САМО за фенове на Стивън Кинг! - 3 част

• 47 987
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • В средата на времето
Аз започнах да чета Кинг на нейната възраст горе долу Simple Smile Любовта ми от пръв прочит стана с  "Тъмната половина"  Laughing

# 286
  • на изток от рая
На някой да му се разменят книги на Кинг?

# 287
На мен ми се разменят - давам старото издание на "Нощна смяна" срещу "Капан за сънища" или "Град Отчаяние"  Rolling Eyes

# 288
  • София

В какъв смисъл, за четене или по принцип, който има нещо излишно за нещо, което търси?

На мен ми се разменят - давам старото издание на "Нощна смяна" срещу "Капан за сънища" или "Град Отчаяние"  Rolling Eyes

И аз предлагам същото, нямам други повтарящи се  Laughing 

# 289
  • на изток от рая
Иии, начии!  Laughing  То и аз тях търся!
Имам:
То
Роузи Мадър
Играта на Джералд
Пътна мрежа
Гняв
Тъмната половина
Понякога те се завръщат
Четири след полунощ-ІІ част
Гробиште за домашни любимци

Не съм чела:
Отчаянието
Отмъстителите
Черният дом
Долорес Клейбърн

Намира ми се  "Джулия" на Строб и "Убежище" на Кунц.
Пробвах им се и на тия автори, ама не би. Кинг си е Кинг.
Краката ми никога не стърчат от леглото и гардеробът винаги е затворен, та чак заключен!   Laughing

# 290
  • София
Вив, как ще ти се разсърдя? Тук нали си споделяме личното мнение за книгите - никой никого не задължава с нещо!
Пък и не се "знаем" в темата от вчера  Wink ! Теб и Нати толкова близки ви чувствам вече, че каквото и да кажете, печелите само уважението ми  Hug !

# 291

Хехехе, много яко ако някой се навие.... Sunglasses

Такааа, аз май сама си пиша в тази тема, но пък да кажа, че снощи гледах "Сърца в Атлантида" (най - накрая). Филмът е по-добър от "Ланголиерите", определено. Но пък ми беше много разочароващо представянето на отрепките...също както с ланголиерите

# 292
  • Sofia
 newsm51 Благодаря ви мили дами,
 страхотна темичка си имате.
 Поздравления!!!

# 293
Кали Hug Hug Hug

Такааа, аз май сама си пиша в тази тема, но пък да кажа, че снощи гледах "Сърца в Атлантида" (най - накрая).
Защо така?Аз например чета всички постове от темата.Радвате ме всички тук Hug
И сега му е времето да напиша,че разказите от "Маймуната",които си най- харесала,на мен най не ми харесаха...Ами така е,хората са различни ,имат различни вкусове....И не пиши така вече Naughty

Имах две повтарящи книги на Кинг - "Сияние" и "Тъмната половина" - и двете подарих по Нова година SunglassesАз попитах един,два пъти на кой му трябват за размяна,не за продажба ,дори и за други книги бях съгласна...е никой не ми отговори тогава.

Извинявай Конти, обаче  Joy

# 294
  • Варна/Лондон
Поизтървах ви, но имах проблем с клавиатурата Simple Smile Да споделя за ,,Маймуната"- отдавна не съм я препрочитала, за разлика от други книги на СК. Някой разкази там доста ме бяха поуплашили Grinning по спомен,,Камионът на чичо Ото"и ,,Маймуната'',,,Баба''(ако не бъркам сборника). Особенно ,,Маймуната". Наскоро пак се присетих за него, докато бяхме с детето на гости и домакинята извади точно такава играчка да се занимава малката Mr. GreenУжасТ...като затрака тая ми ти маймуна, а на мен сърцето ми в петите.Нищо не казах и не взех играчката от детето, но през цялото време ми беше едно...абе психясах,  луда работа. Grinning
От целия сборник май само ,,Прекия път на госпожа Тод(май беше името)'' не ме уплаши, напротив с удоволствие бих си го препрочела пак Simple Smile

# 295
Кали Hug Hug Hug

Такааа, аз май сама си пиша в тази тема, но пък да кажа, че снощи гледах "Сърца в Атлантида" (най - накрая).
Защо така?Аз например чета всички постове от темата.Радвате ме всички тук Hug
И сега му е времето да напиша,че разказите от "Маймуната",които си най- харесала,на мен най не ми харесаха...Ами така е,хората са различни ,имат различни вкусове....И не пиши така вече Naughty

И аз чета всички постове, нали затова се включих в темичката Simple Smile
И именно различните мнения и вкусове са интересни, затова сподели на теб кои са ти харесали...ако желаеш  Wink

Снощи преди съм прочетох разказа "Аз съм вратата", това е третия път в който буквално ми става  Sick от описания на Кинг. Само като си ги представих тези очи по ръцете и бррр..., уф настръхвам.

# 296
  • София
green_point, утре направо носи и "Всичко е съдбовно", моля те  Praynig  Hug !!!
Че май я нямам и нея!

Редактирам се - имам я, сега погледнах!

# 297
Здравейте  Grinning
Моля да ми препоръчате книга за дъщеря ми която обича да чете Фантастика, досега не е чела нищо на  Стивън Кинг
Благодаря предварително  bouquet

Мисля че като за начало е хубаво да се започне с разкази, защото се гълтат лесно, и са разнообразни - а на 15-годишните лесно им омръзват нещата  Laughing "Сейлъмс Лот" е доста интригуващо приключенско четиво, без скучни моменти и без особено шокиращи описания. "Кери" също би било интересно за тази възраст.

# 298
но със сигурност го познавам по-добре от теб

Ясно, имаш кристална топка или гледаш на боб  Whistling

Ясно е също и че не си гледал един един стар сериал, "Зоната на здрача" се казва. Ще те оставя да гадаеш защо го споменах. Пробвай първо с логика (щот' с такава се хвалиш). Ако не стане, продължавай да ме четеш, може да пусна жокер  Wink

# 299
green_point ,е,тези ги имам  Crossing Arms,викам си нещо като за мен няма ли да предложиш Crazy Например "Безсъние"1 част или 'Черният дом" или  newsm78 какво още нямах newsm78:35:

Алия ,имам много любими разкази от Кинг ,на 1 и 2 стр съм ги написала и съм ги коментирала.От  "Маймуната " като че ли не можа никой разказ да ме грабне .А  "Начин на оцеляване " ако беше едно от първите неща на Кинг,които бях прочела,сигурно после нямаше да подхвана никоя негова книга  WhistlingЕй,още не мога да го преживея тоя разказ Blush

Няма ли желаещ да си коментираме "Сблъсък", е още съм на 1-та книга ,но все пак ,някой чел ли я е?

Общи условия

Активация на акаунт