Отговори
# 540
Пепито, няма да споря с теб, но в тази тема момичето обясни, че е направила питката от вечерта и сутринта изпекла.  Аз лично не съм правила, само споделям опит.

# 541
Току-що прочетох и аз ПЕП... Thinking да ти кажа ако бях на мястото на : Velesa , не бих рискувала, щом ще я носи някъде. Бих пробвала първо за вкъщи и чак след като експериментирам, тогава ще се престраша.
: Velesa не стои мокра, защото отдолу е на решетка, кърпата е до питката и отгоре е фолиото, това поне съм го пробвала и можеш да бъдеш спокойна  Peace

# 542
Благодаря за отговорите момичета! И аз прочетох темата, но в крайна сметка оставам на варианта, предложен от Пепика. Едно, че не ми се рискува, защото питката не е за нас и второ, момичето в другата тема казва, че е оставила питката за 30 мин. извън хладилника, преди да я сложи във фурната, а аз не разполагам с това време. Иначе, когато правя питка вкъщи, ще пробвам престоя в хладилника, защото ще ми е много удобно, ако наистина се окаже, че става.

# 543
  • France
Как мислите, ако овалям пилешките крилца в царевично брашно, и ги изпържа, дали ще се получи добре?

# 544
Има ли чалъм за по-бързо сваряване на домашна кокошка или поне как да стане мааааалко по-крехка? Благодаря   bouquet

# 545
  • Разград
Има ли чалъм за по-бързо сваряване на домашна кокошка или поне как да стане мааааалко по-крехка? Благодаря   bouquet

В тенджера под налягане.Аз нямам такава и веднъж варих кокошка повече от три часа.

# 546
pechovska аз риба пържа с царевично и обикновено, 50 на 50, става много добре, за пилето незнам, би трябвало да стане добре.
separate малко ракия при варенето, една супена лъжица пускаш вътре, вариш доста време,  поне 1 час под налягане или 2-3 часа в отворена тенджера.

# 547
Момичета,дайте ми рецепта за вкусен тиквеник!
Благодаря Ви!  Hug

# 548
  • област Софийска
Тиквеник не обичам, но със сигурност този ще е супер, много го хвалят
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg9356064#msg9356064

# 549
  • София
Намира ми се тука една кутия АМ - NAN на Нестле  и се чудя дали може да го ползвам за сладки, като заместител на сухото мляко или ако има по-особен вкус хич да не го отварям, все ще намеря на кого да го дам.

# 550
  • София
Намира ми се тука една кутия АМ - NAN на Нестле  и се чудя дали може да го ползвам за сладки, като заместител на сухото мляко или ако има по-особен вкус хич да не го отварям, все ще намеря на кого да го дам.

По-добре недей, когато Кало пиеше НАН съм опитвала - абе направо  Sick

# 551
  • Асеновград
Здравейте момичета.Дъщеря ми е на 5г. и се казва Мими, тази година иска да празнува  именният си ден с нейни приятели.Та ще имам вкъщи гости.
Помагайте за менюто.
Нещо което да не е много сложно.Че не съм кой знае каква готвачка.

# 552
  • област Софийска
Ехеееее, не е ли раничко за имения и ден  newsm78

# 553

ТУК има разни идейки Laughing.

# 554
Имам въпрос.
Някой правил ли е ликьор Тути-фрути - http://209.85.129.132/search?q=cache:DCIe1gefXd0J:www.sivosten.c … ct=clnk&gl=bg
но с цитрусови плодове.
Мъсълта ми е дали мога да започна сега с цитруси и да му добавям по-нататък каквото се появи като плодове?

Общи условия

Активация на акаунт