РОДЕНИ 2004

• 53 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
На 9 януари, събота, мъжът ми поиска временно да се разделим. Вече не живеем заедно. Боли ме, дойде ми като шок. Това са 13 години заедно, от които 12 живеем заедно, а от 6 и половина сме и семейни. Трудно ми е да свикна, че вече не съм си "вкъщи". Сега съм при моите родители. За детето се разбрахме една седмица да е при мен, една седмица да е при него. А аз се надявах лятото да започнем с бебеправене. Човек предполага, Господ разполага. Това е от мен засега. Благодаря ви за загрижеността и милите думи!  Hug

# 496
   Вихрогонче  Hug  Hug  Hug Много силно те прегръщам и кураж /знам какво ти е и аз го преживях/

Честито на Виктор на Валка!!! Всичко най-хубаво желая на младежа, здраве и весело детство   bouquet

# 497
  • Плевен
Благодаря за пожеланията. Това е тортата:
А тук има още малко снимки:
http://viki2004.multiply.com/photos/album/40/40

# 498
  • В светлината на слънцето
Вихрогонче, много гадно наистина. Confused Стискам палци да разрешиш тази криза по начина, по който най-много ти се иска.  Praynig Hug

# 499
  • Варна
vihrogonchespoko, дано нещата помежду ви се оправят, ако това е, което искаш!

# 500
Вихрогонче, бъди силна и дано всичко при тебе се нареди, както искаш. Ох, това наистина е много шокиращо - ти си мислиш за бебе а то какво става newsm78 newsm12 Дано се наредят нещата при вас.
Честит рожден ден на Виктор на Валка. Да стане много умен и отличен ученик!!!.

Ние пък в къщи си пазим едно дървено не се сърди човече, само пионките са дървени де. Но пък не ни остава никакво време да играем заедно. Малкото е още бебе и след като заспи и ние така, в леглата. Време за игри в къщи няма.

# 501
  • Linz
vihrogonche, кураж! И аз минах през това преди година и половина. Първите дни не бях на себе си, рязката промяна ми дойде като шок и мислех, че ще полудея от болка. После започнах да свиквам по малко и в един момент даже ми хареса. Да, ама след месец пак се събрахме. Надявам се повече да не се случва, но дори и да се разделим, вече знам, че се преживява. Желая ти нещата да се наредят по най-добрият начин Hug

Честит рожден ден на Виктор! bdbaloni Желая му здраве, щастие и много победи! valка, честито и на теб, много да те радва!  bouquet

# 502
Деси Hug Прегръщам те и ти пожелавам кураж. Всяко зло за добро за казали хората. Ако искаш пиши в кю.

Днес бях на протеста против ГМО и след това се отбих в 133-то. Нямат предучилищна Rolling Eyes Направо 1ви клас, което ми решава дилемата дали в училище Пепи да кара предучилищна или в градината.
В предимство са деца живущи в района, работещи родители в района или по-големи братя и сестри в по-горни класове. Ние сме до никъде с други думи Tired

# 503
  • Варна
Честит рожден ден на Виктор! Щастливо детство, изпълнено с прекрасни моменти, му пожелавам!

И ние напоследък играем много разни фамилни игри, най-вече тази:

# 504
  • Sofia
Благодаря ви за всичко!!!  Hug  Hug  Hug

# 505
Честит рожден ден на Виктор, весело детство му пожелавам!

Валка, голям е сладур, а това като картинка на торта и на Бобо му хареса Crazy
vihrogonche,наистина много неприятно се е получило, дано скоро изгрее слънчице при теб, една огромна прегръдка Hug

# 506
  • Плевен
Тортата аз лично много  я харесвам. И децата в градината много я харесаха. Но те само това гледаха - картинката, на вкус не я оцениха, нали са деца.
Кали, разпечатай снимката и я покажи в сладкарницата да ти я нарисуват с крем. Аз така направих, че в нашата градина обелват картинката (тези които изглеждат като снимки) и после режата тортата. Confused
Вихрогонче, стискам палци да се съберете.  Peace

# 507
Валка, благодаря за идеята Hug, при нас мисля че не белят картинката, поне до сега не се е случвало  newsm78. довечера ще покажа на Бобо снимката, а в събота ще ходм да поръваме тортата, малко по-раничко, но...

# 508
  • Плевен
Чоко, как се играе с тези маймуни?

# 509
Мацки, най-накрая и аз родих след почти 2 седмици преносване.  На 12-ти в 14 часа се роди бебе Ема. Имаше доста екшън около раждането, но важното е, че всичко свърши добре  и сме си от снощи у дома. Пак ще пиша. Много цунки на всички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт