Пребиха Деси Зидарова

• 18 951
  • 336
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Azzy, мутрите също мога да ги третирам като мечка. Те не се притесняват от наказателна отговорност и подобно на мечката действията им се движат от инстинкти.
Е, какво да ти отговоря. Трябва да се съглася.
Първосигналната мотивация, обаче, не е присъща само на мутрите.
А на хиляди знайни и незнайни балкански субекти, които пребиват жена си и малтретират децата си, без окото да им мигне.

За някои може и да е безсилие- защото Е безсилие.
Ако мен ме пребие на улицата някой, който съм засякла с колата, ще отнесе присъда за хулиганска проява, писала съм и друг път по темата. Факт.
Ако съпругът ви, ви пребие у вас, полицията само ще му размаха пръст и той ще продължи да ви бие, без да понесе някаква съществена отговорност за това.
Много е грозно, а и е много страшно, защото наистина съм се чувствала абсолютно безсилна в някои случаи.

# 316
...Статията е изключително плоска...
                                  Абсолютно  Peace.

# 317
Сутринта разгърнах Шоу и гледам цитат от Azzy по случая Rolling Eyes Изненадах се, честно, не мсилех че пак ще цитират мнения оттук.

# 318
  • София
Виж ти.
Какво пише, Тес?

Иначе редовно ме цитират в централните емисии на националните медии, но по други поводи.
Извадили са ми публикациите по една определена тема и периодично ги вадят, когато няма с какво да си запълват емисиите.

# 319
Не помня кой точно твой цитат бяха ползвали (нещо в смисъл че по-младото гадже на Деси се е почувствало като отхвърлен Ромео), че не е пред мен вестника, но след него беше пояснено: "злобее дама с ник Azzy от форума bg-mamma"  Mr. Green

# 320
 Joy Joy Joy
Azzy, скъпа, прочу се Laughing
Ей, аман от мързеливци ooooh!

# 321
Не помня кой точно твой цитат бяха ползвали (нещо в смисъл че по-младото гадже на Деси се е почувствало като отхвърлен Ромео), че не е пред мен вестника, но след него беше пояснено: "злобее дама с ник Azzy от форума bg-mamma"  Mr. Green
Гадост ,точно това ли  ooooh!
Не сте били достатъчно бързи с триенето.

# 322
  • София
Разбирам.
Е, как да не се ядосаш.
Поне да бяха цитирали някой с истинска злобен коментар, такива не липсват.

# 323
Ази,не се ядосвай!Нали знаете,че жълтите вестници непрекъснато цитират мнения от нашия форум.

# 324
Ами хората гледат да си запазят работата с всякакви средства явно. Мисля, че вече сме най-крупната осведомителна агенция.

# 325
А от "сериозните" изпращат на ЛС запитване може ли да гепят някой коментар. Казвам не и на другия ден си го чета.

# 326
Е, и без това собствениците на форума и на повечето вестници у нас са едни и същи. Mr. Green

# 327
  • София
Поне не могат ли труда да си направят да прочетат!
Може ли, когато толкова хора изказват някакво съчувствие, да търсиш начин да злорадстваш, удобно скрит зад нечий чужд ник?

Никой не ми е искал разрешението да ме цитира буквално. Нито от бтв, нито от Нова, нито от бг радио.
Но поне коректно изнасят информацията!
И не ме интересува- аз съм давала подробни разяснения по разни теми с цел да бъде полезно, така, че и да ме цитират редакторите- все ми е едно.
Но това е меко казано отвратително.

# 328
Е, и без това собствениците на форума и на повечето вестници у нас са едни и същи. Mr. Green

Да не намекваш, че госпожата с баничките е собственик на бг-мамма? За мен това ще бъде шокът на годината.

# 329
Azzy, забравих си вестника при фризьорката сутринта, виж ако искаш точно какво беше, но наистина като е извадено от контекста, другояче звучи. Избрали са те сигурно на случаен принцип, според мен не трябва да ти пука  Peace

Общи условия

Активация на акаунт