СЕПТЕМВРИ, тема 5

• 17 892
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания и Стара Загора
Добро утро на всички,
bamba мерси за кафето Hug
Искам да ви почерпя,че днес аз и сестра ми имаме РД. Wink

И искам да честитя и РД на raver_ivi.Честит Рожден Ден,мила! Hug
Желая ти от сърце: любов, добри приятели,
пари и още много, много рождени дни!

gorbi моя цикъл беше доста обилен.Първите три дни не съм излизала от нас,защото за 20 минути пълних една нощна ДП.Беше ужас.Но и с Алекс бях така. Tired

# 511
bamba Мерси за кафенцето мила.Снощи и ние се наспахме,дребните ги изкъпах към 8;30 и после в 5 сутринта се събудиха да хапват.Вчера идва една жена да им бае бяха много урчасани, успокоиха се вече милите.
Викат ме,народа вече гладен Misc Baby Bottle

# 512
gorbi На мене ми дойде на 13.11 и ми вървеше 8 дни,това никога не е било.По принцип е 4 най-много 5 дни,взех си направление за гинеколог,но още не мога да се наканя да я посетя.

# 513
gorbi,на мен ми дойде миналия месец само за 1 ден newsm78 Shocked ,иначе ми е 7,така и не разбрах кво беше това чудо,а този месец не ми е дошло Crazy

# 514
Добро утро мацки Simple Smile

Аз чакам моята госпожица да се събуди и използвам момента да драсна някой ред.

МамаТ, на моя приятелка детето й е хиперактивно и почти не спи. И тя е луднала вече от безсъние и нерви. Пробвала е чайчета на Хип и Милупа за успокоение, ама при нейното дете нямало много файда.
В момента ползва хомеопатично лекарство Дормикинд и е много доволна. Детето й е сравнително по- спокойно и поне вечер спи цяла нощ.
Ако сестра ти прецени за удачно,  нека заведе детето на хомеопат и той да си каже мнението. Аз лично съм привърженичка на хомеопатията. Мога да препоръчам един много добър класически хомеопат в София. Ако искаш ще ти дам координати на лични.

Бамба,
мерси за кафенцето Simple Smile

Равер иви, честит рожден ден- много щастие, любов, хармония и благополучие  Hug

Анита, честит рожден ден и на сестра ти. Да ти е жива и здрава и много късмет.

# 515
ДобрЮтрУ мацки...
anita29, raver_ivi, честит ви рожден ден - да сте много здрави и да ви слуша домочадието, пък вие си пожелайте разни Убавини - дано се сбъднат.    newsm59 nbirthday newsm67

Та, вчера бяхме на ортопед. Слава Богу, всичко с Неви е наред. Даже доки каза, че може вече да я слагаме да стъпва леко на крачета и да скача внимателно.

Gorska_Kitka, е те туй гледай да не го правиш, веднага обяснявам - нормално започва вкостяване след 6-я месец, а сега костната структура е все още мека и хрущялна и тъй като никой не е сигурен колко "леко" стъпва и отскача бебето е по - добре да изчакаш. Съветвам те от легнало положение когато детенце рита да си поставяш ръцете на крачетата с лек натист - да рита теб. Така се получава усет за пространство и движение, но не се товари костната структура. Надявам се да съм обяснила разбираемо....

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 10:38 от shammi

# 516
Добро утро! Hug
Снощи едва успях да ви изчета smile3529. Нали бях на гости и цял ден не бях влизала, а вие сте писали, писали, писали. Валери добре си поспа на двора на хладничко. Но той заспива после (ако няма колики) много рано. Към 7-8ч. И после се почва 1, 3-4, 5-6 и вече е наспан. Едва го издебвам за къпане, почнах рано, рано да го къпя. В резултат се чувствам много недоспала. Всяка сутрин се мъча да го прикоткам за още едно спане в леглото, ама нъцки, сега ми спи на цицата, ама аз няма за кога да спа! Tired
За косата - аз съм д къдрава коса, а съм си се родила с коса. Много бавно е растяла обаче, то и сега. Бате е бил с гола тиква, както е казвал брат му и ако я остави да поотрасне се начупва newsm78. Валери се роди с коса. Ще видим как е!
А за захранването - много се чудих, но като мислих и стигнах до извода, че ако почна сега трябва да е с купешки неща, а напролет ще разчитам на продукция от село. И така реших дилемата. Въпросът ми е как да кажа на педи, че настоява да почваме, а не искам да си разваляме отношенията Thinking
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИТА И raver_ivi! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГООО ОБИЧАНИ!

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 09:09 от maya_4ekelova

# 517
Анита честит рожден ден на сестра ти да е жива и здрава...А пък на мен момичета изобщо не ми е идвало от както съм родила дали, може би заради това че кърмя newsm78

# 518
  • sofia
Добрютро!Гадно временце!Обаче мисля днес да предприема едно пътешествие до Кауфланд,че има добра промоцийка на Памперс.Пък и нали все някъде трябва да трамбовам...Соник,ако ти се сменя посоката на разходки,драсни!Някой да е измислил подарък за мъжо...Да споделя нещо,което ме тревожи-гурелчетата на бебо не минават...свършихме курса с Тобрекс,но няма осезателен ефект...тези слъзни каналчета,по какво съдите,че може да са запушени? Heart Eyes

# 519
  • Пазарджик
 wish, Бу благодаря за отговорите, ще ги помислим и ние тези домашни каши  Hug!

# 520
  • София
Добро утро и от мен Hug
Анитка, raver ivi честит ви рожден ден bouquet Да сте живи, здрави и много обичани!
Тази нощ Никола ме изненада неприятно в 4 часа, събуди се ама гладен ли беше, глезотия ли беше не разбрах Tired Дадох му да суче, но според мен повече спа, отколкото яде, изчаках го 30 мин. и го метнах обратно в кревата. Дано да е някакво изключение, че как не ми се връща към нощните хранения ooooh!
Днес голям мрак навън, дано към обед се пооправи, че да излезем за един час.

# 521
  • sofia
 newsm51Анита,Рейвър Иви,Ч.Р.Д.!Бъдете много здрави,щастливи и прекрасни мами! smile3525

# 522
  • София
Добрютро!Гадно временце!Обаче мисля днес да предприема едно пътешествие до Кауфланд,че има добра промоцийка на Памперс.Пък и нали все някъде трябва да трамбовам...Соник,ако ти се сменя посоката на разходки,драсни!Някой да е измислил подарък за мъжо...Да споделя нещо,което ме тревожи-гурелчетата на бебо не минават...свършихме курса с Тобрекс,но няма осезателен ефект...тези слъзни каналчета,по какво съдите,че може да са запушени? Heart Eyes
И при Никола Тобрекс-а не помогна. А за каналчетата - щом има много секрет в окото, може да е запушено каналчето. Ако е отпушено май секретът си слиза към носа и гърлото, поне аз така си го представям. Прави се едно масажче за отпушване, ама трябва да се покаже, не мога да го обясня Crazy Къде наблизо има Кауфланд, че и аз днес съм се засилила за памперси, ама мислех до Билла да ходя, че и там има промоция?

# 523
записче само и отивам да ви чета че сте писааалиии
честит рожден ден Анита да си жива и здрава и ти и сестра ти много радост късмет и мн щастие

# 524
Добро утро!
Първо, като заплес, да честитя на рожденичките! Момичета, да сте живи и здрави и мноооого обичани! Да се радвате на живота и той да ви носи само радости!  Hug
Второ, за подарък на мъжа ми мился да ида до базара, дето е до Университета, че там ще има БГ занаяти и подобни продукти. Смятам ръчно изработен нож да купя на моя, че той много обича такива ножчета.
Мерси за инфоро за Кауфланд и промоцията - и аз ще проверя за какво става въпрос днес следобяд, наистина трябва да се "трамбова" някъде Wink Аз ходя в Кауфланд Младост, мн ни е близо. Ако някой от Дианабад/Мусагеница/Студ град и има нужда от транспорт - да свирка, ще идем заедно  Peace аз съм с кола!
За ортопеда: нашият ни каза да не слагаме Елица нито седнала, нито права все още. Каза към 6-я месец, но не е твърдо - детето да следя каза. Иначе пак сме при него след 6 месеца, той написа експертиза (че всичко е наред де) и трябва да я дам на педи на следващата консултация. Ама... Ина я сложих в проходилката на 5 месеца ненавършени, сестра ми и тя сложи Никол преди месец, като беше на 6 навършени месеца... Детето си показва.  Peace
Айде до после  Hug
еее 3 нови отговора  Crazy
Редакция: кри6ками6ка, с каката имахме такъв проблем доста дълго. Тогава не ми казаха за масажи, но с Еличка ми казаха и мина бързо. С Ина си сълзяхме дъъълго време  и по много Rolling Eyes И като не минаваше, педи ми каза да взема секретче и да й занеса. Аз взех и до следобяда, докато ида да й го занеса, оченцето си беше чистичко Simple Smile И никога не се появи. За съжаление не съм си записала какви капки и мазила сме слагали... Имаше и от двете!

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 09:24 от MammaT

Общи условия

Активация на акаунт