САМО за фенове на Стивън Кинг! - 3 част

• 47 751
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Stand by Me (1986), според мен е по-добър от новелата и много ми хареса!

# 631
 newsm44 Сдобих се с Кулата 4  newsm44
Ейй,свършиха моите мъки по събирането на отделните части CrazyСега сигурно,щом съм я намерила,ще я има във всяка книжарница ,в която влезя Rolling Eyes

Та благодарности големи- на Вив,която намери линка и ми го прати,обичам те Вив Hug
На Буб,която не чете тази тема,но ми направи връзката,че тоя Продавалник не е в моята специалност Hug
На Конти,която ми я намери книжката от друго място,но така и не получих отговор от тях Hug
И не на последно място- продавачът,който ми продаде чисто нова книга на половината от коричната цена!

Аз го подкарах като при Оскарите JoyЩе ме прощавате,но съм мнооого щастлива!!!!

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 16:48 от Кифличка

# 632
  • София
Ихаааааааааааа!!! Утре да черпиш  Flutter
Шегичка  Laughing

И аз така летях като си намерих 2,3, мисля че те ми бяха последните, но не бях на себе си от радост.

Хайде, като решиш я почваме  Hug

# 633
Ихаааааааааааа!!! Утре да черпиш  Flutter
Шегичка  Laughing

Е,как,съмняваш ли се Heart Eyes

# 634
  • Варна/Лондон
Аз от Продавалника се сдобих с ,,Бягащия човек'' за 3лв. То вярно, че книгата е тъничка, но знаете как някои направо смъкват кожи за книга на Кинг. Всъщнист книгата много ми хареса, но постоянно си представях главния герой като А.Шварценегер, а описанието му естественно не отговаря на филмовия образ... даже не съм гледала филма, просто бях чула/прочела някъде, че филма бил по книгата.
Мен ми ограничиха бюджета за книги Cry и ще почакам за ,,Кулата'', но благородно завиждам на всички които я имат и ще я почват. ,,Дума ки'' си я взех преди месец, но като знам, че няма какво друга да чета след нея/освен да препрочитам/ и не смея да я почна, преди да се сдобия с още някоя... Grinning

# 635
http://www.pe-bg.com/?cid=3&where=author&search_q=%D0%A1 … D0%B3&exact=1

Видно от този линк, "Капан за сънища" вече е на пазара. Още утре съм в Пингвините! Знаех си, че ще я пуснат по-рано...

# 636
  • София
http://www.pe-bg.com/?cid=3&where=author&search_q=%D0%A1 … D0%B3&exact=1

Видно от този линк, "Капан за сънища" вече е на пазара. Още утре съм в Пингвините! Знаех си, че ще я пуснат по-рано...

На сайта на Бард все още си пише, че излиза на пазара от 29.03. Мисля че Пингвините просто са я обявили, че е излязла за да могат да приемат поръчки и през уикенда и когато я получат в понеделник да започнат да изпращат книгата. Още в понеделник я поръчвам от сайта на Бард с 25% отстъпка Wink

# 637
Моята "Капан за сънища" е чисто нова,вчера я огледах,просто няма смисъл да купувам пак.
Когато преиздадат Сърцата обаче - ще си я купя нова,защото моята е на мекица.

Пак пиша липсващите ми книги:
1.Том Гордън
2. Цикълът
3 "Безсъние"- 1 част(склонна съм да купя и двете части,стига да са на разумна цена).
4."Черният дом"

Това са май ThinkingАко има някоя друга ще се редактирам

Кали,няма ли да се похвалиш най- сетне Heart Eyes

Виви,да ти е жива и здрава щерката!!!!!!

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 12:33 от Кифличка

# 638
  • София

Вив, честит рожден ден на порастналото ти момиченце днес!
Да расте слънчева и усмихната като майка си  Hug !

Киф, вчера още щях да се похваля, ама толкова се ядосах в работата, че не ми се пишеше нищо  ooooh! !
Та на въпроса:

Сдобих се с "Цикълът на върколака"  Party !
В моята колекция единственият пропуск е "Сърцата", която ще преиздадат така или иначе и вече приключвам.
Сега остана и да изчета всичко  Crazy !

# 639
Нееее, VSV, "Капан за сънища" е на щандовете в "Пингвините". Тази сутрин, както се зарекох, отидох и си я взех, имаше  две бройки.
Кали, а ти как , и от къде се сдоби с Цикъла?.... Sad Искам и аз....

# 640
  • София
Нееее, VSV, "Капан за сънища" е на щандовете в "Пингвините". Тази сутрин, както се зарекох, отидох и си я взех, имаше  две бройки.

Права си kontesa, и аз днес видяха "Капан за сънища" в книжарницата в Мола до Хемус, но не си я купих, защото ще си я поръчам от сайта на Бард, където освен отстъпката трупам точки. Нали при 300 точки дават безплатна книга по твой избор.

# 641
Хм, как си се сдържал, незнам... но пък ти си имаш кауза, която си заслужава - отстъпка и някоя точка отгоре, струва си още ден - два да поизчакаш. Аз сън не спах снощи, и тази сутрин се юрнах към книжарницата.

# 642
Вивиан, честит рожден ден на дъщеричката ти на патерици! Да е здрава и щастлива !  baloni

Аз пък не искам Цикъла...искам си другите, които нямам и в понеделник с една по-малко -  smile3524... newsm44

# 643
  • София
Трогнахте ме момичета, благодаря ви  Hug Hug Hug Hug Hug
Много сте мили, така ме зарадвахте рано рано    bouquet

И мен ме тресе треска за Капана! Ей сега я поръчвам и аз от Бард.

Сега се замислям, не бяха ли казали от Бард, че ще преиздават Сияние и Сърцата? Или аз бъркам?
Което значи че Капана си е бонус  Thinking Така ли е, или грешката е в моя телевизор  newsm78

# 644
  • София
Не грешиш, Вив! Точно така бяха казали и "Капанът" си беше пълна изненада  Peace !

Аз снощи прочетох "Мисия Лондон" на Алек Попов - хареса ми! Книгата си е истинско огледало на българската народопсихология; кара те да се замислиш над много очевидни истини, пред които, за съжаление, българинът е свикнал да си затваря очите.
Зад хумура прозират доста тъжни неща и уви - истина!
С нетърпение ще очаквам да излезне и филмът; гледах трейлъра - "звучи" обещаващо!

Още не съм решила коя книга да подхвана. Ще пиша пак като зачета нещо  Wink !

Общи условия

Активация на акаунт