МАРТ е време за промяна, мама с нова е премяна (26)

• 23 464
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Yanin4eto, Karamel  и аз мисля да посетя този магазин. Както е писала demi70 това е Джъмбо.
Wola, честито семестриално завършване . Разбирам те напълно и благородно ти завиждам. Моят последен семестър се пада точно март месец и не знам изобщо как ще успея. На лекции няма да ходя със сигурност, но дали ще успея изпитите да си взема е под въпрос.
Tasty, да се оправяш по-бързо ти пожелавам.
Mamma, Благодаря за коледното настроение!
Mucinka111 , добре дошла сред нас. Отношението на всеки доктор е различно относно болничните. Може да потърсиш друг лекар, който само да ти ги издава или най-добре говори с личния. А пък и то не остана според мен. Аз ще си поработя до края - тоест началото на януари когато ми започва 45-дневния.
Carmen  , стискам палци!
4elsy , какво стана на 4Д-то, включи се да разкажеш?
Хайде оставям ви, че много се разписах тази вечер.

# 106
момичета позволявам си да кача2,3 снимки с някои от сценичните ми тоалети дето пея,надявам се да ви харесат и които иска да ги види,разбира се(качвам само 2,3 за да не пълня албумчето ни с излишни снимчици).
сега така се напапках че имам чуството че ще ми се пръсне коремчо,ама какво да се прави Embarassed

наистина челси да каже как е минало н 4д и аз искам да разбера Peace

аз сега отивам да си приготвя нещата утре за снимките,лека вечер от мен и когато мога ще се включа пак,а вие през това време да не вземете да изпишете и тази темичка,че после как ще ви изчетааа ooooh!

Hug за всички

# 107
Здравейте и от мен. Извинете, че толкова късно отговарям, но бях малко ангажирана след 4Д-то. Благодаря за стиснатите палци и благопожелания.
ТИНК, сложих нова картинка, лентичка и тн., че реших да се упражнявам. Радвам се, че ти харесаха Hug
Бебетата ми са много добре, Благодаря на Господ и са наистина много красиви. Много съм щастлива. Снимките са наистина страхотни. Имам диск с много от тях и 45 минути DVD. Изобщо не съжалявам, че ми костваше цяло състояние. Rolling Eyes Надявам се да ви харесат. Отивам да ги качвам в албумчето, но отсега да ви предупредя не ги давам за зетьове още. Joy Joy Joy На мама котенцата хубави baby_neutral baby_neutral
Ения, изглеждаш страхотно  bouquet
Желая ви лека седмица и много усмивки.  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 01:13 от 4elsy

# 108
  • California
Ения, изглеждаш страхотно! И какви стилни тоалети - браво, много си красива!  Hug А външните снимки къде са правени?
Челси, какви са сладки малките ти момчета! Да са ти живи и здрави  Hug

Тези 4д видеозони наистина са си цяло състояние, аз се отказах от много хубав нов фотьол само за мен, за да мога да си позволя да си видя съкровището! Сега ме боли гърба, но не съжалявам Simple Smile Ако трябва и на пода ще седя - стига да съм спокойна, че всичко е наред  Praynig

# 109
Добро утро от мен (при мен е 5 сутринта)
Vaslia, Hug
Аз толкова много съм се превъзбудила от вчерашната среща с моите бебоци, че едвам заспах и сега се ококорих и няма заспиване. Mr. Green
Сега си хапвам и обратно в леглото, но този път в другата спалня, че съпругът ми трябва да работи все пак.
Лек ден, мили момичета. Hug

# 110
Здравейте и от мен,

днес сложихме елхата, но утре ще украсяваме, че съпруга учи и няма да има време, но държи да участва в декорирането. Получихме и новият матрак, много е удобен, най-после гръбчето ми ще ми благодари.

И аз видях бебебцата на Челси, много красиви момченца. А и иначе за зетьовете ще видим тая работа, че мойте принцески ще си имат нужда от кавалери. Mr. Green

Василия, вашия иншурънс не покрива ли 4Д-то? Моя, да и ме гледат всеки 3 седмици на него. Да се уверели, че всичко е нормално.....Последните снимки обаче не са много ясни, тези от предния път-много добри.

Муцинка, добре дошла и леко бременеене.

Мама Ив, дано се чувстваш вече по-добре.

Eniq, ще чакаме снимки от концерта, успех.

# 111
Добро утро мамчета  Hug
От събота не ми е до писане , катастрофирахме и не съм в настроение. Ударихме се с колата и слава богу на нас ни няма нищо , но возилото е доста пострадало. Вярно имаме пълно каско , но един господ знае кога ще я отремонтират.
Хубавата новина е , че се видяхме с бебка и тя е добре. Пораснало момиченцето на мама и станало 800 грамчета.Ритка си доволно и док е доволен , както от състоянието на водите  така и, от дължината на шийката, на матката.
Толкова за сега от мен , ще ви чета по късно и ако ми се оправи киселото настроение ще драсна пак някой ред .
Желая ви лека и хубава седмица  Hug

# 112
Добро утро ! kaffeetrmker_2
Ама колко ранобудни пилета има само тази сутрин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
4elsy  Hug Hug Hug
Renata2002 Благодаря ти , че попита мила ! Малко по добре съм, не ме задушава така ,но и бебата само се мести и върти в корема ми , та и аз според нея. Crazy Mr. Green
eniq пу-пу напълни ми душата бе , мила.Много успехи ти желая за напред и много концерти. Peace Моята кака е хореографска паралелка , но си има само една носия. Mr. GreenЩе ви къча някоя снимчица и аз. Hug
Mucinka111 да ти кажа и аз ,че съм в болнични още от 3-тия месец.Никакви проблеми съм нямала с доки нито с ЛКК-то.Те са ти казали и другите мами, но е важно да си имате доверие и да знаеш , че можеш да разчиташ на него. Peace
marinex важното е , че сте живи и здрави всички и на бебата и няма нищо.Прегръщам те  Hug Hug Hug Много  сте порасна ли и вие ,браво! Peace По бързо да ти минава киселото настроение и се връщаи при нас  Hug
Щях да ви казвам какви странни работи ми се случиха снощи , но няма да ви плаша.
Палчета на всички ,които имат нужда днес. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 113
Добро утро и от мен! Желая ви успешна седмица, без инциденти!   bouquet

Ения, много са ти хубави роклите, много ми харесаха снимките!

4елси, пу-пу големи са бонбони твойте юнаци!

Marinex разбираемо да ти е криво за возилото, но гледай позитивно на нещата.. важното е, че бебче е добре и расте и ритка и че вие не сте пострадали!

Мамо Ив, надявам се каквито и страшни неща да са ти се случили вчера, да се преминали вече и да няма трайни последствия!

20 дни до отпуската и спирането на рбаота за мен... вече направо нямам търпение!  ukliam1

# 114
Tink ами те бяха по скоро странни неща ,които предизвикаха страх в мен посред нощите.Дори си мислих, че съм сънувала .Не е лично за мен и бебето,макар впоследствие ,че не можах да заспя доста време.Добре,че децата спяха дълбоко.Нашият тати пак замина вчера и аз затова съм по плашлива. Crazy

# 115
Аааа, ми ти така го каза, аз реших, че е нещо страшно за вас с бебката! Е, нормално е да имаш странни сънища мисля... ако е било сън де...

# 116
# 117
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН ПРЕЗ ПЪРВИЯ ДЕН НА НОВАТА РАБОТНА СЕДМИЦА.

Добре дошли на новите мами през последните дни.
Много сте изписави през почивните дни. Отне ми 1 час да ви прочета. Добре че идвам на работа цял час по-рано(че таткото ме кара когато не ми трябва колата за през деня Laughing).
Не че нещо ми остана в главата но и аз да споделя по обсъжданите теми.
Тносно леглата съм си харесала от тези дървените с Люлеещия механизъм и които след време се разглобяват и стават с размери около 80/190 за да мога след втората година Алексчо да го преместя при каката в нейната стая на нормално легло вече. Люлеещия механизъм мисля че ще ми е от полза в началните месеци защото си спомням как моята щерка я люлеех много в количката , не ми се ще да го свиквам на ръце. Предпочитам да си е в креватчето а аз в моето и само да съм си сложиля ръчичка върху него и да го полюшвам с легълцето.
Също съм решила и едно сгъваемо да взема защото смятам 2 години на майчинство да ги отдам на пътуване с бебчо било то в провинцията при свекървата или на вилата а и ако има и възможност и по чужбина. Така и така цялото време ще е наше разположение а и последните 13 години не ми се е отдавало така да разполагам с времето си та мисля да го запълня с активна почивка както се казва Joy Joy Joy

И аз мисля тази седмица да започна  с украсите в къщи. Тя дъщерята е основния украсител а аз съм основния снабдител Joy Joy Joy

# 118
Добро утро и от мен Hug
Маринекс, дано вече ти е минал, а за ламарините не се ядосвай, ще се оправят Hug  bouquet
Мама Ив,  Hug
Ения, наистина много хубави рокли Hug
Челси, големи са сладурковци твоите малки мъже Hug
Цецинка, страхотно изглеждаш Hug
ние също в събота бяхме на преглед, бебчо е станал 800гр., расте си мъничето, трябва да  пусна някои изследвания. Много започнаха да ми се подуват краката но според доктора освен изследванията, трябва да си купя и ластични чорапи, че май това е в резултат на вените, чудя се обаче какви ботуши ще нося newsm78
Стелее, браво на твоята щерка Hug, аз също мися днес да се захващам с коледната украса
хубва и усмихната седмица Hug

# 119
Добро утро.
mama Iv, разбуди ми любопитството сега. Сподели докрай. Много ти е сладка щерката и много прилича на теб.
marinex, най-важното е, че сте живи и здрави, но несъмнено неприятното преживяване ти носи негативи. Опитай да мислиш за други неща и пиши по-често в темата за да се развличаш и разсейваш.
Ения, страхотна си.
4elsy, Много хубаво са ги хванали душичките. Пу-пу, да са ти живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт