РОДЕНИ 2004

• 53 469
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Страната на чудесата
Честит рожден ден на Дея!
Честита ви Ема, мила Холи! Нали знаеш, присъщо на дамите е да закъсняват Wink
Да са здрави, щастливи и умни дечицата и много да радват родителските сърца!

Деси, с теб съм и те прегръщам силно! Надявам се да разрешиш този проблем по най-добрия за теб начин!

# 526
Честит рожден ден на Дея, да е здраво и щастливо дете, много усмивки и не само на дненшния ден  bouquet Hug

# 527
  • Плевен
Честит рожден на ДЕЯ! Хубава, умна и щастлива да расте.

Холи, честита рожба.

# 528
  • Sofia
Честит Рожден Ден на прекрасницата Дея! Да расте здрава и мноооого щастлива!  Flutter

Честита дъщеричка Ема, жива и здрава да е, спокойна и усмихната! На мама - бързо възстановяване и щастливо майчинство!   bouquet

Благодаря на всички ви  Hug

# 529
Получих няколко съобщения на Лични с молба да впиша дечицата, тък като не бях влизала отдавна се извинявам, че не съм ги добавила до сега, и моля, сега ще добавя, тези които са ми писали, и ще помоля, ако някой друг иска да го впиша на първа страничка нека ми пише на лични, защото не знам кога ще имам време да прочета цялата тема. Мъничкият ми е болен и не ми е до форума...  Tired

# 530
Holy, честита рожбичка!!! Голяма радост да ти е Ема!!!

Вихрогонче, съжалявам  Rolling Eyes, нека стане както е най-добре за теб  - наистина всяко зло е за добро! Бъди силна  Hug

Стели мели, какво е на детенцето ти?

# 531
  • В светлината на слънцето
Стели, какво му е? Стискам палци бързо да мине и скоро да се похвалиш с оздравялото детенце. Hug

# 532
Ами според последните кръвни изследвания, е ангина, но една упорита Т го беше подхванала няколко дена вс е над 39  ooooh! Вчера и днес пак има, но поне е 37,7 - лошото е, че изпи и последната доза АБ и още не смея да се зарадвам, не че има на какво, но като знам че една вечер стигнахме по спешност до една частна поликлиника тук ( на гости сме в Павликени при родителите ми) и му сложиха фенобарбитал  Tired и сега съм малко по-спокойна... От АБ пък коремчето го боли плаче вече две нощи, сега давам и пробиотици и но-шпа  ooooh! Не знам и аз, понеделник пак ще отидем да го видят, ако не се подобри още  Tired От шарката на Вальо на сам болестите не ни оставят...Мислех си, че ще приключим с 2009, но уви  ooooh! Ще добавя и още една мама, която ми е писала на ЛС и ставам от компа, ще се опитам полека да вляза в час и да ви изчета! Малко съм неадекватна и от недоспиването, извинете ме!

Честити рожденни дни на януарчетата ни, нали вече стават на 6 и са големи големи  Hug

# 533
  • Sofia
Минавам да ви споделя, че от вчера на обяд синът ми е при баща си за седмица

# 534
  • Варна
Ох, vihrogonche, представям си какво ти е сега.  Confused В един град ли сте поне?! Rolling Eyes

Steli_Meli, дано се оправи мъникът по-скоро! Praynig

# 535
  • Sofia
Да, чоколина, в София сме, само в различни квартали  Peace

# 536
Деси, а като е при теб ходи ли на градина?

Холи, честита бебка, да ви е жива и здрава.

И честит рожден ден на Дея!

# 537
  • Sofia
О, да, Ради, не съм го спирала от градина, защо питаш всъщност?
Просто мнооооого пътуваме сутрин от Люлин до Надежда...
И после аз си тръгвам на работа. И така!  Hug

# 538
Беше ми любопитно как сте решили този проблем. Ох, много неприятно, стискам палци да имаш сили да преодолееш и това. И скоро да се похвалиш с нещо хубаво Hug

# 539
  • Sofia
Благодаря ти, много си мила!  Hug
Пепи ходи ли на градина, че нещо не съм го засичала отдавна?  Embarassed  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт