СЕПТЕМВРИ, тема 5

• 17 892
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
BebEshOnDeL   обърни се към Агенция за закрила на детето-те би трявало да дойдат на място да проверят случая. Но в повечето случай идват и казват "какво става", майката казва "това не е вярно" питат детето-него го е страх и така...
Аз уча такова нещо и някои ден мога да го работя , но едва ли ...за 300 лв -мерси.. #Cussing out

# 481
По повода на спама на Находката,

Ако мъжо си намери работа в европейската комисия някой слънчев ден, по точно някоя високосна година през следващия век, съм първа пушка в Брюксел. Мнооого ми харесва този град и си имаме добри приятелчета там и като им знам цените колко са по-ниски от нашите  #2gunfire и как всяка държава ти е на един х.. разстояние.

Иначе честно не бих заминала, всичко си ми е тука и семейство и приятели и жилище и .... ама мам.. му много ми се ходи там. Всеки път като отидем и си казваме баси колко е подредено и уредено, чак скучно, а и цените на полетите са ниски и може да си се прибираш и идваш когато искаш, е не съвсем де, но почти.

# 482
  • София; Дружбето
Бу знаеш ли къде се сигнализира ако си свидетел на системен тормоз над малко дете, по 3-4 пъти на ден го чуваме как се дере от плач и майка му се кара по няколко часа на ден? И мислиш ли въобще че ще бъдат взети мерки, защото аз се съмнявам. Ако някой друг може да помогне по темата, нека се включи. ПРяко ме засяга защото откак живея в сегашната ми квартира чувам този тормоз и ми е много болно защото и аз съм била жертва на такъв като малка. Сега сменяме квартирата и мога да и разкажа играта на съседката стига да знам как.
Дa не си ми ми комшийка newsm43 newsm03 Иначе сериозно в закрила на детето, но надали ще си мръднат пръста. В България системата не работи, само се води, че има такъв орган

Не бих за минала по никакви причини. Обичам си родината, колкото и негостоприемна да е и съм от поддържниците на идеята, че трябва да се борим тук

# 483
Бебешондел

към Главна дирекция "Контрол по правата на детето":
Отдел Варна
адрес: 9000 гр. Варна, бул."Цар Освободител" № 76 Г, стая 515
тел./факс: (052)64-24-25
 http://www.sacp.government.bg/index_bg.htm
тук също

# 484
  • До хладилника, който обичам
BebEshOnDeL, ДЪРЖАВНА АГEНЦИЯ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО: http://www.crc.sacp.government.bg/

Няма кой друг, май.

# 485

Не бих за минала по никакви причини. Обичам си родината, колкото и негостоприемна да е и съм от поддържниците на идеята, че трябва да се борим тук
И аз така!Не мога без близките си,без приятелите си.Носталгията ще ме убие.

# 486
  • София
Благодаря ви за отговорите, ще питам и познати, кой къде ходи на козметик, дали се предлага такава услуга, чисто ли е и така...Може и педито, ама при нея ще ходим около празниците и ми се вижда късничко...В Румъния дупчат в родилния дом ако искаш, много удобно...пък и бебето малко, нищо няма да помни. Вече имаме обици за нея  Peace Всъщност са моите, откогато бях бебенце, чистени и дезинфекцирани, разбира се  Peace Едвам чакам да й ги сложим  Crazy
Все още се чудя за Ана Мария дали й излиза зъбче или не, яде си юмруците, бибата вече не я иска, ръцете са й по-вкусни, гризи бибероните от шишетата и играчките, има страшно много лиги /вече пера всеки ден заради лигавниците й  Crazy /, а като се опитах да пипна венеца такъв рев се започна  ooooh! очевидно я боли там  newsm78 И белите точици са си там  newsm78 А днес срещнах педито (тя живее много наблизо) ама забравих да я питам  ooooh!
Иначе другата сряда сме на офталмолог / благодаря на Атракция за контактите   bouquet /ще видим дали има проблем с окото или само си въобразявам  Rolling Eyes

# 487
  • София; Дружбето
Сигурно някои от вас са ги чели, но аз умрях от смях, затова ви пействам

Надписи на опаковки
На сешоар: “Не ползвайте докато спите.” (баси, това ми е единственото останало време да си суша косата)

На пакетче чипс: “Спечелете много награди. Покупка не е необходима. Повече информация в пакета.” (специална оферта )

На луксозен сапун: “Упътване: Използвайте като обикновен сапун” (дано да не ви е първия сапун)

На кутия със замразена храна: “Указания за употреба: Размразете.” (ммммммммм, хитро)

На пакетиран десерт (напечатано на дъното): “Не обръщайте” (късно, късно)

На полуготов пудинг: “Продуктът ще бъде горещ след загряването” (не думай)

На ютия: “Не гладете дрехите върху тялото” (въпреки, че спестява време)

На детски сироп против кашлица: “Не карайте кола и не работете с машини след използването на лекарството” (мдаа, ще можем жестоко да снижим броя на строителните инциденти, ако разкараме тия 5 годишни пишлемета от багерите)

На хапчета за сън: “Внимание: Може да предизвика състояние на сънливост” (НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ)

На опаковки с коледни светлини: “За употреба само в помещения и извън тях” (а къде не може?)

На кухненски робот: “Да не се ползва за другата цел” (тука вече неам думи)

На пакет с ядки: “Внимание: съдържа ядки” (ще го има и в новините)

На детски костюм Супермен: “Носенето на този костюм не ви позволява да летите.” (върнете ни парите)

На моторна резачка: “Не се опитвайте да спрете резачката с ръце или гениталии” (значи е имало опити)

Рекалама на Оптика: Ако не може да прочетете какво пише тук, значи сте попаднали на правилното място.

Надписа на отрова за мишки: Отровата действа бавно и продължително, мишките умират от вътрешни кръвозиливи, без да се мъчат.

# 488
  • Испания и Стара Загора
И аз да кажа-от 5,5г съм в Испания и за мен по-хубаво от България няма.Искам да се върна там,но мъжа ми не ще и за да не се делим,аз правя жертви.В чужбина не е по-добре от България.Винаги ще си останеш чужденец,ако ще и 50г да живееш в дадена държава.Сега съм твърдо решена децата да учат в България.Така,че ще издържа още 2г,докато дойде време Алекс да е в първи клас. Peace

# 489
Чифлигарова, очаквай пакетче тия дни!
По принцип имигрант не искам да съм, имала съм някакви възможности за имиграцуя, но наистина има мн неща в България, от които ме е срам. Разбира се, че приятели, семейство са все тук и навън ще си винаги "имигрантът"... Трудно е да си навън!

# 490
Анита, и ние сме така  Peace Бате не ще да чуе за България, но взе да се замисля благодарение на моите психологични умения  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Сега навивам макарите за пролетта.
 Тук животът е много уреден, но голяма ми е скука и безинтересно, не знам що, явно нещо ми има... newsm78

# 491
  • sofia
 newsm62Цвета,много са добри! hahahaКоето ме подсеща за случка с моя шеметна приятелка.Влизаме в магазин да си купува сешоар и се почва едно гледане,избиране,еле най накрая се спря на един,единия от двамата продавачи предложи да го изпробва,разбръмча се тоя ми ти сешоар,а тя вика:"Аха,също като вибратора ми бръмчи!" EmbarassedИсках да потъна в земята от срам.. Joy

# 492
  • sofia
Тази същата вика за всяка вибрираща вещ,че става и за още нещо-примерно електр.четка-за зъби и още нещо, hahahaсъщото се отнася и за миксерчето за фрапе...милото

# 493
  • София
Надписи на опаковки
Joy  Joy  Joy
А за имената, ние й викаме 'пруни' - от пруна (На румънски - слива)  Blush

# 494
Цвета, умори ме от смях  Joy
Бебешондел, щом те притеснява е кофти, обади се да направиш твоето пък те вече какво ще сторят оттам насетне ...А за другото - не се притеснявай    Peace
Валката, не ти е намаляла кърмата, при вас се забелязва съвсем очаквания спад в наддаването на тази възраст  Peace. Ако искаш пухкави гривнички, ела при нашите  Laughing Hug
Кришкамишка, накефи ме твоята приятелка  Sunglasses
Аз пък днес без да разбера съм грабнала от магазина кенеф папир, както му викат някои  Mr. Green с вицове на него  hahaha . Да ги чета ли сега, що ли, то време няма  Crazy
А някой друг не казва ли просто чишка като мен  Embarassed newsm78

Общи условия

Активация на акаунт