Пребиха Деси Зидарова

• 18 946
  • 336
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Знам, че трябва да подмина, но се ядосах.
Защото наистина е извадено от контекста на случаен принцип.
Е, сега смело мога да напиша, че творящите в ШОУ са овци.
Моля да ме цитират.

# 331
Вчера беше денят за борба с ХИВ и някак си това ми напомни и тази тема.
Всъщност, изглежда, че темата за 'боя' преминава през някаква бавна еволюция, крайната цел и посока са убежденията на Аzzy. Само че хората се намират в различна точка по трасето, и затова за някои твърдения в стил ' търсила си го е' звучат безумно, а за други са самата истина.
Борбата за разбиране на ХИВ също премина през някакви такива процеси, в началото хората деляха заразените на 'виновни' ( наркомани, хомосексуалисти и т.н) и 'невинни" ( заразени при трансфузия, по наследство и т.н), обаче за 10ина години тази нагласа търпи сериозна промяна към просто 'хора, живеещи с ХИВ".
Та, това което искам да кажа объркано е, че просто обществото явно е много назад по отношение на темата за насилието въобще, просто защото допреди 'малко' беше напълно в реда на нещата да нашляпаш челядта, жената и т.н, щото ... абе ти не знаеш защо, но те знаят... .и  трябва да мине време ( и мнооого такива разговори) , за да се променят нечии нагласи.

# 332
Знам, че трябва да подмина, но се ядосах.
Защото наистина е извадено от контекста на случаен принцип.
Е, сега смело мога да напиша, че творящите в ШОУ са овци.
Моля да ме цитират.

Не са овци. Импотентни са. И в буквалния, и в преносния смисъл.

# 333
Борбата за разбиране на ХИВ също премина през някакви такива процеси, в началото хората деляха заразените на 'виновни' ( наркомани, хомосексуалисти и т.н) и 'невинни" ( заразени при трансфузия, по наследство и т.н), обаче за 10ина години тази нагласа търпи сериозна промяна към просто 'хора, живеещи с ХИВ".
Аз те разбрах, мисля. Много ми хареса сравнението и разсъждението.
Клонях към подобни мисли, но ти успя да ги облечеш в много конкретни думи. Grinning

# 334
Аззи, моля те не се ядосвай.
В България осакатени духовно, граматически и професионално "журналистчета" с лопата да ги ринеш.
(Тва могат да го цитират).
И не стига, че са ялови откъм идеи, ами са ялови и откъм съвест. Да бяха попитали поне. Laughing
Ма нищо. Утре като ги купи Ирена ще се намерят на улицата. Там, където им е мястото. Peace

# 335
О, Шушон пак се е изявявала журналистически  Joy

# 336
Azzy, забравих си вестника при фризьорката сутринта, виж ако искаш точно какво беше, но наистина като е извадено от контекста, другояче звучи. Избрали са те сигурно на случаен принцип, според мен не трябва да ти пука Peace

Не смятам, че е на случаен принцип. Избрали са това, което им е направило най-силно впечатление, все едно дали им звучи злобно или не.

Иначе, дано Деси Зидарова се възстанови бързо. Никоя жена не заслужава да я пребият от бой.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 18:39 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт