Пребиха Деси Зидарова

• 18 976
  • 336
  •   1
Отговори
# 180
изтрито

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 19:30 от миличка kifla

# 181

Явно си доста близо до въпросното семейство за да знаеш за "публичните унижения над съпругата и майката" от страна на членовете му. За да не хвърляме голословни твърдения, над чия съпруга и майка са оказали насилие и кой точно от семейство Стайкови, че те са голям род май? Не е зле да ни разкажеш от кога датира насилието и конкретни насилвани обекти да ни посочиш, ще ни бъде интересно да прочетем.

Като те чета имам чувството, че ти май знаеш повече, защо не ни разкажеш?

# 182
...Като те чета имам чувството, че ти май знаеш повече, защо не ни разкажеш?...
                             И защо да разказва? Когато се хвърля кал трябва да се подкрепят твърденията. Няма по-голяма тъпотия от това някой да те обвинява без доказателства, а ти да се оправдаваш. Както е прието да се копират/преиначават всевъзможни глупости от форума в пресата, редно е да се пишат само поне що-годе верни неща.
                             Малко ми беше дотъпяло от темата за измамата с детенцето преди ден-два - голямо каране на хората да се оправдават пред форума (егати другарския съд  Tired), че не са замесени. Не само, че са ощетени от цялата работа, ами и сметка ще им държим. Има то кой да държи сметка.

# 183
изтрито

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 19:29 от миличка kifla

# 184
Поста ти прозвуча заплашително. А се оказва, че знаеш за въпросните само от пресата..  newsm78

Цитат
Апропо в нет-а изобилства от информация и за премиера и част от министрите му (особено в жълтата преса). Ако използваме това инфо за отправна точка на разсъжденията си, следва ли да правим генерални заключения за управлението на държавата?

А не следва ли, ти как мислиш?

# 185
  • София
Явно си доста близо до въпросното семейство за да знаеш за "публичните унижения над съпругата и майката" от страна на членовете му. За да не хвърляме голословни твърдения, над чия съпруга и майка са оказали насилие и кой точно от семейство Стайкови, че те са голям род май? Не е зле да ни разкажеш от кога датира насилието и конкретни насилвани обекти да ни посочиш, ще ни бъде интересно да прочетем.
Аз, изобщо не считам за редно да давам обяснения на широката общественост кой ми е близък и кой не.
Мнението ми също е лично, не ангажирам никого с него, нито смятам да влизам в конкретики и подробности, с цел да убеждавам когото и да било в каквото и да било.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 17:55 от Azzy

# 186
Поста ти прозвуча заплашително. А се оказва, че знаеш за въпросните само от пресата.. 
                              Дори да не е така, не е длъжна да споделя повече. Въпросът и е ясен.

# 187
...

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 20:24 от argun

# 188
                             ...Както вече писах, защото не е длъжна. Но ако аз бях част от семейството също бих ви попитала откъде знаете разни неща, които се случват у нас. Иначе свинският грип не е страшен, но ЕЖК е.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 11:12 от Архентина

# 189
...

# 190
Цитирам публикация от един форум, писана през 2006-та година.
"....Здравейте
Искам да ви разкажа за един град намиращ се на пътя София-Бургас
50 Км преди Бургас - Миньов град. Защо така се казва ли? Ами защото там един човек заповядва, и това не е кмета. Който не слуша бива и пребиван с бухлки и къщата му бива запалвана. Само последните месеци има 4 такива случая. Катов в средните векове с тяази разлика че Пожарникарите идват, но само седят и гледат, щото и техние къщи могат да бъдат запалени!

Време е медиите да прявят интерес, а политиците да не ходят само на откриването на нови инсталации за производство на алкохол!

Струва ми се че репортерите на частни радиа и телевизии е необходимо да си загубят един ден по пътя за морето и да се пробват да научат нещо ново за този район. Може и да излезе интересно предаване.
Например как НСБОП 3 дена стоят на входа и не могат да влязат в един завод с Тежковъоражена охрана!...."

# 191
  • София
Истината е, че е абсолютно ненаказуемо, ако те пребият като куче на улицата, или в къщи, или ти лиснат киселина в лицето, поради простата причина, че дори и да си направиш труда да доказваш кой какво и защо, най-много насилника да отнесе присъда за хулиганска проява, а ти рискуваш много повече, ако предизвикаш един мъж, особено мъж с власт.
Съжалявам да го кажа, но е вярно.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 19:35 от Azzy

# 192
изтрито

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 19:28 от миличка kifla

# 193
...

# 194
Егати клюкарите...

Общи условия

Активация на акаунт