РОДЕНИ 2004

• 53 440
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
 Здравейте  Simple Smile
Приемате ли нови членове /членки Crazy/ в екипа родени 2004.
Аз съм Вася, мама на Божидара, родена на 06.01.2004 г.
Ще се радвам да обменяме опит и да споделяме всичко за нашите малки-големи слънчица  Grinning

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 21:27 от vasq78

# 601
  • В светлината на слънцето
Вася, добре сте дошли с Божидара.   bouquet

# 602
Вася, добре сте дошли с Божидара.   bouquet
Благодаря няма оттърване от теб  Hug  Joy Joy Joy Абе 4защо не мога да ви открия като вляза на 2004. Само по месеци има нещо ама такава сборна тема за 2004 няма. Аз ли не я виждам  newsm78

П.П. А видях,видях  -акъл мооооооооооооооооооооооре  Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 22:10 от vasq78

# 603
Преди време мамма ни предупреди, че предстои закриване на отчетни 2004, за да се освободи място за следващите отчетни. Затова прехвърлихме темата в Общ отчетен подфорум. Но ние се бяхме обединили доста преди това де. Grinning
Ааа, няма отърване от мен, наистина.  hahaha

# 604
За рубеолата имат ваксини - МРП, която се слага на 1 год и 1 месец. Дори и да я изкара - минава много леко.
Кой я дава тази гаранция? Ваксината ли? Аз не съм сигурна....

Маги не е карала никакви шарки досега. А аз някак не се притеснявам. Има всички задължителни ваксини по ЗК в България до 2 годинки. В Канада нищо не съм слагала. В градината имаха няколко пъти варицела и скарлатина. Казаха ми, че е хубаво да я ваксинирам срещу варицелата, но не го направих. Обаче не защото държах да се зарази. Брат и пък няма нито една ваксина и също не се зарази. Та аз не вярвам в заразяването току така. А тези "епидемии" са ми леко съмнителни.
Аз съм карала всички шарки като малка.

Всъщност аз на лекари и традиционна медицина не вярвам. Може би оттук трябваше да почна. Изключвам спешни и животозастрашаващи случаи.

# 605
Не мисля да влизам в полемика "за" или "против" ваксините точно в тази тема. Всеки има глава на раменете си и я ползва както сметне за добре.

# 606
И аз. Simple Smile Само споделям моето мнение. Или да си мълча, щото на другите не им изнася....

# 607
Аз си замълчах. Ти както искаш!  Peace

# 608
Тогава защо го написа по-горното, щом твърдиш, че си замълчала?

Мълчание му викам на това след като Дуци ви пусна статията.  Laughing

# 609
В този гаден студ Теди продължава да ходи на плуване, а аз да разхождам малкия по улиците. Вчера бях единствената с малко дете навън и ме гледаха все едно съм луда с някакво съжаление към детето. А пък на него си му беше супер. Аз ли не съм добре или наистина твърде много дойде плашенето с арктическите студове по тв? Thinking

# 610
В този гаден студ Теди продължава да ходи на плуване, а аз да разхождам малкия по улиците. Вчера бях единствената с малко дете навън и ме гледаха все едно съм луда с някакво съжаление към детето. А пък на него си му беше супер. Аз ли не съм добре или наистина твърде много дойде плашенето с арктическите студове по тв? Thinking
Не си луда бе мадам. Вчера в Търново беше -10, ние бяхме на пързалка за час някъде и ни беше страшно весело. За днес се чудя още....ще видим  newsm78 Нека се каляват.Голямата все  в къщи си стоеше и вечно болна... #2gunfire  беше.......сега позакрепна ама то е и от възрастта

# 611
Аз снощи като слушах последните новини, то ни изкараха все едно сме по-зле отколкото на Антарктида.  ooooh! И все едно страшно бедствие ние е застигнало. Колко страшно само: през януари има сняг и минусови температури в държава, в която по принцип има сняг през зимата. В същото време даваха репортаж от Истанбул, където паднал същия като количество сняг и където по принцип това е наистина по-рядко явление. Е, там си бяха спокойни хората, нямаше паника, нямаше суматоха. А тук - бедствие.  ooooh!
Мъжът ми преди малко се прибра, колкото да остави каквото беше пазарувал и сега със Сашо продължават да трамбоват по улиците. А Сашо - щастлиииив, с едни зачервени бузи и с ухилени очи. Мъж ми каза, че бил единствения с дете навън.  Mr. Green А Теди е на плуване, но с баба си. Аз съм във ваканция днес. Whistling

# 612
момичета dorotey's си има девойка   4470 СИМОНА - 3 кг и 50 см   bouquet
да им е жива и здрава и много да ги радва  Two Hearts

# 613
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ
Да са живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 614
  • Пловдив
момичета dorotey's си има девойка   4470 СИМОНА - 3 кг и 50 см   bouquet
да им е жива и здрава и много да ги радва  Two Hearts

Да е жива и здрава СИМОНА!!!
Да папка, спинка, да няма колики, да наддава и да ощастливи цялото си семейство с появата си   bouquet  bouquet  bouquet

vasq 78 - добре дошла  Wink

Общи условия

Активация на акаунт