РОДЕНИ 2004

• 53 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Колибри, каква е паролата, за да видя снимката ти?

# 271
сложила съм я в нашето албумче  Peace

# 272
......,но програмите там така са направени,че всичко е  под формата на забавление и игра,
Точно. Simple Smile

Не само в градините е така. До 9-ти клас го карат на игра само. Crazy
Едни приятели посрещнаха семейство преди 2 седмици и децата започнаха в училището на Ерик. Казват,че  в БГ раниците им тежат по 15 кила,а тук нямат учебници, тетрадки, нищо. Всичко им е в училище и само една тетрадка като бележник(адженда) се мота в раницата. И само играят. Сега около Коледа особено и вечно парти в даскалото.
Имаха някаква томбола миналата седмица и избраха едно дете да е Директор на училището за един ден(петък). Ми познайте, детето казало цял ден да се играе и да се гледат Коледни филми и обедната почивка да е един час повече. И аз казвам на Ерик, че ако бях аз щях да обявя Коледната ваканция за открита от същия ден. Mr. Green но явно е имало и ограничения за желанията все пак. Grinning

# 273
Здравейте майчета! 
Идвам, за да ви почерпя за моята прекрасна племенница!  Wine Glass beer2 newsm38  party023
Михаела на aalbena днес става на 5 годинки!
Няма я в списъка, защото майка й не е писала отдавна, но аз пък ви разглеждам отвреме навреме Simple Smile Желая весели празници на всички!   bouquet

# 274
  • Плевен
Честит рожден ден на Михаела!  newsm59
Мойто дете е една година по-голямо от нея. Той януари, а Михаела - декември. Wink

# 275
Здравейте майчета! 
Идвам, за да ви почерпя за моята прекрасна племенница!  Wine Glass beer2 newsm38  party023
Михаела на aalbena днес става на 5 годинки!
Няма я в списъка, защото майка й не е писала отдавна, но аз пък ви разглеждам отвреме навреме Simple Smile Желая весели празници на всички!   bouquet

Да е жива и здрава. Ние бяхме на рождения ден и беше чудесно   bouquet

# 276
Благодаря, момичета Simple Smile
Мина, познах те  smile3534

# 277
  Хайде и аз да ви почерпя за порастналия ми младеж  Grinning

# 278
iveto, да ти е жив и здрав порасналият Ники, много щастливи детски усмивки, му пожелавам Hug

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малките сладури Михаела (със закъснение) и Ники ! Hug Hug
Да растат здрави, умни и щастливи деца!

# 280
Честит рожден ден на дечицата днес!!! Да растат здрави, добри и много да ги слушкат мама и тати!!!
[/color][/size]

# 281
  • Пловдив
Честит рожден ден на Михаела и Ники - да са здрави и весели деца!!!

# 282
Честито на Декемврийчетата ни рожденници! Да са живи и здрави, и да радват цялата рода  Mr. Green

Аз от време на време мога да пиша!  ooooh!

# 283
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖДЕННИЦИТЕ  nbirthday МНОГО ВЕСЕЛИ, ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ПАКОСТЛИВИ  newsm68

# 284
Иве, честит празник! Честит рожден ден на порасналия Ники!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт