Дано по-бързо му премине шока ..
Дано бързо го преодолее и забрави.
А за персонала в ДГ направо нямам думи.
За пореден път се убеждавам, че някои хора просто не стават за тази работа.
Как може да не ти се обадят в такава ситуация.
Честно казано и аз винаги съм се учудвала на градини с двуетажни легла. Макар за моите да мисля точно такъв вариант за у дома, някак не мога да си представя, че е редно така да бъде и в градина. Не за друго, а защото там са повече деца на едно място и винаги може да стане някакъв инцидент. Абе добре, че е бил малкият дявол и на детето му няма нищо. И добре, че на долното легло в този момент не е имало дете.
Със сигурност ще му помогне за преодоляване на стреса. Аз съм давала на Алекс, след като ни бутна кола, когато той беше едва на 7 месеца и половина. Пиши как е детето, дръж ни в течение. Стискам палци!!! За учителките - няма какво да добавя, трябвало е да ти звъннат и в никакъв случай да не го преместват в друга група

От цялата си душа ти пожелавам леко раждане, здраво бебоче, а на теб спокойно, красиво и щастливо майчинство!
Само добро да виждаш, чуваш и усещаш около и вътре в себе си!!!
Е остава и да противоречи на учителката и после да го накаже защото не слуша 
На Скайп-а съм, ако искаш пиши ми там!

. Наистина добре е че нма други сдериозни последствия, но пък отношението на учителките направо е ужасно.

притесняват ме винаги като чета такива случки...но пък ти трябва да извлечеш "полза" от ситуацията. Най-малкото оттук нататък ще искаш всеки ден обяснение как е минал денят на детето и има ли нещо, което да ги е разтревожило. т.е. повече наблюдение от тяхна страна и всекидневен отчет. Това поне ти дължат като компенсация.
Ако пък се държат отново незаинтересувано - при директорката и оплакване. Така бих постъпила аз.

Нямам нищо против да ме вземе Симона в нейния свят 

А иначе да ти кажа, всеки ден питаме как е минал денят, имат ли оплаквания, ял ли е спал ли е. Тази информация не ни я спестяват, но другата...