РОДЕНИ 2004

• 53 569
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
По този повод аз придвидливо не слагам бебе в късметите  Whistling
Joy
Аз също ги пропускам Joy

# 226
  • Пловдив
Дуци - на аватара ти не си ти - нали?

# 227
Аз съм Mr. Green На форумския маскенбал в събота.

# 228
  • Пловдив
Аз съм Mr. Green На форумския маскенбал в събота.
Оприличих те на Еми  Embarassed объркала съм  Wink

# 229
  • В светлината на слънцето
Чоко, страхотни са дечурлигата.  Peace Японката е истинска красавица, а Мечо е само за гушкане и стискане.  Heart Eyes Ле-ле как пораснаха само... Grinning
Колибри, и ние следващата събота-неделя освен украсяване на елха сме запланували и коледни курабии. Ама да видим с това отработване в събота, дали ще стигне времето за сладките. Иначе снежинки и ние ще правим тия дни. Чудя се дали да не направим и малко хартиени играчки и гирлянди за елхата.  Thinking За домашни забавления идея си нямам. Моите са абсолютни свободни електрони и трудно може да ги вкараш в някакви релси, ако сами не го пожелаят. Снощи например, си измислиха коледна игра - влакче. Украсиха се с разни звънчета, коледни шапки и еленови рогца и обикаляха така на влакче из апартамента. Доста дълго - за мое удоволствие и спокойствие. Mr. Green
Късмет бебе и аз мисля да пропусна да сложа тази година.  Whistling Че нещо при нас много сработва като вземе да се падне.  Mr. Green

# 230
Темата се изпълни с коледно настроение
Чоко малката японка е толкова красива ,а за мечо да не говорим направо ми е слабост
За бебетата и аз отдавна пропускам късмет бебе да слагам
 Ние вече украсихме вкъщи .Каката ни пее в училищния хор и вечер настава ено веселие
Скоро ще и е концерта и са репетиции до късно  ooooh!
Марти пък му дадоха стихче за пред Дядо Коледа .Стихчето му е ужасно ,аз едвам го изговарям ,но той бързо го научи .

# 231
Тази година ще си вземем други късмети . Ще си купим други кори за баница или ще си ги измислим ние. Може тази година и Валя да включа в мисленето за новогодишната томбола.  Laughing. Нека нещо друго да се падне сега.
Украсихме си я вече ние елхата . Валя е украси с играчките а аз сложих герляндите. По празниците ще сме си вкъщи и на гости при бабите. Покрай децата тази година ще пропуснем разни сбирки, заведения и т.н.

# 232
Ооо, аз мисля само служебното коледно парти да уважа тази година. Нещо напоследък никъде не ми се ходи. Честно казано предпочитам да съм си у дома, макар и укротяваща опърничавите.  Mr. Green Е, коледните кафенца в късен следобед с приятелки са друга работа. Но шумните вечерни празненства нещо не ме вълнуват тази година. Thinking
Зузи, и Теди е на вълна коледни песни. Но май вдъхновението иде от друго място, не от градината. Аз съм им нагласила да слушат радио "Атлантик", които от началото на декември пускат само коледни песни. Естествено, въртят едни и същи, но има огромно разнообразие. Та Теди оттам е прихванала. Виж, Сашко признава само две - Gingle Bells (независимо какъв вариант) и Happy New Year на ABBA. Като чуе втората и казва: "Групата!", след което започва да танцува - в неговия случай това означава въртене в кръг до завиване на свят и падане на земята. Joy

# 233
Чоколина, и каката и мечо и ти сте страхотни!! Мечешкия костюм направо обра всички точки  Peace!

Брей, че коледно стана в темата, наистина!

Вчера таткото на Ели забърка един гипсов заек, от тези триизмерните, на SAS, където се оцветяват с боички. Днес му е ред за оцветяване. Трябва да се е втвърдил вече. ЕЛи обожава да оцветява гипсови фигурки и това е традиционен вече подарък за всеки празник - Коледа, Великден, ИМен ден, Рожден ден... не минава без такова.
За Коледа дядо й Коледа й е приготвил 2 коня триизмерни за правене от гипс и оцветяване. Така че днес ще пада вапцане в къщи  Flutter.

Иначе мислим да правим играчки за елхичката с Ели и коледни картички апликации. Има едни бонбони парички, от тях ще вземем опаковките и ще ги направим за играчици.
Може и друго да ни хрумне, знам ли.

ЕЛи беше направила 2 картини апликации - кон и къща. СТанаха много цветни и аз пък им направих рамки от тапетите в стаята й - станаха чудна украса за детската й стая. Това пък толкова я вдъхнови нея, че сега иска да си прави постоянно разни такива неща за стаята, собственоръчно. Така че им действа стимулиращо и се гордеят  Peace http://december2009.snimka.bg/baby/p-rvi-pokupki-za-malkite-deke … 1007.15856599.big

# 234
Дуци,аз те фиксирах на снимките на Мамма в мартенския форум-нали сега и там пише Wink,
направи ми впечатление твоята особа-оригинална визия-хем нещо готическо,хем котешко ,пък и доза еротика сякаш лъха Flutter,
Лека вечер момичета bowuu

# 235
  • Пловдив
Колибри - иска парола линка ти.

# 236
Уф, занятието със снежинките не мина.  Thinking Нулев интерес. Ще отлагаме и правенето на гирлянди и хартиени играчки май, така като гледам.  Mr. Green

# 237
Тези дни нещо не ми остава време за нет... та сега ви изчетох.

Колибри, много сте сладки всичките.

Чоколина и твоите дечица са страхотни. А мечо доста стабилно седи сякаш. Simple Smile

В нас украсата се допълва поетапно- онзи ден украсихме елхата с Яни, днес тати слага едните светлинки в хола, за утре остават в детската. В събота или неделя сме планували да правим меденки с помощничката на мама.  Heart Eyes

# 238
http://rodeni2004.snimka.bg/children/nashite-gardjeta.442587.16421516.big - вече е в нашето албумче с дечицата и трябва да се отвори  Peace

# 239
  • Пловдив
Колибри - много са свежи картините от апликация.  Peace
Ние с Алекс това лято на вилата също правихме такива, но аз изрязвах парченцата, а той само лепеше...При вас Ели самичка ли я направи апликацията. Ако е така - сте напред с материала  Peace Браво  Hug

Общи условия

Активация на акаунт