РОДЕНИ 2004

• 53 566
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
имахме комплекти с изрязани квадратчета, триъгълници, цветя и т.н. от джъмбо.
А каквото ни трябваше доизрязвахме от гланцово блокче. Е, аз съм до нея и я напътствам, направи еди какво си - и тя се опитва сама.
Сега все се каня да правим картички апликации. Тия дни дано се наканя...
Тя пък нали ви споменах, докато беше болна се научи да чете и пише доста добре.
И сега играем такава игра -
аз й пиша думи с разбъркани букви - например  БЯХЛ - вместо ХЛЯБ и тя трябва сама да подреди буквите и да познае думата. Аз й давам жокерчета като описвам какво е думата. Много забавно се получава.
Вече си чете  сама книжките само, където все още няма търпение да чете дълго. Бързо губи интерес към дадената страница и предпочита да чете заглавията.

# 241
  • България
здравейте!  bouquet   с Мики си правим новогодишна украса като вземаме идеи от krokotak.com.мн се забавлява като изрязва и лепим всички заедно и татко ни се включи. Embarassedне сам предполагагала че ще се чувствам така добре в света на децата!замесихме си и пластелин,утре ние ред на соленото тесто. Laughingи да се похвалим паднаха ни още 2 зъбчета и първото ново вече се подава!  лека вечер newsm46

# 242
  • Пловдив
Росито - честито паднали зъбчета   bouquet А зъбната феичка идва ли при вас? И какво ви носи?  Wink

# 243
  • България
Джони  Embarassedама ние съвсем забравихме за тая ФЕИчКА?!!!при вас как е-даваите идеи Praynig че за 3паднали зъбчета сме изтървали много изненади маи.....е може да ги наваксаме нали.....  bouquet

# 244
  • Пловдив
Ние нямаме паднали зъбчета още, но четем книжката "Франклин сменя зъбче" и оттам имаме идеята  Peace

# 245
Днес е тържеството в занималнята на Пепи, дали е научил песничката ще разберем довечера Mr. Green Уж я знае, но като има толкова народ може да се притесни, той не си пада по тълпи и не обича да се изявява. Като се замисля и на мен като дете ми бяха противни тези. Кажи сега едно стихче, а какво ще ни изпееш Sick Mr. Green Идеше ми да избягам, та на мен се е метнало детето.

Ох, много късно си ляга моето дете, сутрин едва става. Няма начин да го накара човек да си легне в 9 и това е.

# 246
  • Страната на чудесата
Дуци, ще стискам палци Пепи да се изяви и да не се притеснява от тълпата Grinning

Ние довечера сме на парти от народните танци на Цвети, вече минаха партитата в детската градина.За довечера трябваше да подготвим песен, обаче не ме допусна да подготвям с нея. Щяло да бъде изненада Mr. GreenДано да е от приятните изненади, все пак...
Защото, гледайки "Комиците" запамети от раз едно стихотворение, което с кеф все още рецитира гордо в тесен кръг.Аз не го помня, обаче завършваше
..............

аз нежно галя твоята къдрица
а луната свети като гигантска цица Shocked Stop

Та дано не е нещо подобно довечера Whistling

Снощи рисува картичка за Коледа и с много желание я надписа собственоръчно:

" Честа Коеда
мамо
сшто и тебе
тебе
тати"

Правописа е запазен Laughing

# 247
  • Плевен
Днес добрия старец ще раздава подаръци в градината, но Вики няма да получи своя, защото е болен. Но детето не страда от това, а само ми повтаря - "Дядо Коледа ще го донесе у нас."
Много неща направихме от Крокотака, но имам снимка само на елхата, която е подарък за мен да се украся на работа.
http://viki2004.multiply.com/photos/album/25/drugi#photo=4

# 248
И ние днес сме си у дома с Мила.....лекаря каза че карала грип в лека форма...но видимо само ината и е порастнал. Mr. Green Днес имат изложба в детската градина, но на нея ще присъства само сурвачката и, която си играхме да правим цяла вечер.  Crossing Arms
На всичкото отгоре утре ще направим голямото коледно пазаруване и ще трябва да я вземем с нас...не ми се мисли просто...магазинът в който влезем, ще удари джакпота! Laughing
Избрала си е 12 подаръка и незнае кой да отпадне, трябва да останат само 3. Thinking
Качих малко снимки в албумчетата.
Хубави почивни дни на всички! Hug Hug Hug

# 249
  • В светлината на слънцето
Валка, страхотна е елхичката! Браво на Вики! Peace
daindi, ще гледам снимките довечера, че тук нещо компютърът се опитва да стачкува. Thinking
Дуци, всички ще стискаме палци на Пепе, пък ти утре ще разказваш как е минало. Grinning

# 250
Ох, много късно си ляга моето дете, сутрин едва става. Няма начин да го накара човек да си легне в 9 и това е.
И Маги е така.

На нея отдавна и падна предното долно зъбче и друго не се показва. Странна работа.  Rolling Eyes
Феичката не сме викали. Да не би затова да не расте?  Laughing

Валка, ей такива неща като твоята елхичка как харесвам. Възхищавам се на хората, на които им се занимава.

# 251
  • СОФИЯ
И ние сме без зъбче вече. Феята обаче не извървя. Като видя паричката под възглавничката на сутринта ми се скара, че я баламосвам, нямало никакви феи и да не съм й пипала повече възглавницата  Laughing. И за Дядо Коледа е със същата нагласа, но каза че за да е сигурна иска да не спи през нощта, та да видела все пак кой оставя подаръците. Честно казано изненадана съм..никой в къщи не е разбивал тези илюзии.

# 252
  • Плевен
Децата в радината си говорят за Дядо Коледа в моменти на "междучасие", когато госпожите са ги оставили да играят сами. Виктор вярва в Дядо Коледа. Но, ако повечето деца кажат, че е измислица, ще разбере, че го пързалям с джуджетата, които надничат всеки ден през прозореца.
Първият подарък пристигна (от градината) - пъзел от 60 части.  Събрахме пари и за всички деца купиха еднакви подаръци.
Аз много обичам да се занимавам с ножица и хартия. Помагам на детето да направи различни неща. Много се гордея с коледните звезди от Крокотака. Но са трудни за изработка от дете. Станаха като тези на снимката:

http://foldingtrees.com/2008/11/kusudama-tutorial-part-1/

# 253
Мина ни тържеството, беше много хубаво.
Пепи се представи добре, имаше песничка и една реплика. И много общи песни. Много бяха сладки, не знам как успяха да ги организират. Като ги знам всички какви са диванета ooooh!
Дядо Коледа започна да раздва подаръците, пръв беше на Пепи, нашия си го взе, завъртя си уж да си ходи, обаче застана до дядо Коледа и му каза: "Искам да те попитам защо ти пада брадата..." Тамън с баща му си отдъхнахме, че няма инциденти от негова страна и той пак се изяви Joy

# 254
Извадихме първото клатещо се зъбче Simple Smile
Новото много напираше да излезе.
Писахме писмо до Дядо Коледа, получиме отговор-оправдава се с кризата Laughing
Получихме си и подаръка по-рано, беше радост голяма
В градината всички ще получават еднакви комплекти, и решихме да и го дадем преди Коледа.
Сега пък чака и нещо под елхата Crazyмного ми е послушно момичето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт