Пребиха Деси Зидарова

• 19 015
  • 336
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Не разбрах възмущението заради това, че е млада и красива ли е? Ако беше стара и трътлеста може би нямаше да ни направи впечатление.
Задавам този въпрос , защото в много постове се наблегна, че е пребита една "крехка", "красива", "успяла", "нежна" и т.н. жена.
Побоя си е побой независимо кой е жертвата, хайде да не делим побоя на такъв върху мъже и жени, или върху красиви и грозни, а може би и известни и неизвестни. Peace

# 121
Не разбрах възмущението заради това, че е млада и красива ли е? Ако беше стара и трътлеста може би нямаше да ни направи впечатление.
Задавам този въпрос , защото в много постове се наблегна, че е пребита една "крехка", "красива", "успяла", "нежна" и т.н. жена.
Побоя си е побой независимо кой е жертвата, хайде да не делим побоя на такъв върху мъже и жени, или върху красиви и грозни, а може би и известни и неизвестни. Peace
Няма значение как  изглежда една жена, която е пребита по толкова жесток начин.Но аз говорех конкретно за Деси,че е млада и красива.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 13:35 от chudo

# 122
Възмущението е ,че се е омъжила за богаташ ,а после пък се е хванала с още по-богат ,че и по-млад от нея.
Най- вероятно според ССФ е получила нещо /освен любов/  което не е върнала , за което е нормално да и счупят краката.Чак нормално може би не ,но си го е търсила един вид.

# 123
Защо само в посока бившият и мъж клоните?

# 124
Да, теорията с бившият издиша, тъй като тя твърди, че са в добри отношения.
На мен ми намирисва за предупреждение...Времето ще покаже.

# 125
Едва ли бившият й мъж ще причини подобно нещо на майката на двете си деца. Според мен не е той

# 126
Но май всички сме съгласни, че не е случайно.

# 127
Абсолютно, да. Няма такива безумни случайности.

# 128
Според мен има значение дали си забъркан с богаташ или с мутра.  Навсякъде говорите за това, че се е хванала все с богаташи, което не би било проблем, ако същите не са и мутри.

# 129
Според мен има значение дали си забъркан с богаташ или с мутра.  Навсякъде говорите за това, че се е хванала все с богаташи, което не би било проблем, ако същите не са и мутри.
Бащата на децата и може да мине за мутра щом е с прякор парцала ,явно обаче не е той поръчителя освен ако не плашат него чрез нея.
Това младото момче едва ли е "мутра".

# 130
  • София-в сърцата на моите деца
Боже, Боже, колко мъка има на този свят!!! Praynig

# 131
Абсолютно не може да е слуюайно, ако беше, най-много да бяха й ударили шамар примерно, ако е само за чантата...

# 132
Никой човек не заслужава подобно отношение, независимо дали е жена, мъж, красив, грозен и т.н. С това съм напълно съгласна. Трагично е, че един млад човек ще лежи с месеци в болница, без да е сигурно дали след това ще може да води пълноценен и активен живот. Така че от тази гледна точка съчувствам искрено на цялото засегнато семейство и дано жената се възстанови бързо и без сериозни последствия  Praynig

* * *

Това, което ме дразни в случая е, че непрекъснато се акцентира "актриса", "актриса"... Както казват в "Господари на ефира" - колко да е актриса? Роля в провалил се телевизионен сериал от преди пет-шест години, две-три роли на "третия храст" в "Холивудски"  Crazy продукции... Нищо против нямам дамата, но нека наричаме нещата с истинските им имена. Не за друго, а заради талантливите млади актриси, които наистина играят ...

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 14:54 от BirdsFlu

# 133
Бащата на децата и може да мине за мутра щом е с прякор парцала ,явно обаче не е той поръчителя освен ако не плашат него чрез нея.
Това младото момче едва ли е "мутра".

Не, то просто е син на един от най-богатите българи.

# 134
И апропо, баща му неслучайно е един от алкохолните босове на България. Wink

Общи условия

Активация на акаунт