РОДЕНИ 2004

• 53 499
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Рени, да ви е жива и здрава Рая! Много да ви радва и да се гордеете с нея!   bouquet

# 466

Незабравимо детство на Рая. Рени , на вас весел празник.

# 467
  • Linz
Благодаря ви Hug

# 468
Поздрави и от мен за малката Рая Party   Мен много ме заинтересува новината за книжките на Теодора. Браво на талантливото дете  bouquet. Дори ще "крадна" идеята и ще помогна на Яско да си направи книжка. Сигурна съм, че ще бъде много доволен.

# 469
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден ден на Рая  bouquet  bouquet Да е жива и здрава  и много ,много щастлива  bouquet  bouquet

# 470
  • Варна
Рени, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава Рая, да е все такава красавица и винаги да е много щастлива!

# 471
  • В светлината на слънцето
Чоко, снимката на децата в подписа ти е невероятна. Страшни сладури са и двамата. Peace

# 472
Я, чакайте да ви разкажа какви ви върши моята дъщеря.  Grinning Новото й хоби е... да пише книги. 

Много впечатляващо!!! Опрерделено чакам да видя снимките ти! Ще подскажа на моята щерка, че може и тя така да прави, сигурно ще е интересно забавление и най-вече е супер креативно! Поздравления!!  Hug

ЧРД на РАЯ! Нека расте здрава и щастлива и обичана!!!   bouquet

# 473
Честит рожден ден на Рая, щастливо дество й пожелавам  bouquet
valка, и аз съм  в същата чуденка за подарък, ако те осени някоя идея ще съм благодарна да споделиш, че иначе на Бобо само Бен тен му е в главата ooooh!

# 474
[size=18pt]Рени, честита ти рожденика. Е тя днес вече е пораснала. Нека бъде едно много добро, умно и здраво дете и много да радва мама и тати.[/size]

Maimmp, е ние сме в по друг район от вас. Живеем на ул. Самуил , близо сме до ясла 3. Валя е на градина на Вардар а живот и здраве на училище ще е запишим в Братя Миладинови. Е не ми е  много в района, но децата с които 4 год е заедно ще бъдат първолаци в това училище. Хубаво лошо, важното е децата бързо да се адаптират.
Спомням си аз като дете, че карах шейна през зимата. Ходих по семейно, като дете  в морската да се разхождам на пясъка в снега.
Лулумбамногохубаво занимание - хоби  си е намерила твоята дъщеря.  PartyА на моята хобито и са кончетата

# 475
  • Linz
Благодаря Heart Eyes
Това дете ще ме умори- от няколко дена непрекъснато дудне, че иска да ходи със сандали. В момента пак за това се тръшка. Вчера за празника й обух отворени обувки, но пак не е доволна Tired

# 476
  • СОФИЯ
ЧРД! ЧРД и на всички, които съм пропуснала, пък и предварителни извинения на тези, които явно и занапред ще пропускам Simple Smile

# 477
  • В светлината на слънцето
Рени, хич не се учудвам на сандалите. Днес Теди извади от гардероба една лятна пола с дантелки и що рев и драми бяха сутринта, докато я убедим, че слънцето е просто една приятна, но не лятна придобивка.  Mr. Green
Обещавам да снимам книжките. И аз незнам откъде й хрумна на Теди това литературно занимание. Но определено ме радва. Grinning

# 478
  • Варна
Лулу, благодаря ти!

Аз съм изпуснала нещо:

Я, чакайте да ви разкажа какви ви върши моята дъщеря.  Grinning Новото й хоби е... да пише книги.

Сега ще се върна назад, за да прочета, че ми стана интересно. Браво на Теди! Party

# 479
...дзак  Hug
Аз нали вече съм без работа, по-често ще ви навестявам  Heart Eyes

Слънчев ден Grinning

П.С. Чета моята приятелка ХОЛИ още не е родила - стискам палци всичко да е наред и скоро да ни зарадва с прекрасната новина  Hug

П.С.С. Рени, честито и от мен на сладката Рая  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт