Петъчна... Сравнявате ли настоящия си партньор с предишните?

• 2 402
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
  • Не от София.
Имам страхотния талант да забравям всичко предишно! Whistling

# 31
 Не, не ги сравнявам! Общо взето всичките ми сериозни връзки са били с умни и неповторими сами по себе си мъже, но аз си тръгвах тъй като бях силно еманципирана. Какво да се прави -  бях си само-достатъчна! А с настоящия, изглежда "и аз си намерих майстора" !  Joy Joy

# 32
Всеки следващ е по-добър.Убедила съм се

# 33
За да го взема, значи съм го сравнила достатъчно подробно с всички преди него и, естествено, той е грабнал палмата на първенството. Иначе нямаше да се прежаля.

# 34
     Разбира се, но предимно в началото на връзката. А и Аристотел /дано не бъркам/ е казал, че КРАСОТАТА СЕ ОТКРИВА САМО ЧРЕЗ СРАВНЕНИЕ ....  Simple Smile

# 35
Всеки следващ е по-добър.Убедила съм се

Хм...това звучи интересно.

# 36
Сравнявам. Изводът е един и същ- той е несравним, и те по свой начин несравними, а това, че са несравними е една от общите им черти.

# 37
Сравнявах в началото.Сега знам че е Човека.

# 38
Сравнявам, но със следващия, не с предишния. Twisted Evil

# 39
При мен няма място за сравнения, само с една истинска съм бил, всички останали са ми еднакви, кухи, безмозъчни, закърняли.  Grinning

# 40
  • София
Естествено, че съм сравнявала, нали за това е опитът, за да ти помогне да избереш най-доброто  Mr. Green

# 41
Най-доброто до момента, защото не се знае дали следващото няма да е по-добро... Laughing
Всъщност, кога спираме да сравняваме? Rolling Eyes

# 42
Най-доброто до момента, защото не се знае дали следващото няма да е по-добро... Laughing
Всъщност, кога спираме да сравняваме? Rolling Eyes
Когато се убедим какво съкровище има до нас в точно този момент.

# 43
Не, колкото по-различни са нещата, толкова по-добре Whistling

Общи условия

Активация на акаунт