РОДЕНИ 2004

• 53 553
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
сложила съм я в нашето албумче  Peace

Упс, аз докато чатна  Laughing

# 286
  • В светлината на слънцето
Тука съм...  Heart Eyes Не съм ви забравила, ама тия дни ще изпуша от работа. И утре работим, след което ваканция. И ще ви изчета от началото до края.
Целувки на всички... Hug Hug Hug

Их, как щях да пропусна...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И МИХАЕЛА! ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦА, И МНОГО ИГРИ И РАДОСТНИ МИГОВЕ ДА ИМАТ В ЖИВОТА!

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 23:07 от lulumba

# 287
Здравейте Hug!

Бих желала и аз да се запиша, казвам се Рали и каката родена 2004г. е Теди, февруарска Рибка..

# 288
Извинявам се Embarassed, но забравих да добавя рождената и дата - 25.02.2004г. Теди /гр. София/

# 289
  • София
   Здравейте, извинявам се,че влизам във вашата тема, но не можах да измисля никакъв подарък за внука. Та ако сте писали някъде какво сте купували, дали можете да ме насочите, да открадна някоя идея?

# 290
На всички пожелавам весели коледни и новогодишни празници. Да получите най- хубавите и желаните подаръци и да сте до най - добрите и обичани хора. А на дечицата много здраве много сняг и много игри!!!
утре пътуваме за Поморие и тамще сме за празниците. Няма да имаме интернет.
Догодина.

# 291
   Здравейте, извинявам се,че влизам във вашата тема, но не можах да измисля никакъв подарък за внука. Та ако сте писали някъде какво сте купували, дали можете да ме насочите, да открадна някоя идея?
Всичко, което рекламират по Дисни канала мисля, че е добре дошло. Лошото е, че нищо не остана по магазините, днес ходихме за Плей до зъболекар или Лунен пясък, няма. Никъде ooooh!

# 292
Благодаря, момичета Simple Smile
Мина, познах те  smile3534

Laughing. да нацелуваш малката писанка

# 293
  • София
Всичко, което рекламират по Дисни канала мисля, че е добре дошло. Лошото е, че нищо не остана по магазините, днес ходихме за Плей до зъболекар или Лунен пясък, няма. Никъде ooooh!
Дуци, благодаря ти! Аз вече купих, може и смешно да прозвучи, но понеже Криси иска бебе, а майка му не иска, купих му бебе, а дядо му джип.И разни други дреболийки, като пистолет с капси, снежна топка-преспапие, а утре мисля и калейдоскоп да купя, ако намеря.Също така бои и скицник.Ще поразгледам из книжарницата.

Весели празници и хубави и Hug желани подаръци на всички дечица и техните родители! Hug

# 294
И Пепи иска бебе Laughing Чичо Бело или Бейба Анабел вече не помня Crazy
Весели празници и на вас Hug

# 295
  • София
момичета, само да ви предупредя, че лунния пясък и пластелиновите (например за правене на сладолед) от канала Дисни страшно цапат и не се перат.

Весели празници на всички! Hug

# 296
момичета, само да ви предупредя, че лунния пясък и пластелиновите (например за правене на сладолед) от канала Дисни страшно цапат и не се перат.
Весели празници на всички! Hug
Много ти благодаря за предупреждението! Имах тези опасения.  Wink

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
                                 Hug Hug Hug

# 297
Весели празници Hug

# 298
  Благодаря на всички за пожеланията  Hug

Весела Коледа с много чудеса за вас и семействата ви.

Лунен пясък имаме, пере се без проблем, той не прави петна просто полепва по дрехите, НО мноооого се пръска из стаята. Ужасно е  Confused
   След всички събрани подаръци за имен, рожден ден и Коледа до тук равносметката е, че моят син е луд по Лего.

# 299
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Топла и щастлива Коледа на всички сладуранчета 2004 и техните семейства!

Много и хубави подаръци на всички малчугани и на техните мами!

После да се отчетете  Wink

Общи условия

Активация на акаунт