РОДЕНИ 2004

• 53 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Да, и аз щях да дам този линк.
Ясен го гледах в някакъв чужбински сайт.

# 196
  • Пловдив
Благодаря - светкавично бърза си  Hug
Веднага проверих - зодия овен с асцедент - лъв  bowuu съм. Да ви кажа това, което прочетох е ВЯРНО  Peace

# 197
  • Страната на чудесата
Леле, и аз проверих-Козирог с асцедент Козирог съм Shocked
Сега да не ме натирите от темата Confused
Че и щерката е Дева с асцедент Козирог, явно е заразно... Laughing

# 198
  • В светлината на слънцето
Уф, нямам от два дни нет у дома, че все не мога да хвана касата и да си платя месечната такса. Crossing Arms
За зодиите направо да не отварям дума. Вкъщи сме 2:2 - и в полово, и в зодиакално отношение.  Mr. Green Две риби срещу два лъва сме. Аз и синът ми сме лъвове, а мъжът ми и Теди - риби. Моят асцедент е везни, на мъжа ми близнаци, а малкият е опасна комбинация - лъв с асцедент овен и луна в овен. Няма лошо, дето се вика. Mr. Green Обаче при Теди е по-сложно. Тя е с асцедент дева, но хич, ама хич не отговаря на профила. И рибешкото й е малко по-особено. Обаче аз лично си имам обяснение - тя си беше категорично овне, но нали избърза и се роди месец по-рано. Нищо овнешко не й е чуждо, супер рогат характер е.  Mr. Green Ама да си кажа - аз много си харесвам овните като зодия и съвсем честно, далеч преди да забременея исках да имам дете овен. Blush

# 199
  • Пловдив
Леле, и аз проверих-Козирог с асцедент Козирог съм Shocked
Сега да не ме натирите от темата Confused
Че и щерката е Дева с асцедент Козирог, явно е заразно... Laughing
Обичам Козирог  Heart Eyes
Лулумба - много сме яки овните  Peace но моята рибка ме сдухва...само на него отстъпвам за сега Thinking
А пише за него : РИБИ с АСЦЕНДЕНТ ВЪВ ВЕЗНИ

Вие притежавате тактичен и миролюбив характер, а добрите взаимоотнишения с другите са вашата сила. Съдружието и партньорството са важни...
Не е вярно категорично  Mr. Green

# 200
Карам подред да не пропусна какво съм намислила да пиша  Crazy
Първо да се извиня, че не пиша често, но праистирическият ни лаптоп е пипнал вирус и не ми позволява да пиша никъде, освен в скайп  Thinking форуми, фейсбуци, дори пощата ми е блокирала  ooooh! Още си чакам мъжа ми да го занесе на един колега да го оправи, а на настолното компютрище в детската (все още не използваема и неотопляема стая) не ми се стои  cold
Първо Добре дошли на Дамян и Колибри, страхотно бебе е, личи си му от сега, че ще е красавец като кака си  Heart Eyes Hug
Дидка, много лошо с този гастрит, а е такова малко човече... от какво е предизвикан, храна едва ли ще е, сигурно е притеснителен Викчо  Thinking Прегръдки и скорошно оздравяване  Hug Heart Eyes
Холи, какви са тези минус 25, а ние тъкмо се наканихме другата есен като се върна на работа и да подхващаме процедурата, да видим  Mr. Green
Роситоооо, какво стана поръча ли играчките, на мен утре ще ми ги носят да видим какво съм поръчала  Whistling

Като видях снежните снимки на мен пък много ми се заживя в Канада, мнооооого обичам сняг, студ не толкова обаче Wink
При Вальо положението не било чак толкова зле, наистина е било инцидентно според госпожите, друго дете миналата година се държало перманентно така. Считaт, че им е период на всичко да преминават през агресивността, при някои е по-изразена при други не толкова. Аз обаче каквото съм си решила си го спазвам, за мен това беше обеца на ухото и не мисля да го оправдавам. За каране не става дума, не се е стреснал много, щото пак се поступват, но в рамките на играта и за самозащита Wink Наистина ме е яд, че не мога да го запиша на някакво бойно изкуство... ще си умре от кеф, пък ще му е полезно, но... няма да е скоро май  Tired
Спирам да пиша, че не знам как ще публикувам поста си... след N-тия опит дано успея  #Cussing out

Киша, добре дошла, ще се опитам да ви добавя, но и това трудно ми се отдава  Embarassed

# 201
  • България
Добро утро! Steli Meli не ми остава време да порачам подараци. newsm78маи ще пропуснем дядо Коледа в общината.пак сме болни.всъщност неизлекувани. #Cussing outслед седмица на антибиотик и 2 сиропа диагнозата беше-ЗДРАВО ви е детето.а кашлицата не спира.изчакахме седмица-трябваше да спре да кашли,да се изчисти вече,но уви....вчера след преглед при педиатър се установи че сме с бронхит!!!изписаха ни куп лекарства-CEC forte.Fenistil,Dimex,Aerius.иматели наблюдения как действат.забравих да кажа-едвам обидих педиатъра да не сме в болница,поне до понеделник....дано имаме подобрение!   пожелавам ви усмихнат ден и здрави дечица!!!  bouquet

# 202
  • Плевен
Всичко е добре, но защо са ви изписали Фенистил? Аз го използвам за ухапвания от комари и други подобни гадини?

# 203
Всичко е добре, но защо са ви изписали Фенистил? Аз го използвам за ухапвания от комари и други подобни гадини?

Предполагам, че да се презастраховат, защото по принцип е противоалергично, ама той и Ериуса който са ви изписали върши същата работа.

# 204
Този Фенистил и на Маги го изписаха преди 3 години, когато 3 месеца не можахме да излекуваме кашлицата и тя изпи цялата аптека.
Много често го удрят на посоки педиатрите и се пият ненужни лекарства. Това мисля аз.

# 205
  • Sofia
Дуци, снимките ти не ми се отварят  Embarassed

Аз пък си мечтая за момИче зодия Телец, ако може да се роди април-май 2011 година  Praynig  Peace

# 206
Ще стане! Само да не забравите да действате!  Peace

Аз мечтах за стрелец момче и го получих!
Ели е лъв, татето - овен, аз - везни - чудничко се наредихме четиримката  Mr. Green

# 207
Здравейте момичета!
Ако може и нас да ни добавите в отбора на родените през 2004 newsm53.
Виктор - роден на 16.10.2004 - бандиткото на мама и тати и бъдещ батко newsm44

# 208
  • Sofia

Ели е лъв, татето - овен, аз - везни - чудничко се наредихме четиримката  Mr. Green

Леле Боже! Колибри!!! Ти везничката мила си заобиколена от трите огнени знака - лъв, овен и стрелец  Shocked Няма друг начин - ще разказваш   bouquet  Hug

# 209

Леле Боже! Колибри!!! Ти везничката мила си заобиколена от трите огнени знака - лъв, овен и стрелец  Shocked Няма друг начин - ще разказваш   bouquet  Hug

Идеално ми е с тях. Интересното е, че всички имаме или асцедент телец или луна в телец . Явно това ни обединява  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт