Пребиха Деси Зидарова

• 18 999
  • 336
  •   1
Отговори
# 105
Абе стига с тази България. Такива неща се случват по цял свят.

# 106

Да, но само в България няма разкрити и осъдени  Whistling и то за безброй тежки престъпления  Peace

# 107

Да, но само в България няма разкрити и осъдени  Whistling и то за безброй тежки престъпления  Peace
Сигурна ли си ,че навсякъде извън БГ разкриваемостта е 100% или дори 80% newsm78
Няма начин да си тъй ,че по-добре карайте без генерални заключения и статистики .

# 108

Да, но само в България няма разкрити и осъдени  Whistling и то за безброй тежки престъпления  Peace
Сигурна ли си ,че навсякъде извън БГ разкриваемостта е 100% или дори 80% newsm78
Няма начин да си тъй ,че по-добре карайте без генерални заключения и статистики .
Никога не съм твърдяла, че някъде разкриваемостта е 100% или 80 %, ако обичаш не ми вменявай думи! Твърдя само, че в нашата страна започва да става, по-зле и от Дивия запад и аз, като майка и гражданка на страната съм силно разтревожена от това, което виждам и чувам Peace

# 109
Виждам всички вече намерихте поръчителя, остана само да издадете и присъда. ooooh!
Дайте малко по-спокойно. Решихте, че е бишвият съпруг и скочихте.  Crazy И решихте и че е заради някакъв си салон.  
Днес PR-ът на Деси е дал изявление, че Деси е в перфектни взаимоотношения с бащата на децата си, че нямат никакви проблеми за салона й, че е бил един от първите появил се на мястото на проишествието, и е помогнал да я закарат до болницата. Явно тя първо на него е звъннала. И веднага е прибрал и децата. И съмнения върху него не падат.
А Стайко й е бивше гадже и за мен по-скоро той е способен на подобно нещо.

# 110
Далече съм от всякаква мисъл да обвинявам когото и да било.

# 111
Съмнявам се да не знае къде е сгазила лука.
Какво искаш да кажеш, че оправдаваш пребиването и с бухалки ли??? ooooh!

Това изказване още повече затвърждава мнението ми, че 80% от българските мъже са..... Sick Sick

ОФФ ТОПИК-И Биляна Панюкова ли е знаела "къде е сгазила лука"?

Ненормалщина.....и шибан балкански мачовизъм.Гледах предаването на Росен и съм изцяло съгласна с изказаните там тези.

# 112
Къде прочете, че го оправдавам?

# 113
  • Cофия
Замислете си - ако има проблем за салона с мъжа и, невероятно ми и зглежда да е толкова малоумна, за да си мисли, че може да го вземе, без той да иска да и го даде, и да остане безнаказана.....Така че, по правдоподобно ми звучи тоя 20 годишния да го е поръчал.....

# 114
Къде прочете, че го оправдавам?
Обясни тогава значението на култовото ти умозаключение "знае къде е сгазила лука".

# 115
Който и да го е поръчал е тъпо, гадно, долно и строго подсъдно.
Но жертви на насилие от страна на бивши и настоящи партньори всеки ден стават стоници хиляди анонимни никому неизвестни жени.
Това не е просто домашно насилие или отмъщение от ревност на бившо гадже или съпруг. Тук става въпрос и за пари.

# 116
Това със сгазването на лука на мен ми звучи така: Мадамата няма начин да няма конкретни подозрения и би трябвало да ги сподели с разследващите органи. А не като всички пребити - ни лук яли, ни лук мирисали, те никога не са имали врагове, с целия свят са се разбирали прекрасно и пр...

# 117
Самите бухалкаджии сигурно са "платени биячи". И да ги хванат и накажат (което смятам за задължително де), поръчителят ще се измъкне.
Ако хванат и него обаче, ми се струва, че битата дама едва ли ще поиска да се огласи причината за кютека.

Жалко, че така си решават проблемите.
Но пък единственото място в България, където си получаваш заслуженото е точно в тия среди (да ги наречем грубо мафиотски)

# 118
Обясни тогава значението на култовото ти умозаключение "знае къде е сгазила лука".

Смятам, че такива неща не се случват без причина. Преебаваш някой и те бият или те гръмват. Примери бол. И обикновено бития знае кого е преебал. Малко е вероятно да си каже.

# 119
Колко злоба! Така, значи може да се възмущаваме от арабския свят и жестоките им закони, но да приемаме за нормално една млада и красива жена да бъде пребита зверски заради това, че... живее в свободна държава и има право да бъде с когото пожелае! Робско и жестоко мислене.. Какво животно трябва да си, за да посегнеш на жена не знам, но още по-грозно е да гледаш отстрани и да одобряваш това зрелище!

Общи условия

Активация на акаунт