Пребиха Деси Зидарова

• 19 018
  • 336
  •   1
Отговори
# 210
Не приемам посегателство над личността под каквато и да е форма.

# 211
  • София
Тази варварщина е противна, а вие като майки е добре да не забравяте, че собствените ви деца са бъдещите жертви на подобен род психопатия!

Агресията е плашеща и я заслужават педофили, пласьори, сводници, изнасилвачи, но тая мацка - каквато и да е - не заслужава точно това! Надявам се адовото изчадие, чийто болен мозък е сътворил този извратен план за наказание, сам да страда достатъчно!

# 212
Тази варварщина е противна, а вие като майки е добре да не забравяте, че собствените ви деца са бъдещите жертви на подобен род психопатия!

Агресията е плашеща и я заслужават педофили, пласьори, сводници, изнасилвачи, но тая мацка - каквато и да е - не заслужава точно това! Надявам се адовото изчадие, чийто болен мозък е сътворил този извратен план за наказание, сам да страда достатъчно!
Или агресори .

# 213
Сигурно са я осакатили и белязали за цял живот. Sad
Най-ме е яд ,че някакви идиоти ще раздават правосъдие и съсипват човешки животи.

# 214
  • София

Или агресори .

Агресорите са и жертви. Но все пак - агресори.

# 215

Тук се говори за този побой като за два шамара.
Нали всички си даваме сметка, че Деси (млада, стара, хубава, грозна, умна, глупава, каквато и да е) е човек, който ще може да ходи горе-долу след около шест месеца. Ще ходи добре след още толкова. Цял живот ще я болят счупените кости - това са още поне 50 години.
За посттравматичния стрес няма и да говорим.
Няма какво да е направила, за да го заслужи.
Инквизицията отдавна не е наказание за каквито и да било грешки, грехове и престъпления.
Още по-малко мога да приема, че някакви животни ще могат да вземат раздаването на наказания в свои ръце.
А българските майки, които недвусмислено се изказаха в смисъл, че тя може и да си го е заслужила и сигурно има основателна причина за това зверство, ме карат да се замисля дали всъщност искам да съм част от тази общност.

Абсолютно точно Peace.

# 216
  • София
Е, това е порочен кръг, дами.
Агресорът, с днешна дата е много често и почти винаги обект на агресията в миналото.
Едва ли аз съм първата, която ще ви информира за тези причинно-следствени връзки.
Агресията и насилието са опасна отрова.

Ние сме общество, което е свикнало с агресията и не я забелязваме, дори я одобряваме.
АКо сложим една анкета "Заслужава ли Деси Зидарова да бъде пребита", убедена съм, че ще се получат потресаващи резултати.

# 217
Е, това е порочен кръг, дами.
Агресорът, с днешна дата е много често и почти винаги обект на агресията в миналото.
Едва ли аз съм първата, която ще ви информира за тези причинно-следствени връзки.
Агресията и насилието са опасна отрова.

Ние сме общество, което е свикнало с агресията и не я забелязваме, дори я одобряваме.
АКо сложим една анкета "Заслужава ли Деси Зидарова да бъде пребита", убедена съм, че ще се получат потресаващи резултати.
Не ми се вярва , това за резултатите от евентуална такава анкета.

# 218
Ази,
изводите за същността на агресорите ми се струват малко офф топик.
В тази тема има хора, които едва ли не ще потупат по рамото животното, че е пребило тази ... избери си от експлицитните или имплицитните определения.
А ти за а порочния кръг на агресията разсъждаваш по принцип....

Айде, кой ще пусне анкетата.

# 219
  • София
Аз, затова казах, че ще бъдат изненада резултатите.
На теория- едно, а в анонимната анкета, злорадото задоволство би изпълзяло без ограничения.

schreier, благодаря за уточнението, но аз съм преценила, че е съвсем в топика на темата изречението за агресорите и по-принцип, аз, пак в топика на темата, изобщо не обичам да ми разясняват къде, какво да пиша.
Следващият път, когато счетеш, че мнението ми е офф-топик, използвай функцията "модератор", защото аз не съм склонна да се съобразявам с друга, освен със собствената си преценка кое е и кое не е в топика на темата.

# 220
И най-лошото е, че докато ние тук разнищваме кой, защо, как и дали си го е заслужил, подобни посегателства ще продължават. Безнаказано, на всички нива.
Ще ми се да бяхме способни да се обединим. Жени срещу насилниците.
Дали обаче на един хипотетичен поход срещу насилието ще се съберат дори 200 жени?
Отговора ме натъжава повече от подобни зверски побоища. Tired

# 221

Ще ми се да бяхме способни да се обединим. Жени срещу насилниците.

Това е една доста добра идея.

# 222
Ази,
аз не се вземам толкова насериозно.
Казах, че ми се струва.
Няма да ангажирам с мнението си пишещите в темата и да занимавам модераторите.
Все ще да имам право неформално да споделя какво ми се струва, нали.
Не смятам, че съм споделила с теб мнение, което да те кара да ми говориш тъй строго всъщност.
Не предполагах, че неоспоримостта собствената ти преценка е така важна за теб, моля да ме извиниш.
А, и тази размяна на реплики можеше да мине през ЛС, ако не беше на живот и смърт да покажеш колко ти е важно това, което си преценила.

# 223
Минз, да, но ще останем само с идеята...или? Simple Smile

# 224
И двете знаете ,че няма да стане .
Най-малко темата е показателна .

Общи условия

Активация на акаунт