МАРТ е време за промяна, мама с нова е премяна (26)

• 23 704
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
ВЕНИ-САСИ, голяма си гъркиня. Но Ти канис корици, кала исе? означава- какво правиш, добре ли си, а не какво правиш как си. кала на гръцки е добре Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не се сърди, само си правя гъргара с теб, знам,че носиш на маитап.  Hug Heart Eyes  bouquet

# 226
  • Враца
 Да бе верно аз чак сега видях какво съм написала.А иначе го знам точно колкото да си изкарам бой.Майка ми е там от 13 години Hug Hug Hug

# 227
И аз подготвям картичките, но така ми се потят ръцете и подуват, че не мога да държа химикалката. Май ще ги правя на компютър, което е много тъпо, ама .....нямам избор.  madnoel
Само да кажа, че много обичам снега, но само за ден два. Тук миналата година имахме 40 см сняг за 2 дни и имаше бедствено положение. Много беше готино, че си бях в отпуска заради операция и моя мил съпруг остана в къщи, че неговите колеги не можаха да стигнат до работа с обикновени коли. Даже на мъжа ми се наложи да спасява с 4x4 приятел закъсал по път. По улиците нямаше жива кола, те даже и с джипове ги е страх, ама ние нали сме печени на сняг. Моя мъж е от Северна България, до Дунав и там става
 -20 и сняг до ушите. Nature Snowman Аз на ски съм късала минискус и кръстни връзки, та малко ме е страх и да ходя, но за ден два става, особено като мога да си го гледам от прозореца седнала до каминката. Hug Hug Hug    

# 228
ВЕНИ–САСИ, справяш се отлично.
мислех да влеза в банята да се освежа, но бебките така ме риткат, че ще си стоя на дивана докато спрат. Как са вашите палавничета днес? baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 229
4elsy мойта пък бебка днес е спокойна...само по едно време сутринта се беше настанила доста нагоре..и чувството беше странно.
Представям си какво ти е с две бебенца...едното рита горе, другото долу...лелеле..лудница  Joy

# 230
Момичета,

излезли са ми резултатите от микробиологията - нищо няма, всичко е наред. И аз съм много учудена, защото имам по-силно течение с леко жълтеникав цвят и почти бях сигурна, че ще открият гъбички  newsm78 , а то - съвсем нищо. Много странно....

# 231
А, аз съм влязла в седми месец  Thinking  

Леле мамчета вече нямам никакво търпение...искам да е февруари  Party

# 232
  • Враца
Дарида радвай се мила,че нищо ти няма,аз от самото начало съм с течение и мислех,че ще го докарам до гъби,но засега слава богу няма.
Моята госпоИца днес е направо невъзможна,това дете ако е такова и като се роди ще остана 20 кила за отрицателно време.Имам чувството,че е взела пикочния ми мехур за батут и се подрусва отгоре да не кажа,че направо си подскача

# 233
леле докато ви изчета Shocked правя само запис че трябва да рабтоя  а ида се похваля записах си час за трета фетална за доц Димитрова и то точно когато ми трябваше  успешен ден
леле  Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 7 нови отговора.
 Shocked Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 234
  • Burgas
И аз съм влязла в 7я месец,сега забелязах  newsm44 айде да ни е честито,да минава по бързо времето,че и аз нямам търпение.

# 235
  • Враца
И аз съм влязла в 7я месец,сега забелязах  newsm44 айде да ни е честито,да минава по бързо времето,че и аз нямам търпение.

Блазе ви искам и аааааааазм,ама ще почакам още малко

# 236
veni_sasi  Hug  Hug  Hug мерси, миличка.

Честито на влезлите в последния триместър мами   bouquet

Челси, моя мишок се е обърнал надолу с главата и раздава яки шутове в ребрата ми - чак ми подскача цялото коремче  Joy Но ми е много мило да го гледам!  preggo
Относно легълцата - понеже бебо ще е при нас първата една година и после ще го командировам с неговата стая, ние ще си купим малко дървено креватче, за да ни е удобно и да се събира в спалнята. Пък после ще му обзавеждаме детската. Тук има много хубави моделчета и аз си харесах вече. Надявам се и ти да попаднеш на нещо, което да си харесаш  Hug

# 237
  • Враца
Аз за креватче съм се спряла на това + скрина(кафявото)
http://www.dizainbaby.com/bg/maxi.php
И най-важното не е много скъпо около 380лв без скрина

# 238
Статията от преди 2 страници беше много хубава и тъкмо това се канех да ви питам - заминавате ли се с някаква физическа активност? Преди време бях писала на една от мамите в този отчетен форум,  която води занимания по Пилатес, но за съжаление часовете й са вечер, което не ми е удобно. Аз отскоро започнах да ходя на йога и преди съм се занимавала, особено когато бях бременна предишния път. За тези от вас които се колебаят мога само да ви насърча и ако имате време за йога, пилатес или каквото и да е разликата е осезаема спрямо липсата на физическо усилие и раздвижване. Видях също така, че се заформя среща на която мисля да дойда, ще се радвам да се запознаем.

# 239
darida и пре мен е така...ритничета в ребрата  Simple Smile

Момичета, я кажете кой какво си е купил до сега...аз нямам нищичко, а и мъжа ми още не иска...иска края на Януари.., а аз вече нямам търпение..толкова ми става миличко като видя детско магазинче...

Общи условия

Активация на акаунт