МАРТ е време за промяна, мама с нова е премяна (26)

• 23 460
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
аз исках дървено от типа с  шкафчета отстрани ама май няма да се събере щото заедно със шкафа става 1,90 и май или ще е малко дървено или кошарка. Нека мамите с опит да споделят кое е по-удобно Hug

# 76
Eхе, кога успяхте да изпишете толкова, че и нова тема  Hug
Аз да се оплача снощи не съм спала от уше и като отидохме днес на доки той каза че е много възпалено Sad Даде ми антибиотик, каза че не е опасно вече и че този въобще не се освоявал от плачентата и не преминавал към бебчо ама ме е страх Sad Изписаха ми AUGMENTIN някоя от вас пила ли го е. В сайта за лекарствата е в група, която се води безопасни, доктора ми е много начетен и знам, че няма да ми даде нещо, което да е проблемно за мен и бебчо ама си ме е страх. Ама как боли това уше ужас  Rolling Eyes

Иначе за мебели и ние си имаме нова секцийка Simple Smile с милото ще ходим и за други нещица. Много обичам да пазарувам  Joy Joy Joy

Tasty,имай впредвид ,че от този АБ има голяма вероятност да получиш разстройство.Консултирай се с твоя лекар дали можеш да приемаш пробиотици.Аз съм го пила преди две години и не можех да изляза от wc-то CloseCloseано бързо да се оправиш Praynig

# 77
здравейте и от мен. много нови мами и много новости около всички. супер
и аз съм в числото на тези, които обзавеждат. направихме проект за спалня, избрахме мебели, цвят, местоположение. останаха климатик и щори, които да са тип перде. но за това ще мисля другата седмица. в пловдив времето е прекрасно и разходките са цяло удоволствие.
Карамел, става въпрос за новооткрития магазин Джъмбо на колелото на изхода за Пазарджик. аз вече ходих, има интересни неща, но аз съм решила да пазарувам след Нова година и искрено се надявам да има големи намаления.
За кошара - за сега съм се спряла на дървена, за количка- май доста си меня мнението и за сега изчаквам. а и сестра ми е в Англия и се надявам след Коледа, като започнат намаленията да ми избере подходяща и на прилична цена. иначе за догодина ще купуваме макларън от винтидж серията. много са красиви.
поръсвам ви с блестящ и ухаещ бебешки прах и до скоро.
Тинк, мила. сложи ми едни розови гащи.

# 78
Здравейте  Hug
Айде някой да бъде така добър да ме светне къде е бейби мола в Пловдив да поогледам, че след раждането живот и здраве само ще казвам от къде какво трябва да се купи, няма да мога сама.

eniq, мисля че си избързала с документа от университета, защото спомените ми са, че е с давност 1 месец, а документи се подават след раждането на детето и с неговият акт за раждане.

Я да питам момичетата, които са се насочили към сгъваемите кошари, а не дървените, трябва ли да се купува отделно матраче или те си имат нещо?

А, аз съм влезнала в 7-ми месец  Crazy

Карамел,за сгъваемите кошари задължително трябва да си купиш  и матрак.Те си имат само едно ниско ниво.Ние имаме такава ,почти не сме я ползвали .Еди май само си играеше известно време.Но иначе ,ако пътувате често е удобна и практична. Peace

# 79
  • California
Тинк, Звездичка, мерси за мнението ви за количката.  Hug
Какво да ви кажа - с толкова избор човек може да полудее направо  Rolling Eyes Иначе количката си има легнало положение изцяло, а и гледам, че тука все в такива колички ги возят бебоците - не съм виждала такива големи кошове както в Европа да ползват - май им казват зимни, то и няма нужда де. И аз забелязах, че са доста тежки количките - особено тези с големите колела, които ги водят спортни. Една приятелка има такава и хем е триколка, а тежи 40 паунда  Shocked, та тази 'мойта' е само 13 и доста лека ми се видя. В нета де Simple Smile Не съм гледала колички на живо все още.

Приятен уикенд на всички  Hug

# 80
Здравейте мами

Записвам се и отивам да ви чета.

Моите поздравления за първата страница, Страхотна е, незнам кой е майстора, но наистина много ама много ми харесва.

Бравооооооооооооо Grinning Grinning Grinning Grinning

# 81
Мерси за отговорите, момичета (няма да ви изброявам поименно, че мъжа ми чака компютъра)
Гору-долу схванах къде е, ще го открия.Смятам да ходя другата седмица, но не съм решила кой ден.
А и зависи от мъжа ми, че аз вече с това шкембе почти не шофирам.Не ми е удобно, а и съм супер разсеяна напоследък.
По принцип съм си харесала нещата - количката е Чико, а кошарата е от сгъваемите, но ми се иска и да поогледам да не се прекарам нещо и да има по-добри неща Simple Smile

# 82
здравеите и от мен мамита
карамелче да ти кажа не съм се замисляла за това а и не съм предполагала че има срок тъи като нашата секретарка не ми спомена за нещо такова.аз отидох при нея само за въпрос и тя реши направо да ми го даде,но щом го споменаваш ще взема да попитам да не вземе после да стане проблем нещо,благодаря ти Hug

аз днес се разходих навън ама момичета мноооого се изморявам и то бързо незнам вие как сте,ама на мен явно това залежаване ми деиства така,не съм свикнала или по точно съм отвикнала

слънчице не се ядосваи че мъжо липсва и все работи,при нас е същия проблем и още по гадно ми беше като трябваше да стоя постоянно вкъщи а него постоянно го няма.вечер е в дискотеката а през деня се занимава със зарежданя,разни ревизии,сега и още работа им излезе,правят на нашия център разни забавления и тои трябва да е там,абе какво да ти кажа.ще се радвам ако може и едно кафе да изпием с него за 1 час нищо че живеем заедно и колкото и да се опитвам да свикна немога,ми и аз искам малко внимание я.така че те подкрепям и не ни остава друго освен поне тук да се разсеиваме Hug

# 83
Добър вечер.Азминавам само да ви видя какво правите и да сезапиша в новата темичка,че да не ви изтървам.Сега ще отида да ви почета малко поне.Лека вечер  bouquet

# 84
Тинк,
голямо благодаря, че си добавила моята информация.  HugИ още нещо, чудесно Коледно оформление. Направено е с много вкус. Аз обожавам да декорирам, особено за Коледа и го оценявам. А иначе количката е хубава. А какво ще кажете за тази, ние сме си харесали нея.
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=12548220

Wola
, честито семестриално завършване. Браво, отличничка. bouquetНо се пази и по- леко за държавния.

Василия
, ти ми даде страхотна идея за именце на една от бебките ми. Търсех име с В, и ето. Ще се изписва  Visilia тук. Ще видим дали таткото ще го хареса. Ти къде живееш в Калифорния?
Ще имам още 2 Baby Shower, защото работех на 2 места, та другите колеги, и един само за приятелите ми българи.

Успех и на другите, решили да правят ремонт и нови покупки за дома, много е приятно. Ние на всичкото отгоре и нов компютър, ама здраво се охарчихме. Точно преди Коледа. Това ще са ни подаръците, де. Днес отиваме за елха.

# 85
А какво ще кажете за тази, ние сме си харесали нея.
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=12548220

Харесвам я,
аз и такъв модел  бях  разглеждала,
на тази могат да и се сменят кошчетата нали.......или бъркам,
оставам с впечатление,че щатските колички са най-евтини Thinking,
но пък митото е оле ле....,
количката е страхотна,
много ме впечатли снимката с единия кош, а останалото място за пазаруване Laughing

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 23:32 от maimp

# 86
Мопми4ета аз минавам само да ви пожелая лека нощ. Преди малко се прибрахме от поливането на бебето на моя приятелка. Ако зависеше от мъж ми нямаше да се приберем още, ама нали съм в положение и се съобразява сега.
Ения така е права си , ама и  аз като теб опитвам се да се примирявам, но имам нужда от повече внимание. Ама така ще е няма как.
А за леглата дето сте обсъждали, ние сме се спрели на дървено креватче, но понеже мъжо ще го прави ще си нагодим размерите според мястото. Аз съм по-скоро за дървено, щото отдолу и отстрани има шкаф4ета, а ние нямаме място за скрин отделно и се надявам да събера повечето неща в тези шкафчета. Мамите с опит ще кажат кой вариант е по-удобен. Аз лично за себе си съм избрала този.
И така аз ви оставям и ви желая лееееееееееееека нощ.  Hug

# 87
  • California
Wola, честито завършване и от мен!   bouquet

Renata2002 , много ме изненада за името това, което казваш Simple Smile Мислех, че се харесва само на мен.
Всъщност ако чакахме момиченце сигурно щеше да е Василия, но нищо - второто може би Simple Smile
Сега живееме в Camarillo, преместихме се от Санта Барбара преди около 2 месеца. Ако искаш може да си пишеме на лични да не спамиме тука  Peace Количката ти на мен лично ми харесва много!

И ние ходихме сега да зяпаме точно за колички и май ми се поизясни какво точно искам. Наистина тук в щатите бебешките неща като че ли са по-евтини, но според мен и доста по-грозни - лично мнение  Rolling Eyes

# 88
  • София
Добро утро сладурани. Не бях ви чела 3-4 дни и едвам смогнах.
Браво на Мамма за чудесното оформление на първата ни страничка-страхотна е.
Благодаря на Бу, Смин и компания за помоща и ценните съвети, които ни дават. Аз имам огромно желание да кърмя бебето си възможно най-дълго.
Радвам се на всички момичета за чудесните новини и поздравявам с добре дошли новите мартенски мами.  Hug
Относно легълцата, засега съм решила да е дървена кошара на няколко нива, отделно ще купя хубав и удобен твърд матрак за бебчо, люлеещ механизъм не искам, но задължително ще е с повечко шкафчета, за да му държа неговите неща отделно.
За количка още не знам, изборът е огромен, а и още не съм уточнила бюджета за нея.
Утре съм на лекар, да ми стискате палчета, че не сме виждали бебчо цял месец и ще си поискам вече болничен. Стига толкова работа  Stop .
Пожелавам ви прекрасен неделен ден!

# 89
Здравейте мили момичета,
Надявам се ще ме приемете във вашата дружинка. Аз съм от София и очаквам момченце на 26-ти март.
Вчера се опиитах да попрочета нещата, които сте си писали досега - ама те наисттина са много, но и много полезни.
Та веднага да се възползвам и да питам нещо - забелязвам, че голяма част от вас вече не работят или смятат вече да преустановяват. Какво е настроението на Вашите доктори по отношение на това да ви дадат болничен? Моята докторка, която скоро попитах за болничен около грипната епидемия (пък и просто исках да си поседя малко вкъщи), ме отряза - обясни ми как не съм болна, пък ако искам - да отида при личния лекар. При тази постановка се чудя какво ще ми каже, ако и поискам да ми даде по-дългосрочно. Понеже имам и други колебания около моята докторка - ако ми кажете, че вие нямате такива проблеми с вашите, сигурно ще се замисля дали да не потърся друг, макар и в този неподходящ момент за промени.   

Благодаря предварително и хубав ден на всички!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт