РОДЕНИ 2004

• 53 486
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Диде -  Hug радвам се, че те виждам.  Стиксам палци дано по-скоро си намериш работа обаче Peace

Чоколина и аз се присъединявам към коментара на Лулу - пу-пу сладури са ти и двамата  Wink

Лулумба - и Алекс лятото правеше книжки. Но той "тормозеше" възрастните /обикновено баба си/ да му диктува буква по буква каквото той измисли. Понеже знае буквите, но не може да ги свързва в дума. Мисли си изречение и баба му му диктува буква по буква. И много смешно го беше научила как да прави разстояние м-у думите. Мереше с пръстче, ама толкова старателно  Joy
Обаче браво на Теди, тя явно сама се справя  Heart Eyes

Кали 7 - и моя гледа бен 10, но няма интерес да купувам играчките.
 Ти измисли ли подарък?

Рени - не ви завиждам за претенциите. Момчетата не са чак толкова взискателни /поне моите/.

# 481
 Джони, не съм измислила  подарък newsm78, в голяма чуденка съм, а иначе бен тените ги иска всичките, в градината явно доста дечица имат различни, не че той няма, но....., а на мен не ми се иска това да му е подаръка за РД, още повече че и Дадо Коледа му донесе два

# 482
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Бен 10 ли чух Crazy Crazy Crazy Аз мога да ви го изиграя даже - но да се уточним-малкият или големият Mr. Green Mr. Green Mr. Green И Алекс от миналата година му е супер фен, дядо Коледа миналата година му донесе Омнитрикса/взехме го от Англия, и след година супер експлоатация, не е мръднал Peace/, тази година дядо Коледа му донесе новият Омнитрикс/от ХИполенда/,но Алекс е леко разочарован/аз не бях съгласна с този, но в писмото така пишеше Crazy/, и разните му там..Огнения, Бързака и т.н...И снощи бях много приятно изненандана от желанието му за рожденият ден другият месец - дървен меч и щит/видяхме ги преди време в магазина на Хубави неща/, много му харесаха още тогава, и си ги е запомнил Peace Аз съм голяма фенка на дървените играчки,и ще изпълня желанието му с голяма охота Peace

Другото,което много му харесва са игрите тип -семейни - сега играем на "80 дни около света" - много е интересна, и наистина е много хубаво всички да играем, и да имаме нашето време заедно Peace

Надявам се съм ти дала две идеи, върху които да помислиш Peace

# 483
Има ли Таня или Татяна тука? Днес те имат имен ден. Видях го на календара. Много здраве, късмет и щастие в живота им желая.
Магнолиам, тази игра 80 дни около света, само за момчета ли е или може и момиченца да си играят с нея?

# 484
И аз харесвам дървени играчки, още повече, че имам специлано отношение към дървото и естествените материали, обаче много боли да те фраснат с нещо дървено smile3538
Бен 10 не искам да го коментирам хич, в хола ни има два плаката негови. Пепи иска гривната на Бен 10, но неговата истинска, да се превръща и той в Огнения и т.н. Joy Ако ви попадне ми я покажете Laughing

# 485
  • В светлината на слънцето
И мен ме заинтригува тази игра "80 дни около света". Thinking Вкъщи все още на нищо не играем, тъй като малката хала е прекалено хала. Дори и да не участва, ще иска да се меси и съответно няма да се получи. Confused
Дървени играчки и аз много харесвам. Peace

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТАНЧЕТАТА! Ако имаме де. Grinning

# 486
  • Sofia
привет отново  Hug
новата година започна шоково при мен  Crazy
и в личен, и в професионален план, но няма да се дам, няма!  Praynig

# 487
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Давам пояснения за играта " 80 дни около света"/радвам се,че съм ви заинтригувала Peace/. Тя е тип а ла  Монополи - имаш си парички, плащаш си за возене с корабче, с автобус, на ресторант, на хотел, печелиш премии, и куп други неща Grinning Има си пионки/като Не се сърди човечето-другата любима игра/, зарче, и си пътуваш из континентите,прекосяваш света,  от време на време си печелиш златни парички, и така, докато стигнеш целта. Играта е семейна/то така си и пише на нея/, така че - момичета ,момчета,майки и бащи - всичко сяда и играе, и като ти дойде хъса,става интересно Grinning Grinning

Относно малките хали,които и те искат да се включат, но не става - подсигурила съм се с цветен  пластелин, с формички, с "муун санд"  - та докато мнозинството играе, халичката си майстори разни работи/иначе редовно ни взима зарчето и пионките и бяга Crazy Crazy/

# 488
magnoliamm, благодаря за идеята Hug

# 489
Моята халичка не става и за пластелин.  Laughing Все още само разваля и се дразни, че никой не се занимава с него. Затова като заспи играем тримата на нещо.

Дървени играчки и аз харесвам.

vihrogonche,  Hug

# 490
  • Плевен
Откъде му идват всякакви щури идеи на моя син? Иска джет (това било принтер) за рисуване на татуировки по тялото. Rolling Eyes
Реших си проблема с подаръците - няколко Бакугана, които все още няма, касичка за парички, която се отваря на принципа на консервните кутии с риба напр., без ключе е, за да не може да я отваря, остава да му намеря и халат за баня и без това още на Коледа си го пожела, а има нужда от нов. От толкова много подаръци вече нищо не му е интересно. Единствено към компютъра не стихва мерака.

# 491
  • Sofia
Вери, благодаря ти за прегръдката, имам нужда!  Hug  Praynig  Peace

# 492
здравейте момичета   bouquet
ей как сте се разписали, не мога да ви изчета  Hug
Да са живи и здрави всички рожденици и именици които съм пропуснала
Така съм се побъркала от бачкане следновогодишно  #Crazy че не ми остава време ни за форума, ни за мене си  Sick вечер на 2-3 "оправям" 3мата мъже  Mr. Green всеки с неговите си нужди  Wink и направо умирам на възглавницата  Sleeping посреднощ се облещвам за 2-3 часа с 1000 простотии в ума  1countingsheep и сутрин съм като пребито куче  Tired Face и така отначало ....аз си мислех, че януари ще ми е разтоварващ месец , след лудия декември  Shocked да...ама не  no
....е оплаках ви се .....сори.... .....та по темата  Joy
за дървените мечове  hahaha Калоян има такъв и много си го обича. Взехме го от един магазин в Боженци...дето имаше какви ли не и направо не му се тръгваше ...искаше ги всичките  hahaha дори и сега се сеща и пита няма ли да ходим за още 2-3  Wink
...обаче ...как удря с него ...и 3мата у дома сме редовно "контузени"  Mr. Green да ви кажа май с пластмасовите не боли толкоз  newsm78 та ако хлапето по-щуричко внимавайте  Grinning

# 493
  • Пловдив
Валка - да ти е жив и здрав шестгодишния юнак Виктор!!!
Много да ви радва, да е здрав и силен и обсипан с любов!!!
Весел празник и мноооого подаръци!!!

Вихрогонче  Peace естествено, че няма да се даваш! Кураж и от мен и скоро да се похвалиш  с добри новини  Hug

2К - и на тел скорошно разтоварване ти желая. И як сън да те споходи  Wink

За мечовете - дървените наистина са опасни особено вкъщи  Shocked яко удря с тях и затова са скрити. В Джъмбо има едни като от дунапрен - по-удачни са за "бой"  Mr. Green

Вкъщи най-много играем на една игра от нашето детство "Трите мечета" спомняте ли си я? Със зарче и фигурки на мечета, които се движат по цветни квадратчета , а зарчето е с цветни точки с цветовете на квадратчетата. Много е хубава тази игра - бих я преиздала ако можех  Wink Таткото ни я пази от неговото детство.

Туистър също много харесва Алекс, но си пада яко "клечене" и аз отказвам  hahaha
А баткото вече играе с нас на белот и табла  bowuu

# 494
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР! ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ МНОГО УСМИВКИ ДА СРЕЩА, МНОГО ЛЮБОВ ДА ПОЛУЧИ И ДАДЕ, И ДА СТАНЕ ИСТИНСКИ МЪЖ!

Вихрогонче, кураж и не се предавай! Незнам какво точно те мъчи, но нали знаеш - след всяко зло идва добро. Така че мисли позитивно и вярвай, че скоро ще дойде хубавото време. Hug
2К, лоша работа наистина.  Confused От известно време и аз съм така. Снощи даже заспах на дивана още преди 21 часа от умора и скапване. Надявам се обаче следващият месец вече да е по-поносим - нали тогава нещата ще си влезнат в релсите. Пожелавам ти бързо да преодолееш този период.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт