най-много от вскичко те моля, да ме дариш с още поне едно живо и здраво, умно и добро детенце! Чакаме го вече повече от три години, а знаеш колко много моето пораснало момиченце иска да стане кака.
Обещавам да бъда добра и всеотдайна майка и никога да не забравям, че имам този дар, благодарение на теб.
Вярвам в теб и ти чакам с нетърпение подаръка си!

# 189
Мили Дядо Коледа,не преставам да вярвам че чудеса стават само трябва да вярваш и да се молиш.Десет години чакахме да се случи чудото да станем родители и то се случи.Сега 16 години след най прекрасното щастие отново те молим да сбъднеш мечтата ни за още дечица.Моля те да сбъднеш мечтите на всички жени които не спират да се надяват и да вярват и на онези които вече са започнали да се уморяват да чакат.Нека грейне усмивка на лицата на всички жени чакащи чудото.Нека Новата 2012 донесе във домовете най чакания и желан подарък EFP  preggo

# 190
  • София
Мили Дядо Коледа, тази година се случиха много чудеса, които чаках от години и си пожелавах всяка Коледа Simple Smile Благодаря ти от сърце. Знам, че имш пръст в тези неща Simple Smile Щастлива съм, и има само едно мъъъъничко нещо, което ми липсва. Моля те, направи така, че другата година и аз да стана мама на едно малко сладко същество... за да бъде щастието ми пълно.

На всички момичета желая всички техни копнежи да се сбъднат през тази година!! Никога не спирайте да вярвате!!!

Весела Коледа!!!

# 191
  • Варна
Mили дядо Коледа нека 2012 година ме направи най-накрая една щастлива, здрава мама със здрави деца и страхотен татко. Това искам най-много от всичко! 

# 192
Знам, че темата е позабравена и не е писано от 2 години ...

Позволявам си отново да я "съживя" ..

Мили Дядо Коледа,
С цялата си душа и сърце се моля най-после да получа този единствен и желан подарък! newsm32
Да знаеш, че ще си чакам подаръка в Коледната нощ!И моля те прати ни малко сняг, за да е по-красива Коледата! Praynig

# 193
Мили, Дядо Коледа  santa2,
С теб си имам история. Спомняш ли си когато преди много години те намерих да се криеш в коридора на блока, след като беше оставил подаръци пред вратата ? Баща ми тогава ти беше дал неговите пантофи, за да не ти е студено Mr. Green . След тази среща не съм те молила за нищо, въпреки, че ти винаги успяваше да разбереш, какво ми се иска и в повечето случаи го получавах.
Сега искам да те помоля, от цялата си душа и сърце - Дядо Коледа, моля ти се , дари мен и моя приятел с детенце. Ние ще се грижим за него, ще го обичаме, дори когато ни ядосва, ще го научим на всичко, което знаем за живота, ще поддържаме жив коледния дух и като щастливо семейство ще те чакаме с бисквитки  и чаша мляко всяка година и ако някога пак имаш нужда от пантофи или нещо друго - разчитай на нашето семейство, винаги ще ти помогнем Close-mas:.

ех, ех все едно преди 100 години го писах това писмо.
Дядо Коледа ме дари с едно бебче, което трябваше да дойде на датата, на която е писано писмото, която всъщност е рождения ден и на таткото, но за съжаление много бързо си отиде бебчо.
Въпреки всичко дядо Коледа успя да ми донесе и едно малко, сладко здравичко детенце малко по-късно !
Благодаря ти дядо Коледа !!!
Ако не е много нахално, може ли още едно Wink
Също моля да се погрижиш за всички момичета от списъка на Лоли, няколко страници по-напред, които още не са прегърнали своите дечица и за момичетата, които не са в списъка, но също чакат своето чудо

# 194
Рениииии  Crazy  Crazy   Стискам палци за това писмо  Hug Praynig

Май е време и аз да благодаря за изпълнението на моята поръчка. Живот и здраве ще си получа успешно доставката догодина  Party

Общи условия

Активация на акаунт