Пребиха Деси Зидарова

• 19 031
  • 336
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз не бих се присъединила към подобно начинание, Смарти.
Изобщо походите и подскачането с плакати пред Парламента не влизат в листата на методите, които бих употребила за въздействие над законотворците.
Но това изобщо не означава, че не съм съгласна с теб.
Просто мисля, че формите са други.

schreier, ако беше употребила ЛС, за да споделиш съмненията си по отношение на въпроса, който те вълнува, бих ти отговорила по съвсем различен начин.
Но, при положение, че сметна за необходимо да ги споделиш в общата тема, недей да очакваш, че ще ти се обяснявам на ЛС.

# 226
И през ум не би ми минало да ходя да подскачам и свиркам някъде.
И не мисля, че няма да стане. Просто трябва някой да се наеме да поведе хорото.

# 227
Azzy, идеята ми всъщност е доста по-мащабна, и далеч не включва подскачане пред Парламента. Най-малкото, защото там никой не се трогва.
Но така или иначе, и аз съм сигурна, че няма да се получи.
Народа ни обича да говори. А никак да действа.

# 228
  • София
Е, какво предлагате, ако няма да се подскача с плакати пред Парламента.
Аз съм яростен противник на войнстващата агресия и с днешна дата давам някаква лепта в това начинание и бих подкрепила подобни инициативи.

На мен "поход" така ми прозвуча.

И между другото, има доста инициативи. Обаче драмата е в законодателството и в ефективността на цялата система.
Съвсем скоро имаше тема за пребито момче и там разказах някои подробности за подобен случай с моя приятелка. Много в страшно.

# 229
В България има доста жени на ключови позиции...
Въртеше ми се нещо от рода на един голям поход. Жените в големите градове на България излизат срещу насилниците.
Медийната подкрепа няма да бъде проблем.
Организацията обаче ще отнеме много време и сили, защото няма да бъде от днес за другата седмица, а нещо циклично, и през определен период от време..
Много работа е нужна, и наистина, ако никой не вярва, че ще се получи???

# 230
Колко изтрити постинги има само!  Rolling Eyes За пръв път виждам такова нещо в тема

# 231
В България има доста жени на ключови позиции...
Въртеше ми се нещо от рода на един голям поход. Жените в големите градове на България излизат срещу насилниците.

най-много тея жени да ги пишат по вестниците ако стъпят накриво

като имаш толкова мерак заеми ключова позиция и покажи как стават нещата

винаги е  било най-лесно да се пръсне стадото като се отстрани лидера

# 232
Не става само с мерак, Дис.
Огледай се наоколо и ще видиш, че е нужна и много воля. И действие.
Иначе и сама съм войн, в това не се съмнявай. Laughing

# 233
  • София
Понеже нямам време да ровя назад,
някой би ли ми споделил, защо се трият постинги ???

# 234
Джулс, бяха изнесени твърде лични факти, май затова... Rolling Eyes

# 235
                              А защо не го поведе Деси, като публично изнесе кои са насилниците? Убедете я.

# 236
...Ако сложим една анкета "Заслужава ли Деси Зидарова да бъде пребита", убедена съм, че ще се получат потресаващи резултати...
                                Въпросната Деси не я познаваме, попитай за Масларова или някой друг.

# 237

И аз това си помислих и нали съм си такава - хич не ми се вярва да стане.
Едно друга светла личност много смело се оплака от дом. насилие и още си живее с насилника.

# 238
...И аз това си помислих и нали съм си такава - хич не ми се вярва да стане...
                              Вероятно дори и оплакване няма да подаде. Аз пък не бих се борила за нечия кауза, ако самата жертва не желае. Един вид да им се меся в личните работи - не, мерси. Ако така им харесва (надали, ама) - тяхна си работа. Ако някоя жертва излезе крачка напред - ще я подкрепя.

# 239

И аз това си помислих и нали съм си такава - хич не ми се вярва да стане.
Едно друга светла личност много смело се оплака от дом. насилие и още си живее с насилника.
Ако визираш Сашка Васева,тя не е много наред,така че при нея всичко ненормално е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт