РОДЕНИ 2004

• 53 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • В светлината на слънцето
НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ СВЕТЛИ И СПОКОЙНИ ПРАЗНИЦИ, СЛЪНЧЕВИ ДЕТСКИ ОЧИЧКИ, ОГРЕНИ ОТ ШАРЕНИТЕ ПОДАРЪЦИ ПОД ЕЛХАТА, МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ, И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ В ПОЛУНОЩ ДА СИ ПОЖЕЛАЕТЕ НЕЩО - НА БЪДНИ ВЕЧЕР ЖЕЛАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ!
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

# 301
Весели празници!

# 302
# 303
  • Плевен
Весели празници и щастие за всички. Hug

# 304
  • Linz

Весели празници!

# 305
Честито Рождество Христово!
Нека Вълшебството на Коледа стопли сърцата ни,нека огрее душите ни и донесе топлина в домовете ни!

# 306
Честито Рождество!
Да сме живи и здрави!

# 307
Честито Рождество Христово!
Много здраве и щастие!  bouquet

# 308
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!

# 309
  • България
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!    с пожелание за здраве и късмет! весели и здрави деца! много подараци под елхата! santa2

# 310
  • Варна
Весела Коледа, момичета!!! Нека тя донесе на вас и семействата ви много здраве, обич и разбирателство!!!

# 311
Весела Коледа, момичета!

# 312
Здравейте всички ...  Peace

Мисля, че е крайно време и аз да се впиша в тази тема ... още повече, че днес отбелязвам началото на "Голямото Завръщане" в този форум  Laughing  
Доста време не съм се мяркала тук, което за мен е като години, при положение, че преди май нямах нито ден отсъствие и то в продължение на години ... Embarassed Сега съм обаче тук и всичко започва сначале или поне оттам, където спрях ...  Laughing

За тези които не са ме "срещали" тук във форума, аз съм Ирена и съм родена на 12 Май 1980 год.  и имам дъщеричка - Никол, родена на 05 Октомври 2004 год.

Ще се радвам да се приобщя към вас и отново да зачестя "влизането" тук.  Преди да напиша този постинг, попрочетох изписаното от вас в темата и вече мога да кажа, че що годе съм в "час" .. Grinning

Моля да ни добавите в списъка, пък ако не - здраве да е!  Peace

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички .. дано дядо Коледа донесе много подаръци за децата и много любов и щастие на вас  newsm10

# 313
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! НЕКА СВЕТЛИНАТА ОЗАРИ СЪРЦАТА И ДОМОВЕТЕ ВИ!

Добре дошли на Ирена и Raliy   bouquet  bouquet  bouquet

При нас дойде Дядо Коледа и раздаде много подаръци и незабравими емоции. За беда забравихме да снимаме и сега си имаме всичко на DVD, но не и на снимки. А аз съм скарана с качването на филмчета, така че мога само с думи да предада преживяванията. Mr. Green
Иначе имаме си и друга емоция - чакаме Феята на зъбките, при това спешно. Под спешно следва да се разбира днес-утре. Предните два долни зъба са се разклатили, единият доста сериозно, а другият - малко по-малко. Но трябва да ги махаме по най-бързия начин, защото зад двата зъба са пробили двата постоянни и вече са големи почти колкото млечните. Та ще се борим. Grinning

# 314

Общи условия

Активация на акаунт