МАРТ е време за промяна, мама с нова е премяна (26)

• 23 461
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро момичета, аз най-после едва се събудих, но няма как. Прекалено много спя до късно, а вечер ми е трудно да зспя и посред нощ се будя и пак не мога да заспя. То не 4е 10 4аса е ранно ставане, ама все пак.
Micinka111 на мен док ми дава болничен за по цял месец от началото на 4 месец. Аз отидох да поискам само за 1 седмица, но те ми казаха "О толкова писане само за една седмица няма смисъл" и от тогава започнаха всеки месец да ми издават болничен, дори не се налага да ги моля. Иначе съм си вкъщи от средата на 5 месец, не защото не ми се ходеше на работа или имам някакви проблеми. Просто на работното ми място имаше адски нерви и други причини имаше, заради които не си струваше да продължавам да работя. Ама честно да си призная и не ми липсва работата  Laughing Много добре се чувствам.
Сега ви желая лек и усмихнат неделен ден Hug  bouquet

# 91
Добро утро момичета!

Mucinka111 добре дошла при нас! Леки и безпроблемни последни месеци от бремеността и прекрасно бебче на финала!  Hug
На въпроса ти - според мен ако не си доволна от лекарката направо я сменяй. Не е късно, напротив сега е моментът, тъй като от тук на сетне все по-трудно ще ни става и трябва да имаме до себе си лекар на когото вярваме и разчитаме!  Peace

Wola честито семестриално завършване! Браво на теб!  Party

Vasilia, ама аз не знам къде съм гледала... то било в lb, а не в kg теглото на количката! Много добре си е на тегло в такъв случай, извинявай за грешката!  Blush

Зе леглото за бебе Ния и аз много се чудя, тъй като ние ще се местим около 2 месеца след раждането. Говорим за голямо местене и няма да си взимаме мебелите... И сега съм в пълен шах, защото не ми се иска да дам пари за дървена кошара, каквато принципно искам, пък след два месеца да се чудя какво да я правя. От тази гледна точка мислех да взема от преносимите кошари, но нищо не разбирам от тия неща. Много се притеснявам, че ще купя нещо, което ще е неудобно на бебето.
Принципно гледах кошарките от ето този тип - Graco Petite Bassinet . newsm78 Тя става само до около 3 месеца, но моята идея беше да я ползваме само докато се ориентираме и купим нормална дървена кошарка на новото място...

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 10:38 от Tink

# 92
Добро утро момичета Hug
Мамма, благодаря за оформлението на първата страничка Hug
Тинк, мисля си че добре си се ориентирала към тази кошарка, щом ще се местите, това си е удачен вариант, а след това можеш да си купиш дървена, каквато искаш Peace
Маринекс, диванът е страхотен със здраве да си го ползвате и Стинг да ви оставя повечко местенце Laughing

# 93
Добро утро и от мен. Hug Днес съм на 4Д, моля стискайте палчета, че те са доказани. Grinning
Muchinka111, разбира се, че ще те приемем, добре дошла, лека бременност и едно хубаво вързопче март. Praynig Praynig Praynig Praynig
Ако не си доволна от лекарката, сменяй я направо. Аааааааааааа, тези ужасни лекари, какво си мислят? Тук поне в това отношение е много добре. Аз потелефона си поръчвам болничния и после съпругът ми отива да го вземе. С две думи, доктора не ми вижда очите, само първоначално един два пъти, та да знае за какво ги взимам болничните. Време е да започнете някаква инициатива срещу безхаберието на лекарите -печалбари, такива за които вашето здраве е без значение. Пишете по вестници, обърнете се телевизия ако трябва, форуми, черни списъци. Няма да се оправят нещата, ако като в момента и вече 20 години все си мълчим. В крайна сметка да ги направим за децата си. Аз бих започнала с по-наперено поведение пред докторите. Не забравяйте, че вие сте клиентът и имате право, а той е там, за да ви обслужи. Оооооооооооооо, ама как се дразня Sick Не ми се иска да съм агресивна, но е време да вдигнем тези глави. Прегръщам ви и ви пожелавам здраве. Hug Hug Hug Hug

# 94
4elsy, здраво стискам палчета!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed В колко часа си на 4Д-то? Да дойдеш да разкажеш после!!
Междувпрочем много са ти хубави новите лентички и аватара!  Hug

# 95
Здравейте Simple Smile

Wola, Честито семестриално завършване! Представям си колко си доволна   newsm44

Челси, успех днес на 4Д! Да видиш двамата юнаци и да си много доволна. Обзалагам се, че вече имат и големи мускули  Grinning
Само да кажа, че и на мен тук досега не са искали да ми дават болнични във връзка с бременност. Sad Казаха ми, че бременността не била болест, че работата ми не е тежка физическа, и че проблемите ми всъщност не са особено сериозни. Може би си зависи от докторите и от много други неща. Една приятелка в Бг ми разправяше, как са й дали 1 месец болничен за възстановяване от амниоцентеза. На мен тук не ми дадоха нищичко. Отделно, че след амниото професорът ми каза, че няма нужда да правя нищо специално, и че ако искам мога ей сега да отида и да яздя кон  Shocked Е, не яздих кон, обаче излязох вечерта на ресторант, на другия ден обикалях магазините почти цял ден, накрая пътувах 2 часа с влак, и наистина нищо ми нямаше. Но изобщо не смятам, че е правилно да не се почива все пак.

Mucinka111, здравей! Пожелавам ти лека бременност и сладко   ylinfant през март    welcome

Мамма, чудесна Коледна украса, гледам я и се замечтавам...  smile3535

Вчера бях навън 6 часа и тумбака ми малко се поумори, но не много. Ходихме на едно открито Финландско Коледно парти, организирано от Нокиа. Като имам време ще кача снимка или две. Много беше готино, имаше истински еленчета, фалшив сняг, греян glogg и ябълкови сладки. Вече и на мен ми дойде Коледно настроение, днес ще украся у дома.

На всички пожелавам весела неделя Simple Smile

Аз утре съм на консултация при акушерката, стискайте палци, че се притеснявам защо бебето не рита толкова, колкото преди.

# 96
4elsy имашстиснати палчета Peace
 Carmen , стиснати палчета и на тебе за утрешния преглед Peace Hug

# 97
здравеите маминки
добре дошла на новата мама,леко бременеене.и аз съм на мнение да сменяш доктора,аа неможе така да не ти дава Naughty
челси стискам палчета за големите мушмурочета.
честито на лола за завършването,надявам се и мен да ме огрее завършване тази година
тинк тази кошарка е добър вариант според мен щом ще се местите а и много симпатично изглежда Peace
кармен стиснати палчета и за теб мила,не се притесняваи за ритничетата сигурна съм че всичко е наред
антония да уан-и за теб палчета Hug
мамма мнооого хубава украса,страхотна е и като я гледам ми е едно коледноооо,хаиде по бързо да идва коледа,че така ще сме по близо и до финала Grinning
аз отивам да си взема роклята за концерта,тези дни ще съм малко по рядко,но после ще гледате снимчици.
лек и слънчев ден

# 98
Здравейте мили момичета,
Надявам се ще ме приемете във вашата дружинка. Аз съм от София и очаквам момченце на 26-ти март.
Вчера се опиитах да попрочета нещата, които сте си писали досега - ама те наисттина са много, но и много полезни.
Та веднага да се възползвам и да питам нещо - забелязвам, че голяма част от вас вече не работят или смятат вече да преустановяват. Какво е настроението на Вашите доктори по отношение на това да ви дадат болничен? Моята докторка, която скоро попитах за болничен около грипната епидемия (пък и просто исках да си поседя малко вкъщи), ме отряза - обясни ми как не съм болна, пък ако искам - да отида при личния лекар. При тази постановка се чудя какво ще ми каже, ако и поискам да ми даде по-дългосрочно. Понеже имам и други колебания около моята докторка - ако ми кажете, че вие нямате такива проблеми с вашите, сигурно ще се замисля дали да не потърся друг, макар и в този неподходящ момент за промени.   

Благодаря предварително и хубав ден на всички!!!!!!!!
Нямат право да ти откажат болничен за бременност. А по гриповете да ти откажат направо е кощунство нали си от най-застрашената група. Просто нямам думи. Аз в Тина Киркова само си взех картон отивам и те си пишат мацките.

# 99
Момичета, много ви благодаря за приветствията и за бързия отговор на моя въпрос за болничните. Определено ще отида още тази седмица при принципната ми докторка, пък ще решавам в движение какво ще правя.

# 100
  • Враца
Здравейте милички. Ама е хубаво цял ден да си почиваш без съвестта да те гризе че имаш какво да правиш.Вчера от вълнение забравих да похваля първата страничка. А тя ми даде настроението още рано сутринта преди да тръгна за изпита. Така ме усмихна и ми стана едно толкова хубаво.Тази седмица и аз мисля да украся в къщи. Колкото по рано толкова повече коледно. Добре дошла на новата мама, лека и безпроблемна бременност при нас. Наистина няма право мила да ти отказва болничен, ужасни са... #2gunfire Много се радвам на всяка нова мама. Става още по весело при нас. Ения ще стискам палци и ти да изпиташ тази година същите хубави емоции като мен и вярвам че успееш, та нали мартенки са номер едно  Grinning Стискам палци и на мацките с прегледите, аз съм на 4 декември и нямам търпение да идва по скоро. Имам чувството че края на седмицата е ужааааасно далече.Така е като от месец не сме виждали разбойника, за щастие ритка та съм малко по спокойна така.Относно кошарките и леглата и ние сме се спрели на сгъваема защото не разполагаме с много място, пък и като пътуваме при баби и дядовци извън града да си я носим с нас. Ами това за сега че пак се отплеснах.Явно никой няма мнение за количката която съм си харесала, не казвате нищо. Хубава вечер милички.

# 101
Здравейте момичета   Party
Записвам се и отивам да ви чета,че то голямо писане е паднало. Party Мен ме нападнаха гости в петък ,а после си дойде и милото  и не можах да влезна изобщо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 102
Здравейте мамчета!Малко ви изоставих,но вчера с мъжо бяхме в Добрич,а днес чистих и правих коледни картички.Но вече се уморих и ще отивам в банята да се одвежа.
Добре дошла на MUCINKA111 вече се бях притеснила че моето мишле ще е единствения мъж на 26 март Laughing
Стиснати палци на всички,които ще имат нужда утре
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички

# 103
  • California
Добро утро и от нашите ширини  Hug

Тинк, щом се местите толкова, значи този вариант за бебка е най-добър според мен. И ние много мислихме за същото, понеже и ние много се местиме, но в крайна сметка дървеното креватче надделя  Simple Smile

Челси, Кармен, Антония - стиснати палци от мен!  Hug
Mucinka111, добре дошла при нас, лека и весела бременност ти желая   bouquet
Ения, аз съм много любопитна за твоя концерт Simple Smile Чакаме снимки!  Hug

Пък аз сега като си лежах в леглото преди да стана и такъв як ритник усетих, че...  Shocked Доста над пъпа беше и най-силния до момента - явно синчето ни набира сила вече, толкова приятно ми стана!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей, чак сега видях украсата на първа страница! Много е стилна - браво Мамма! Heart Eyes

# 104
Такаааа изчетох ви най-накрая с няколко паузи. Crazy Mr. Green
много хубави неща изчетох и много ме зарадвахте  Hug Hug Hug
Палчета на всички  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed ,който имат нужда  Peace
Добре дошли на новите мами  Hug Hug Hug
Да ви се оплача ,че  ми се възпалиха венците и небцето.Нищо не можех да сложа в устата и бягах до зъболекарката спешно да ме маже. Rolling Eyes А на връщане ме спират полицаите ,защото си бях без колан  Whistling ( досега никога не съм спирана,но все съм си била с   колан) .Та спират ме и идва единя да ми се представи и иска документи те,но като ме видя с този голям корем се ухили  Blush Joy hahaha Joy и най-любезно ме помоли да ида до колата при колегата му.Рекох си айде ще има акт  newsm78 , но най-любезно ми се извини майора погледна ми книжката и ми пожела лек път. Mr. Green Mr. Green Mr. Green като вметна с усмивка, че съм им второто майче, което спират. Hug Та реших ,  да питам как стои въпроса с тези колани , че тук някои беше споменал , че са му написали акт за 50 лв. Закона си е в сила и ми каза спокойно да си карам без колан , ако ми създава дискомфорт.Желая ви лека вечер на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт