СЕПТЕМВРИ, тема 5

• 17 892
  • 730
  •   2
Отговори
# 645
  • Бургас
vesita007, ама той много пораснал бе! Браво, браво! Да е жив и здрав, сладкиша!  Hug Heart Eyes

# 646
наща пък девойка ще да е около 5 кг  newsm78
браво на мъжете!

# 647
Браво на Весита добре го гледаш тоз младеж   bouquet

По повод олиото на бюбхен след баня "омазваме" цялото тяло + главата, дали заради това, но крусти не е имал, така правих и на баткото тогава логиката ми беше тялото расте и го мажем, трябва и главата нали и тя расте, "желязна логика"  Joy, но поне ме е отървало от крустите навремето и сега.

# 648
vesita007, ама той много пораснал бе! Браво, браво! Да е жив и здрав, сладкиша!  Hug Heart Eyes
Hug Мерси, мила - и вие да сте живи и здрави Heart Eyes
Браво на Весита добре го гледаш тоз младеж   bouquet

Е, дано след време, когато одъртея и той да ме гледа добре Mr. Green

# 649
  • Габрово
LaDiDa , направо съм озадачена и не мога да разбера защо подминаваш постовете ми, когато конкретно се обръшам към теб с въпрос или друго? Това не е за първи път, ама все си мислех, че излишно параноясвам. Ясно ми е, че не мога да съм симпатична на всеки, ама такава явна антипатия не бях срещала Rolling Eyes
И тази тема стана като другите отчетни -тва много жени на едно място не си е работа...

# 650
http://petuniq87.snimka.bg/baby/sem-chernaevi.449714.16244050 ето малко снимчици и от нас качих няколко нови днес Дария напълно си вдигна главата newsm44 newsm68

# 651
  • Бургас
valkata78,  Shocked
Много съжалявам! Наистина не знам защо си останала с такива впечатления. Извинявам се!  Hug
Явно мозъка ми е атрофирал с това стоене у нас! Няма такова нещо, я се стегни, плийз!  Hug

Формата за коледни сладки я купих от Румънската Икеа!
Веднага ще потърся линк!

Пфууу, разтърси ме, майка му стара с тоз пост! Ся ще подскачам и ще си водя записки като ти видя ника!  Joy hahaha Heart Eyes Hug

И тази тема стана като другите отчетни -тва много жени на едно място не си е работа...
за туй съм на 100% съгласна!

# 652
Ето една прясна снимка от моето мече Mr. Green

# 653
Ето една прясна снимка от моето мече Mr. Green

Пу-пу- на леля мечето  love001

# 654
Веси дали мога да слагам Алекс вече така като Аси ....? Мен като че ли ме е страх да е така полулегнала- тя не може да се закрепи още. hahaha Клати се като пияница  на Нова година smile3532

# 655
  • Габрово
Ми и аз нещо изтрещявам и като си внуша, че някой ме игнорира и не съм му симпатична и много страдам - хем е тъпо при условие, че това са само виртуални контакти, ама такава съм си чувствителна параноичка Joy

То щом е от румънската икеа не ме грее, понеже хал хабер си нямам как се пазарува от там, ама ще търся тук в метрото или в магазините домашни потреби ако някъде има Grinning

Весита, малкото ти мече е страхотен бонбон Heart Eyes

# 656
  • Бургас
valkata78 ,  Hug

http://www.ikea.com/gb/en/search/?query=DR%C3%96MMAR

vesita007 , ух, ще го изям! Страхотен пухчо сладък!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, цял ден съм на компа! Направо ме хваща срам. Ставам вече, че мъжа ми ако ме свари така ще се ядоса доста!  Embarassed

Хубава вечер. Ние ще излизаме да полеем едно бебе-красавица. Та и да пооправя малко тук, че майка ми и баща ми ще дойдат у нас да гледат дребосъците.  Peace

Хубава вечер ви пожелавам!  Hug

# 657
  • До хладилника, който обичам
То щом е от румънската ибеа не ме грее, понеже хал хабер си нямам как се пазарува от там, ама ще търся тук в метрото или в магазините домашни потреби ако някъде има Grinning
Догодина и тук ще има Икеа Simple Smile аз нея чакам.

# 658
Мерси за комплиментите, момичета - много си ви обичам всички Hug

То щом е от румънската ибеа не ме грее, понеже хал хабер си нямам как се пазарува от там, ама ще търся тук в метрото или в магазините домашни потреби ако някъде има Grinning
Да, и аз четох някъде, с нетърпение чакам smile3508

# 659
  • София
Така ли? Най-после да доживеем и ние newsm44
ЛаДиДа, пингвинчетата изглеждат страхотно, мисля да ги пробвам още тази неделя, така и така ще събираме гости за именния ден на детето Flutter Та по този повод ще споделите ли как правите рибата за Никулден? Ние ще правим щука, още не сме решили дали да е панирана или на плоча. Само се чудя каква гарнитура да добавя newsm12

Общи условия

Активация на акаунт