СЕПТЕМВРИ, тема 5

• 17 892
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Ох много съм се затъжила Hug,тъкмо се наканих да пиша и моята мишка се събуди #Cussing out
Не съм чела от третата тема,ама ако трябва няма да спя и ще я изчета!Ще пиша по-късно,че Ивайла зяпа в монитора!!

# 466
Mr. Green Нема пиша докат не се върнем  на темата кой в какъв цвят ака и кой има повече зъби  smile3534 Тая тема с храната във всички отчетни докарва майките до война Crazy
То и това не е гаранция за мир защото веднага някой може да каже, че то акито е зелено защото някой много рано/късно е захранил  Mr. Green
Права си, сватя Joy smile3532
Да не ме нападнете сега! newsm47Ние се разходихме с Петко и банкомата ме очарова!Подаръци ще има/за всички от сърце/!Айде отивам да ви чета/сигурно за захранването/... hahaha
Ако си дръпнала всичко от банкомата, може и да те нападнеме Mr. Green

# 467
  • Габрово
В предната отчетна все бяхме последни...
Пламен последен се обърна, последен се научи да си държи главата, последен седна, последен се изправи, последен проходи ... Е да не е бил съвсем последен, ама все на опашката горкия! Хората се хвалят, показват клипчета, снимки, а мойто горкото дреме и нищо не прави...
Колкото и да ви дотягам ще продължавам да досаждам с нашия зъб!  bowuu

И аз така бях с Алекс и ей го сега вече е почти на 2 години и бръщолеви на патагонски- имам чувство, че никога няма да чуя българска реч от нея Mr. Green Нейните набори стихотворения рецитиеат вече дет се вика Mr. Green

Рая  май по-бързо напредва. Като я сложа по корем и си изправя много главичката, но още не се преобръща, а според педи било време  Rolling Eyes
Вече посяга като види нещо шарено и даже преди малко хапвах едно кремче докато я държа и тя явно искаше да хване кутийката, ама с тия некординирани движения така го изджаска, че хвръкна на земята и чак се стреснах  Grinning

# 468
Цитат
Дръжте се сериозно
Ако наистина всеки се дърпа като ощипана госпожица от всяко мнение, което го критикува, ще е твърде жалко за големи хора.
Даже и да е критика - чудо голямо. Да не е детска градина това? Критиката също изразява мнение - а щом си имате ваше различно, чудесно, дръжте на него, една критика няма да ви спъне, яПо-добре аргументиран спор, отколкото лицемерно съгласие, мисля аз

smile3501

wish  Толкова се развалнувах от зъбчето ви че снощи ходих да му бъркам в устата на дитето. doh doh dohМайка като ме видя  #Shocked #Shocked #Shocked
Не съм била нормално за дето му бъркам в устата smile3502

# 469
  • София
Имам въпрос: Къде мога да дупча ушите на Ана Мария за обици? Знам, че това става в козметичен салон, но някоя от вас да го е направила вече? Или да знае такъв салон, където всичко да е чисто и стерилно? Благодаря  Hug

# 470
  • Испания и Стара Загора
Цели 6 страници сте изписали за захранването.Надявам се скоро никой да не повдигне отново тази тема. Rolling Eyes
Аз съм готова с подаръците.Тъкмо ги опаковам и утре може да ги пратя,че в понеделникк и вторник са почивни дни. Peace
За анкетата-гласувах  от 4м. Peace
pocahontas80 ние ще ги дупчим другата седмица.Тук го правят в аптеките. Peace

# 471
  • sofia
Идвам с мир! PeaceКриската,адашке,дай тук рецепта за тез прословути меденки!И аз мисля тази година да правя-нали съм си вкъщи!Покахонтас,ти верно ли ще и дупчиш ушичките?!А тату? smile3503

# 472
  • sofia
Айде,бе Гаци,къде се дяна?Липсваше ни!Нещо фенките на Лески много се умълчаха!Майтапя се/Находище/!

# 473
  • София
Леле колко сте изписали от сутринта, май времето навсякъде е било кофти днес Confused Аз все пак натоварих дребосъка в количката и обиколихме парка за 2 часа.
Преди малко ми се обадиха от работата - на 18-ти ще има коледно парти на фирмата.  newsm44 Казах че ще ходя и сега остава само да намеря кой да гледа Никола за няколко часа. Като знам мъж ми как ще го остави да си стои насран, се чудя дали да не се разбера с майка ми newsm78 Ама така ми се излиза да сменя малко компанията и обстановката! Ако можеше да пална и някоя цигарка + някоя чашка алкохол, щеше да е супер, но да не ставам нахална Whistling

# 474
Хе,хе егати бойното поле!Не съм ви чела цял ден и едва сега успях.Очаквах скоро да се разрази подобен спор,нормално е за всяка една отчетна.Аз също не желая да се заяждам с никого,но ми направи впечатления как Дундито озни ден сподели,че се е ровила в други отчетни септемврийски форуми и там мамите вече захранвали със сокове и пюрета.На коментара на Ладида  по този повод веднага й отговори,че не  е паднала от Марс и знае,че нашите деца са малки все още за захранване.На следващия ден се похвали,че вече е дала сок на малката.Та за това и казах,че е доста смела,като това не беше послание.Не съм искала да се засяга от думите ми,не съм целяла да я обиждам Hug Всеки сам си решава.Аз лично смятам да се водя по детето си,когато е готово-тогава.Има си признаци,ще следя за тях Peace

# 475
Ай, няма да пиша аз повече, щот явно жлъчните коментари са от мене .да не ви развалям темата
ти си ми адашка, не са от тебе! Wink

# 476
 ААААйдиии моля моляяяя, на селУ викат Ни сЪ карЪйтИее, бийти съ  Mr. Green Mr. Green  Joy
 Joy Joy За да се разсеяме предлагам да си поговорим на тема ''Какво би ме накарало да напусна България'' с обоснован отговор  smile3534 Пряко ме интересува и ми е интересно.  Hug Нека  smile3523 newsm78 newsm78 да започне сега   bouquet newsm10 newsm10 Joy

# 477
И аз мисля да пробия ушичките на Дария обаче ми се струва че още е много малка към 5 месеца може би(тук в Добрич ще ги пробия при доктора ни)иначе, в салони за красота ги пробиват.

# 478
първа да кажа: ако днес сутринта гледахте Здравей, България, темата "моята история", те това може да ме накара да напусна страната  Peace
Ама тва не се ли води в графа спам??/  Crazy
За място за пробиване на ушичките не мога да помогна Sad Може би някоя мед сестра? Или салон за татуировки...

# 479
Бу знаеш ли къде се сигнализира ако си свидетел на системен тормоз над малко дете, по 3-4 пъти на ден го чуваме как се дере от плач и майка му се кара по няколко часа на ден? И мислиш ли въобще че ще бъдат взети мерки, защото аз се съмнявам. Ако някой друг може да помогне по темата, нека се включи. ПРяко ме засяга защото откак живея в сегашната ми квартира чувам този тормоз и ми е много болно защото и аз съм била жертва на такъв като малка. Сега сменяме квартирата и мога да и разкажа играта на съседката стига да знам как.

Общи условия

Активация на акаунт