Забравена дата на менструация

• 2 061
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте момичета.Не знам дали се е случвало на някой,но в календарчето за менструация съм забравила да отбележа датите за септември и октомври,и сега се оказа че ноември не ми дойде и съм бременна.Много съм притеснена,че не знам кога е била последната ми менструация.Дали има и други забравани като мен? Embarassed Cry

# 1
Има... И аз така на спомени възстановявах последните два месеца и терминът ми беше доста условен Simple Smile

# 2
Ако ти е редовен цикъла, можеш "условно" да си изчислиш дата. Ако не е - пак можеш средно аритметично Simple Smile То не, че като си знаеш датата на ПРМ означава, че ще родиш на термина си...  Grinning

# 3
  • София
eee, няма нищо фатално не се тревожи, просто датата на термина няма да е така "точна"....то не, че и със знайна менструация е съвсем точен....

# 4
Подкрепям Angel_Dust. Нито е фатално ако предположиш дата в един диапазон от няколко дни, нито ако си знаела, ще ти гарантира точен термин.

# 5
Не е фатално, аз като знаех моята, пак не им попречи да ми я изместят с 2 седмици  Laughing Док ще ти каже  Wink

# 6
  • София
Ако имаш горе-долу редовен цикъл и предишни дати, не е проблем да изчислиш.

# 7
И аз така бях с второто дете. Възстановявах по спомени последните две дати на цикъла. Предупреди гинеколога си, който ти следи бременността, че ни си много сигурна. Като те прегледа на ехограф, по размерите на плода горе долу ще напаснете седмиците. Честита бременност   bouquet

# 8
  • Варна
И аз бях така с първата бременност, но пък знаех кога съм заченала и просто казах като дата на цикъла 14 дни по-рано. Mr. Green

# 9
Благодаря ви момичета.Долу горе ще кажа дата ,но ще предупредя че е ориентировъчна. newsm78Радвам се че сте толкова отзивчиви Hug

# 10
Не е фатално!
По големината на плода ще определят термина.

# 11
Плюс минус 1 седмица можеш да го докараш предполагам, не е фатално, има и други такива случай Hug
Честито и лека бременност.

# 12
Не се притеснявай, лекарите и видеозона ще ти го изчислят.

# 13
Не се притеснявай, лекарите и видеозона ще ти го изчислят.
PeaceВсичко ще е наред

# 14
  • На бял кон в Pierrefonds
Така или иначе не може да знаеш с абсолютна точност кога ще родиш. Всичко е приблизително.

Общи условия

Активация на акаунт