РОДЕНИ 2004

• 53 508
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Претоварено в София, няма какво да се лъжем. Градът се пука по шевовете, това не е нормално. Лично на мен изобщо не ми харесва последните години. Във Варна се чувствах много по-добре, макар че и той е голям град.

# 451
Леле Вери,ти се включваш-това е сигнал ,че съм окъсняла здраво ooooh!,Васко спи до мен на дивана,София е хоризонтирана от 21 часа,
те първи петли пропяха,както се пееше в една емблематична за мен песен от една много любима за мен група,а аз "машинопися "още
 Crazy Blush

# 452
Лягай, лягай. Simple Smile Сега е времето да спиш и да си почиваш. Simple Smile

# 453
  • Sofia
Варна ми е любимият български град!
Но май че така съм свикнала със София,
че трудно биха ме мръднали оттук...  Blush

# 454
  • Пловдив
Да се преместим вече в тази тема.... Laughing

Мартин е роден на 2.12.2004. Има сестричка Яна на 9г. Аз сьм Мони и сме от Пловдив.
Ще се радваме да се присьединим кьм вас    bouquet
Добре дошла съгражданке   bouquet

# 455
  • В светлината на слънцето
minimo, добре дошла и от мен.   bouquet
Ох, София наистина се пренасели твърде много в последните години. Аз съм израсла в центъра на практика (на "Иван Асен") и детството ми мина из тихите улички там и Борисовата градина. А сега като мина през стария си квартал и е задръстено от коли, абе няма нищо общо с онова, което беше. А мъжът ми пък е съвсем централен - карал си е колелото по жълтите павета като малък. А, сега иди да караш детско колело по паветата... Mr. Green А иначе Варна ми е мноооого любим град. Винаги съм казвала, че ако се преместя в друг град, то това ще е Варна.  Naughty Леля ми и чичо ми живеят там. А братовчед ми и жена му от Варна се преметиха в София. Thinking

# 456
А пък баща ми по цяла зима са се пързаляли по малките стръмни улички, които почват от църквите "Александър Невски" и "Св.София" и се спускат към Дондуков. През около половин, че дори и един час по Дондуков минавал по някой камион и било голямо събитие - всички викали "Камион, камион" и тичали да го видят. Да... нямало коли и имало много сняг през зимата. Simple Smile

# 457
  • Linz
Ех, спомени, спомени... някога София беше тих и спокоен град. Много ми липсва онова време, сега децата ни растат в мръсотия и лудница.

# 458
Ооо, дааа, имаше наистина много сняг. Ние се пързаляхме редовно в Борисовата градина - по цяяял ден. А ако ни домързеше да ходим до Борисовата, правехме на писта ул. "Светослав Тертер" в стръмната й част. Явно не са минавали кой знае колко коли, за да ни оставят на спокойствие да се пързаляме по улица. Thinking
Я, чакайте да ви разкажа какви ви върши моята дъщеря.  Grinning Новото й хоби е... да пише книги.  Crazy Взема по 5-6 бели листа, формат А4, залепва ги по дължина и така прави книгата. След това я запълва. Преобладават рисунките, но си има и текст. И съответно сюжет. В последната се разказва за едно котешко семейство. На първата страница малкото котенце се опитва да хване едно пиленце, кацнало на дърво. Следва разходка с мама, мечтите на мама за спокойствие, докато двете малки котенце си играят (а, кажете, че е недосетливо детето Mr. Green), урок по плуване в басейна, плаж, лека нощ за по-малкото котенце и на финала е цялото котешко семейство: мама, татко и двете котенца. Разбира се, на последната страница гръмко е написано Край. Има вече към 6-7 книжки на различна тематика. Нямам идея откъде й хрумна цялата работа, но е страшно запалена. В детската градина не правят такива неща. Thinking Тия дни ще взема да наснимам някоя от книжките и да ви я покажа. Grinning

# 459
  • Linz
Малкото ми слънчице днес става на 6 год.

# 460
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ! ДА РАСТЕ УМНА И УМЕРЕНО ПОСЛУШНА, И ДА СТАНЕ ГОЛЯЯЯМА ХУБАВИЦА!

Ние пък днес си капарирахме рождения ден. И точно както предполагах, дори и за март са вече започнали записванията. Малееее, в днешно време детски клуб да имаш.  Thinking

# 461
  • Плевен
Честит рожден ден на Рая!
Умна и здрава да ви е и да получи най-хубавите подаръци.

Аз съм в голяма чуденка за подарък на Виктор за РД. За Коледа и Нова година получи много играчки, вече не ги и поглежда. Thinking А рожденият ден чука на вратата - 3 дни останаха, а аз все още нямам идея.

# 462
Честит рожден ден на Рая! Да е здрава и много щастлива!
Честити именни и рождени дни които пропуснах!
Весела и щастлива Нова година на всички!
Честит Дамян на Колибри, много здраве, радост и късмет му пожелавам! На мама само щастливи мигове с малките съкровища!  Колибри кажи намери ли си гимнастика или йога, и аз търся отдавна нещо хубаво за ползване у дома че съм се вдървила от към гърба  Mr. Green

# 463
  • Пловдив
Рени - да ти е жива и здрава сладката Рая  bouquet
Много щастливо детство й желая, да ви радва  и да е винаги усмихната!!!

# 464
Рени,честит празник! Да е жива и здрава Рая Hug

Магнолия, звънях ти по тел., но си си го сменила май. Има по 70 лв. цели екипи в Зара в Скай Сити, май бяха с марка Нейм ит. Само за 6 годишни са останали размери, което мисля те устройва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт