РОДЕНИ 2004

• 53 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
А някой знае ли как се казват елените на дядо коледа,че моето момче е любопитен а аз незнам  Blush

# 316
А някой знае ли как се казват елените на дядо коледа,че моето момче е любопитен а аз незнам  Blush

Знам, че единият е Рудолф ...  Peace

# 317
 Dasher
 Dancer
 Prancer
 Vixen
 Comet
 Cupid
 Donner
 Blitzen
 Rudolf
http://wiki.answers.com/Q/What_are_the_names_of_Santa%27s_reindeer

Ирена, добре завърнала се, аз те помня Hug

# 318
Благодаря Дуци ... и аз те помня  Hug

# 319
  • Пловдив
Честита Коледа на всички вас от темичката ни   bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве и успешна нова година ви желая!
Лулумба - честито ви нови зъбчета  Wink Ние с Алекс четем "Франклин сменя зъбче", но още нямаме нови  Wink
А Холи дали е родила?

# 320
  • В светлината на слънцето
Мдаааа, и аз тия дни се замислих за Холи.  Thinking Май й е време. Стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно и скоро да ни зарадва с хубави новини.  fingerscrossed Grinning

Ние още си чакаме Феята на зъбчетата. Ле-ле, това моето дете много страхливо се оказа.  ooooh! Като рече човек да бръкне в устата и да провери колко се клатят зъбите, и се разтреперва като лист. А постоянните са вече толкова големи, че направо стърчат над млечните. Утре май ще се водим на зъболекар, че иначе няма да мине номера. Thinking

И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕШНИ ИМЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Аз пък да почерпя, че днес моето майче е именичка.

# 321
Честита ви Коледа на всички!!! Аз се позатрих, но ще компенсирам тези дни, обещавам!
Божеее, Драгановааа, довлече ли се най- сетне??? Ха, да те видим колко ще си редовна Thinking

# 322
  • България
  ВEСЕЛА КОЛЕДА!!!    честито на именниците!!! да са живи и здрави и много послусшни! santa2 http://bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html

# 323

...НЕ Е, НЕ Е...ПФУУУ.  Tired Tired Tired

# 324
  • В светлината на слънцето
Холи,  Hug

# 325
Весели Празници!!!

И при нас беше топло и уютно, с много подаръци и усмихнато личице на дете! Сега се умопомрачава по цял ден да играе... взе, че й хареса това с подаръците и постоянно ме пита   -няма ли още някой подарък някъде останал...

Най-много се радва на куклена къща - замък със спящата красавица - герои... доста е голям и много джвъкни има, етажи, балкони, стълби... и също 6 броя кончета, които са същия размер като за замъка... голяма игра пада. Направо е като омагьосана!  Grinning

# 326
# 327
Честита коледа на всички и от мен
Желая на всички здраве и късмет от сърце
Честито и на всички именници   bouquet
Ние по празниците си бяхме вкъщи на топличко
Децата бяха разочаровани защото се стопи снега ,но пък се компенсира хубавото настроение с подаръците.
Марти получи истински гайковерт каква игра само падна ,ръкавички,шалче една енциклопедия за живия свят им грабна вниманието за доста време
Кака Миранда пък получи английско български речник с картинки и транскрипция на български ,енциклопедия за континентите ,металофон и още други джиджавки
Аз  имах възможността да си почина един ден
И най накрая да надпиша всички снимки от пътуването ни тази година
Тези които бяха в темата на мартенчетата знаят ,но за всички други пътуването ни беше за moto gp-то в Чехия и от там Виена и Будапеща
Пускам линка със снимките ,но все още ги качвам
http://crazyy.snimka.bg/travel/chechia-ungaria-2009.260363.all

# 328
Честита Коледа и от мен  santa2 желая на всички много здраве и късмет ...другото като оправни мадами ще си извоюваме самички   newsm10
нещо не ми остана време по празниците за форума ...май от "маси"  #Crazy ще трябва да мина на разтоварване тези дни  Sick
При нас чудото с подаръците не трая и 3 дни  Mr. Green убедих се окончателно, че никакви играчки не могат да се мерят с компютъра и това си е  Rolling Eyes Добре, че има да получава още няколко джунджурии от списъка, които брат ми каза, че са "дошли" под неговата елха ...а вуйчото още не може да стигне до нас  Joy та ще има още 2-3 дни интерес и ...после пак ще виси само на ПС-то  Shocked ама това е положението  Thinking
Джу упорито е малкото човече... не му се излиза май ...  newsm78 стискам палци  Praynig вижда му се края  Peace

# 329
Ето ме и мен, Wink
Честита Коледа на всички!
Холи  Hug
Новодошлите ще впиша следобед като заспят момчетата, че е лудница с двамата вкъщи...  ooooh!
Пак следобед ще се включа по-подробно, макар че няма много интересни неща около нас...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт