Любители на котки - тема 33

• 34 358
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Аз също им наливам от чешмата  Flutter Предполагам ,че не им пречи. Джес понякога пие директно от чешмата,може да я снимам  Peace
Ох аз толкова снимки имам да качвам,че съм за бой,но от тази ферма.... не ми остава време  Whistling

# 616
gerche, той не е разбойник, той направо си е терорист Simple Smile, но понякога мърка и гледа с любов и естествено всичко му се прощава Rolling Eyes. Като днес например разпердушинил е всички гирлянди и ще трябва да купувам нови, обаче физиономията една невинна като на котето на банши hahaha.

# 617
Така..малко снимков материал от мен. Първо намерих няколко бебешки(детски ) снимки на Съни:

После ви го показвам как упорито се опитва да спи в мен, въпреки че е станал такъв дългуран, че главата и дупето му висят:

След това безумните ми опити да ги украся, като ходещи коледни дръвчета. Ми не съм познала  hahaha единия тръшна гирляндата на земята като досаден червей, другия я разходи бежешком из апартамента и спря да й обръща внимание. Дори се "изкъпа " с нея на врата  Joy

И да не забравя разбира се да черпя за рождения ден на дъщеря ни-става на 23

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 16:45 от elica676

# 618
elica676,да е жива и здрава дъщеря ти и само радост да ти носи!Съни като малък прилича на Бекс.

# 619
  • Варна
elica676,
честита рожденичка, да ти е жива и здрава  bouquet

# 620
Лу пие вода от купичка, която наливам от чешмата. Но нали си е малко луд - виждала съм го да пие от кофата с мръсната вода и препарат, докато мия пода  ooooh!
YaIliMa, много се радвам, че Мацо започва да свиква.
Елица, да ви жива и здрава щерката!

# 621
Елица честита ти рожденничка!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 622
Елица, да ти е жива и зрава дъщерята и само успехи по пътя си да среща. Виждам, не си имала голям успех с живата украса, пренебрегнали са те. Гледат с такава досада гирляндите, все едно по цял ден гир;янди ядат. Мацо ще свикне, бях сигурна.

# 623
  • София
Elica, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
 bdbaloni
Да ти е жива и здрава щерката!
Щастие и късмет!

Мммм... мнооого вкусна торта си ни приготвила!
Почвам я веднага! Party

# 624
  • София
Елица, честит рожден ден на дъщеря ти, да расте здрава и добричка, да ви радва и да е късметлийка  Hug, страхотна торта, де да не беше виртуална  Laughing, тези дни хич нямам време, но като имам ще пиша повече  Flutter

# 625
Здравейте котколюбки!
Едно поздравче от мен? (откраднах линка от друга тема, ама е много сладко  Embarassed)http://store2.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf

# 626
ЗОРО
ДЖЕСИ
Елхата преди да я прибера. Не изглежда много добре на тази снимка,но др.път по добра  Whistling

# 627
Много добри пазачи на елхата си имаш.

# 628
  • Някъде там
Здравейте момичета,
много работа напоследък и не остава много време за четене,сега се връщам да ви изчета,
след това ще ви покажа и новите снимки на Томас.

Успешен ден на всички

# 629
*Didi_Hris* , много са ти хубави коледните джуджета  Laughing Особенно Зоро- много търпеливо позира  Mr. Green
elica676 , честит рожден ден на щерката! Да ти е жива и здрава! А ходещите ти коледни дръвчета са много сполучливи  hahaha Липсва им обаче коледната звезда   Joy
Малко снимки от нас, нали днес съм си вкъщи, та изпозвах да си поснимам котките.

Общи условия

Активация на акаунт