Отговори
# 150
Мога ли да замразя кренвирши Rolling Eyes? Ще стават ли после за нещо?
Не ! По- добре ги направи на нещо ! Като ги извадиш , ще се разпаднат
Пфу, знаех си Какво да ги правя, като имам друго ядене. Ще ги подържа още ден-два. Дано им дойде реда

polin_a, може би зависи от кренвиршите. Аз съм замразявала лесидренски, вечер ги вадя от фризера и ги слагам в хладилника. На сутринта са се размразили, могат да се сварят или запекат.

# 151
хМ! Rolling Eyes  newsm78  И аз съм замразявала кремвирши(на Тандем)...Нищо им няма след размразяване....

# 152
Хм Thinking. Да взема да ги бухвам тогава. Тъй или иначе няма да можем да ги изядем. Пак ще ги хвърля. Така поне имат шанс във фризера Laughing.
Благодаря, Лабрекс, Мастерчеbouquet!

# 153
И аз съм замразявала и нищо им няма.

# 154
# 155

bouquet
Реших да ги оставя и днес в хладилника /до днес им е срока/, и утре ги прибирам.

# 156

bouquet
Реших да ги оставя и днес в хладилника /до днес им е срока/, и утре ги прибирам.
Щом няма да ги ядете веднага ги прибирай в камерата или фризера,защото ще започнат да лепнат.Сигурен признак за разваляне....

# 157
Мда, това за лепненето го знам. Но ще изчакам да видя тази вечер някой ще се излъже ли да яде от тях Mr. Green, и каквото остане, прибирам.
 Hug

# 158
момичета,имаше някъде една рибка,която се правеше от тесто,но не я намирам.може ли някой да помогне...?  Hug

# 159
Благодаря за отговорите ви!! Hug  bouquet

Имате ли идея как се прави тестото за тези китайски ролца с пълнеж от зеленчуци? newsm78

# 160
  • област Софийска
Тук има една рецепта
http://gubite.com/recepti-s-gubi/proletni-rulca-kitaj
Иначе се правят с оризови кори май, а защо да не стане и с кори за баница...

# 161
Благодаря за отговорите ви!! Hug  bouquet

Имате ли идея как се прави тестото за тези китайски ролца с пълнеж от зеленчуци? newsm78

Виж това.

http://gotvene.net/предястия/китайски-рулца/

# 162
Добър вечер, момичета! Трябва ми много спешен отговор и ме извинете, ако въпросът вече е коментиран, но наистина нямам време да търся.
Може ли, сега да омеся тесто с мая, но да пека питата утре сутринта, защото вече е много късно? Мисля си, че ако оставя готовото тесто в хладилника, то няма да втаса или поне не много, но пък се чудя, дали няма да го разваля и после изобщо да не втаса newsm78

# 163
Ще си втаса в хладилника, но утре трябва да го оставиш да се "постопли", да го намесиш и да си действаш по-нататък.

# 164
Велеса, можеш. Ще се получи нещо от рода на студено втасване. Хората така правят козунаци, ти една питка ли няма да можеш.......

Оправяш си тестото както си го замисляла, после в една значително по-голяма торбичка го слагаш в хладилника, леко омазнено, и на сутринта - преди да оформиш питката го оставяш малко да отпусне и може да го премесиш. После по стандартния начин си правиш питката.

Ех, Лабрекс ме изпревари Hug

Общи условия

Активация на акаунт