Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 916
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мимита, разрових се в архива.  Laughing Синът ми е роден на 6-ти, акта му е издаден на 16-ти! Докато се придвижи по етажите на общинската администрация със сигурност са минали поне 15 дни.

# 406
 Благодаря момичета  Hug

адрес на бебето /по дифолт е адреса на майката ако сте с различни адреси с таткото/,,
Ника моя адрес като е по лична карта в Търново такъв ли ще запишат и на бебето?

Съни изтрих съобщенията.Аз само да питам по колко съобщения може да има в кутията?че мойте бяха само 3 а явно е била пълна за да не мога да получа други  newsm78

# 407
  • София
Силвъри, ами май в Търново ще го запишат и бебето. Когато имаш време се разходи до вашата тукашна община и си пусни един настоящ адрес. Бланката струваше стотинки и става веднага /поне в нашата община/. Дават ти едно копие от тази бланка и на теб, можеш да си го вземеш в болницата и да запишат детето на реалния ви адрес. Иначе после за разни еднократни помощи, детски и т.н. ще трябва да ходиш до Търново, защото са по местоживеене.

Иначе ето за ЛС:
Регистриран -  0 мнения - няма картинка - има право на 3 лични съобщения

Новак - над 1 мнение - няма картинка - има право на 10 лични съобщения

- Ентусиаст - над 50 мнения - има право на 50 лични съобщения

- Потребител - над 500 мнения - има право на 100 лични съобщения

- Редовен потребител - над 2000 мнения - има право на 150 лични съобщения

- Пристрастен - над 4500 мнения - има право на 200 лични съобщения

- Почетен член - над 8000 мнения - има право на 250 лични съобщения

- Ветеран - над 12000 мнения - има право на 300 лични съобщения

# 408
момичета, намерих си листчето с количката на Хаук, която си бях харесала, ето я:

http://mal4o.com/product_info.php/manufacturers_id/117/products_ … 02d0a9a176b76b9d0

но честно казано след една седмица ще имам време да я гледам по-подробно и да реша нея ли ще взема или нещо друго  Simple Smile

# 409
 Ника златна си   bouquet
аз май съм пускала и настоящ адрес,но преди 2 години и кой знае къде ми е копието  newsm78  ако съм го загубила дали може ново да ми издадат?

# 410
  • София
Силвъри, много си сладка, да знаеш!  Laughing Потърси го това безумно ценно нещо "настоящ адрес". Иначе би трябвало да може да ти издадат дубликат, нещо като справка, издават такива неща в общините.

# 411
по скоро блейка  hahaha
разчитам на бебка да ме направи по отговорна Simple Smile

# 412
  • София
Не, просто бременна!  Joy
Разчитай ти на бебка - като добавиш към всичкото в момента и объркани хормони, недояждане, умора, стрес и недоспиване след раждането и сметките излизат другииии.   Crazy Crazy Crazy hahaha

# 413
 уби всякаква надежда в мен,ще става страшно явно  Joy таткото да му мисли,аз поне ще си имам куп оправдания  Laughing

# 414
  • София
Ами за да бъда честна докрай ще споделя, че при нас и таткото не беше в час след раждането.  Crazy Живот и здраве ще се запознаем всички някой ден, сам ще си разкаже как ме питаше нещо с половин изречение, а аз му отговарях за съвсем друго с друга половинка от изречение.  hahaha
Много ясно си спомням, че след една цяла нощ дране, двамата сме се надвесили над детското легло, подпирайки се на него всъщност - бледи като призраци, и коментирахме: "Тази троха ни е*а мамата!".

# 415
  • София
Много ясно си спомням, че след една цяла нощ дране, двамата сме се надвесили над детското легло, подпирайки се на него всъщност - бледи като призраци, и коментирахме: "Тази троха ни е*а мамата!".

hahahaТази картина - що ли ми е толкоз позната... newsm78

# 416
 оххх,как ме разсмя,с глас се смея-какво да правим и през това ще трябва да преминем,няма къде да ходим

# 417
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Мацки, сори, че ви притеснявам, ама докъде я докарахте с организацията?! Обещайте ми поне, че няма да зараждате преди да съм ви наснимала, ОК?!

Смях се не поста на Ника за трохата - нашия татко, на втората или третата вечер, след като се прибрахме с първото от болницата - в същата ситуация, ама легнали един с/у друг на спалнята, а "трохата м/у нас,  каза "егати сървайвъра" Mr. Green.

# 418
  • София
Аааа, тук никой няма да ражда до средата на януари поне!
Юхууу пое организацията май.  Thinking Утре като се наспи да каже.
А иначе верно си е точно Сървайвър - въпрос на оцеляване първите седмици.  hahaha Но после да знаете колко хубаво става, когато малките ръчички ви държат за лицето и пее с пълно гърло:
"Мила мойта мама,
садка, бидичка,
как да казвам мамо,
коко те бичам!"

Лека ви нощ, отивам да си целуна детето!  Heart Eyes

# 419

- в същата ситуация, ама легнали един с/у друг на спалнята, а "трохата м/у нас,  каза "егати сървайвъра" Mr. Green.
Joy
за организацията yoo-hoo се зае и е най в час,така че утре като се вкючи ще каже,ама все се надявам най-късно другата седмица да сме се организирали  Simple Smile че после няма да ни се събират коремите в обектива  hahaha

п.с аз докато напиша...,ти ме изпревари

ей от смях до сълзи ме докара с тази мила песничка.

Лека нощ и сладки сънища (никакви кошмари да няма)

Общи условия

Активация на акаунт